sotiris Μάρτιος 5 #12401 Μάρτιος 5 9 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Ελλαδα VS Ελβετια Ξεκαθαρα φαινεται πως περναγες καλυτερα! Έχεις ρέψει σου κοψανε και το μούσι........Γυρνα πισω στην Ζαχαρη! Έχουν και 8-10 χρόνια διαφορά οι φωτό βέβαια, αλλά αυτό το αποκρύπτουμε 3 3
p55 Μάρτιος 5 #12402 Μάρτιος 5 Γύρνα Ελλάδα που έχει και προσφορές Ζάχαρη . Αν πας στη Σούλα δώρο άδεια για Windows ή Office, εγγυημένα θα κοιμάσαι νηστικός για ένα μήνα, στο πίσω μπαλκόνι που είναι και θεόστενο . Και θα κάνεις μπάνιο με κρύο νερό σε λεκάνη . 1
Cyber_Cookie Μάρτιος 5 Author #12403 Μάρτιος 5 42 minutes ago, BloodMage said: Ελλαδα VS Ελβετια Ξεκαθαρα φαινεται πως περναγες καλυτερα! Έχεις ρέψει σου κοψανε και το μούσι........Γυρνα πισω στην Ζαχαρη! 32 minutes ago, sotiris said: Έχουν και 8-10 χρόνια διαφορά οι φωτό βέβαια, αλλά αυτό το αποκρύπτουμε Ξεκάθαρα φαίνεται οτι this is what Citroen does to you. Spoiler 9
DEADLAZARUS Μάρτιος 6 #12404 Μάρτιος 6 17 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Στην Ελλάδα κουβάλαγα τσιμέντα, αλλά από χόμπι! Μου αρέσουν οι κατασκευές Ελλάδα (αυτό που φαίνεται το πετρόχτιστο το είχα φτιάξει με ένα πολύ καλό μάστορα που έκανε τις καλλιτεχνίες κι εγώ έκανα τα ... γεμίσματα): Κουβάλαγα τσιμέντα. Μου αρέσουν οι κατασκευές. Το πετρόκτιστο το είχα φτιάξει με έναν πολύ καλό μάστορα, που έκανε τις καλλιτεχνίες. Εγώ έκανα τα γεμίσματα. Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε τον Σωτήρη ''El Chapo''. Τσιμεντώνει και γεμίζει με την τσάπα του. Καλημέρα, τσιμεντωμένοι μου. 5 1
Cyber_Cookie Μάρτιος 6 Author #12405 Μάρτιος 6 4 hours ago, DEADLAZARUS said: Καλημέρα, τσιμεντωμένοι μου. 1
astrosunnefo Μάρτιος 6 #12408 Μάρτιος 6 On 5/3/2026 at 1:23 ΜΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: Ελλαδα VS Ελβετια Ξεκαθαρα φαινεται πως περναγες καλυτερα! Έχεις ρέψει σου κοψανε και το μούσι........Γυρνα πισω στην Ζαχαρη! Ζηλεύουτε επειδή είναι αυτό που λέμε "μεγαλώνει ωραία". 2 4
astrolabos Μάρτιος 7 #12410 Μάρτιος 7 2 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Αγάπη μόνο. Και πολλές καλημέρες. 7
tommybertsen Μάρτιος 7 #12413 Μάρτιος 7 3 ώρες πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: aND5Gb0_460svav1.mp4 5
p55 Μάρτιος 7 #12414 Μάρτιος 7 9 ώρες πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: aND5Gb0_460svav1.mp4 Ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα του να βάζεις ανανά στην πίτσα ... 1
PetrosD Μάρτιος 7 #12415 Μάρτιος 7 On 5/3/2026 at 1:11 ΜΜ, το μέλος sotiris έγραψε: Στην Ελλάδα κουβάλαγα τσιμέντα, αλλά από χόμπι! Μου αρέσουν οι κατασκευές Ελλάδα (αυτό που φαίνεται το πετρόχτιστο το είχα φτιάξει με ένα πολύ καλό μάστορα που έκανε τις καλλιτεχνίες κι εγώ έκανα τα ... γεμίσματα): Ελβετία: Νταξ, Αουντάκιας! Πάνε πάρε ένα Audi να ταιριάζετε! 6
Cyber_Cookie Μάρτιος 7 Author #12416 Μάρτιος 7 @HotPeanut να τέτοιο σου έλεγα να γυρίσουμε, απλά θα αλλάξουμε λίγο τα λόγια. Νομίζω θα του αρέσει και θα μας δώσει τις έξτρα μέρες άδεια. Spoiler 1 5
p55 Μάρτιος 8 #12418 Μάρτιος 8 (edited) 7 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Νομίζω θα του αρέσει και θα μας δώσει τις έξτρα μέρες άδεια. Και αν δεν του αρέσει ... Yπάρχει και η εναλλακτική του να σας διαγράψει οριστικά από τα βιβλία της ιστορίας ... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8 από p55 2
Cyber_Cookie Μάρτιος 8 Author #12419 Μάρτιος 8 4 hours ago, p55 said: Και αν δεν του αρέσει ... Yπάρχει και η εναλλακτική του να σας διαγράψει οριστικά από τα βιβλία της ιστορίας ... Ναι αλλά έχω ξηλώσει το πλεσκ από τον σέρβερ. Πως θα μπει να το κάνει; Α; Check and mate kalimeraboy. 2
astrolabos Μάρτιος 8 #12420 Μάρτιος 8 5 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Ναι αλλά έχω ξηλώσει το πλεσκ από τον σέρβερ. Πως θα μπει να το κάνει; Α; Check and mate kalimeraboy. 2
Recommended Posts