sotiris Πέμπτη at 11:33 πμ #12401 Πέμπτη at 11:33 πμ 9 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Ελλαδα VS Ελβετια Ξεκαθαρα φαινεται πως περναγες καλυτερα! Έχεις ρέψει σου κοψανε και το μούσι........Γυρνα πισω στην Ζαχαρη! Έχουν και 8-10 χρόνια διαφορά οι φωτό βέβαια, αλλά αυτό το αποκρύπτουμε 3 3
p55 Πέμπτη at 11:36 πμ #12402 Πέμπτη at 11:36 πμ Γύρνα Ελλάδα που έχει και προσφορές Ζάχαρη . Αν πας στη Σούλα δώρο άδεια για Windows ή Office, εγγυημένα θα κοιμάσαι νηστικός για ένα μήνα, στο πίσω μπαλκόνι που είναι και θεόστενο . Και θα κάνεις μπάνιο με κρύο νερό σε λεκάνη . 1
Cyber_Cookie Πέμπτη at 12:08 μμ Author #12403 Πέμπτη at 12:08 μμ 42 minutes ago, BloodMage said: Ελλαδα VS Ελβετια Ξεκαθαρα φαινεται πως περναγες καλυτερα! Έχεις ρέψει σου κοψανε και το μούσι........Γυρνα πισω στην Ζαχαρη! 32 minutes ago, sotiris said: Έχουν και 8-10 χρόνια διαφορά οι φωτό βέβαια, αλλά αυτό το αποκρύπτουμε Ξεκάθαρα φαίνεται οτι this is what Citroen does to you. Spoiler 8
DEADLAZARUS Χθες στις 05:07 πμ #12404 Χθες στις 05:07 πμ 17 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Στην Ελλάδα κουβάλαγα τσιμέντα, αλλά από χόμπι! Μου αρέσουν οι κατασκευές Ελλάδα (αυτό που φαίνεται το πετρόχτιστο το είχα φτιάξει με ένα πολύ καλό μάστορα που έκανε τις καλλιτεχνίες κι εγώ έκανα τα ... γεμίσματα): Κουβάλαγα τσιμέντα. Μου αρέσουν οι κατασκευές. Το πετρόκτιστο το είχα φτιάξει με έναν πολύ καλό μάστορα, που έκανε τις καλλιτεχνίες. Εγώ έκανα τα γεμίσματα. Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε τον Σωτήρη ''El Chapo''. Τσιμεντώνει και γεμίζει με την τσάπα του. Καλημέρα, τσιμεντωμένοι μου. 5 1
Cyber_Cookie 23 ώρες πριν Author #12405 23 ώρες πριν 4 hours ago, DEADLAZARUS said: Καλημέρα, τσιμεντωμένοι μου. 1
astrosunnefo 18 ώρες πριν #12408 18 ώρες πριν On 5/3/2026 at 1:23 ΜΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: Ελλαδα VS Ελβετια Ξεκαθαρα φαινεται πως περναγες καλυτερα! Έχεις ρέψει σου κοψανε και το μούσι........Γυρνα πισω στην Ζαχαρη! Ζηλεύουτε επειδή είναι αυτό που λέμε "μεγαλώνει ωραία". 2 3
astrolabos 1 ώρα πριν #12410 1 ώρα πριν 2 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Αγάπη μόνο. Και πολλές καλημέρες. 1
Recommended Posts