Jump to content

Recommended Posts

Εδώ και 6 χρόνια που είχα προίοντα της άμδ είχα πρόβλημα με τους οδηγούς γραφικών . Είχα μια ραδεον 7 στο δεύτερο χρόνο ,το 20, με τη κρίση των μάυρων οθονών ,με έπιασε και εμένα . Έμεινα 3 χρόνια με μαύρες οθόνες μέχρι που πήρα την 3060 της νβιντια. Όμως επειδή πήρα τον 7950 χ οι μαύρες οθόνες συνεχίστηκαν εξαιτίας της igpu. Στο σέρβις δεν μου βρήκαν πρόβλημα γιατί ο επεξεργαστής δεν είχε . Και δεν μου τον άλλαξαν με πιστωτικό για να πάρω ίντελ χωρίς γραφικά. 
θέλω να καταλήξω τώρα που έχω χρησιμοποιήσει και τους δύο ,δεν μπορώ να γυρίσω στη δύναμη της αμδ γιατί θα μου ξανακάνει μαύρες οθόνες . 
εάν είναι δυνατόν να προσπαθήσουν να προσθέσουν ένα μοντέλο στην επόμενη γενιά στον 10950 χ χωρίς κάρτα γραφικών. Αυτή τη περίοδο είναι πιο δυνατή η αμδ . 
είχε κάνει ένα poll το hardaware unboxed με τα προβλήματα των οδηγών της αμδ και το 40 τις εκατό είπε ότι έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα κάποια στιγμή με τους οδηγούς . Ψωνίζω αμδ εδώ και 20 25 χρόνια από την εποχή του phenom x6 ,ίσως και πιο παλιά. Θα κοιτούσα σε threadripper αλλά τους ακριβύνανε πολύ . 
αυτά . 

(edited)
58 λεπτά πριν, το μέλος iseeklife έγραψε:

Όμως επειδή πήρα τον 7950 χ οι μαύρες οθόνες συνεχίστηκαν εξαιτίας της igpu.

και γιατί δεν κλείνεις την igpu απο το bios να ησυχάσεις? 

Έγινε επεξεργασία από BloodMage
  • Agree 3
Just now, το μέλος BloodMage έγραψε:

και γιατί δεν κλείνεις την igpu απο το bios να ησυχάσεις? 

προσπάθησα να βρώ τη ρύθμιση στο ιντερνετ , βρήκα κάτι αλλα δεν μπόρεσα να την βρω στο βιος. το κακό ήταν ότι ο οδηγός είχε μπεί και δημιουργούσε προβλήματα . Να φανταστείς έκανα update στον οδηγό της 3060 και μου έκανε μαύρη οθόνη ο οδηγός της amd . εκεί που αναβοσβήνει τις οθόνες . 

Μπαίνω καμια φορά στους οδηγούς της amd και ακόμα και τώρα σε διάφορες καταστάσεις γράφουνε ότι έχουνε ή διορθόνουνε προβλήματα μαύρων οθονών . 

τον 7950χ τον έχω τώρα απλά δίπλα στο ποντίκι . Τον άλλαξα με τον 265f . είναι αρκετά πιο αδύναμος ο 265f  στο multitasking . ευχαριστώ για την απάντηση . 

Δεν εχει προβλημα ο driver. Confilct ειναι, πρεπει να κλεισεις την gpu του amd. Δεν γινεται να μην υπαρχει επιλογη στο bios.

• Agree 1

Με ιντελ igpu και nvidia καρτα δεν εχω το παραμικρο προβλημα εδω και 2 χρονια. Ειτε με τις οθονες στην ιντελ ειτε στην nvidia. Πολυ χαζο το να πρεπει να κλεισεις την igpu.