navaho7 7 ώρες πριν #22 7 ώρες πριν 11 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Εχει πολυ δρομο η Samsung και ολες οι αλλες εταιριες, μεχρι να φτασουν την apple σε αυτα που ζηταει ενας επαγγελματιας. τι ζητάει ένας επαγγελματίας (σε ποιον κλάδο?) που το δίνει η Apple αλλά όχι η Samsung; 1 1
fatalara 5 ώρες πριν #23 5 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: τι ζητάει ένας επαγγελματίας (σε ποιον κλάδο?) που το δίνει η Apple αλλά όχι η Samsung; Αμεση επικοινωνια των συσκευων του χωρις να παταει κουμπι.
acct 5 ώρες πριν #24 5 ώρες πριν 1 minute ago, fatalara said: Αμεση επικοινωνια των συσκευων του χωρις να παταει κουμπι. Σιγά, βάζεις Predator σε όποιο Android θέλεις. Συγχρονίζονται και επικοινωνούν όλες οι συσκευές, και σου ανεβάζει τα πάντα στo cloud, με απεριόριστο στόρατζ. Πιο σοβαρά, κάποια πράγματα εξαρτώνται και από τις εφαρμογές. Και επειδή είναι ευκολότερο να προγραμματίσεις για ένα κλειστό οικοσύστημα ή επειδή οι χρήστες είναι περισσότερο πρόθυμοι να πληρώνουν ακριβότερα, κάποιες εφαρμογές στο iOS είναι λίγο πιο βολικές. Προσωπικά δεν έχω αισθανθεί ότι κάτι με τραβάει περισσότερο στην Apple, αλλά σίγουρα ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. 3 1
fatalara 5 ώρες πριν #25 5 ώρες πριν 6 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Σιγά, βάζεις Predator σε όποιο Android θέλεις. Συγχρονίζονται και επικοινωνούν όλες οι συσκευές, και σου ανεβάζει τα πάντα στo cloud, με απεριόριστο στόρατζ. Πιο σοβαρά, κάποια πράγματα εξαρτώνται και από τις εφαρμογές. Και επειδή είναι ευκολότερο να προγραμματίσεις για ένα κλειστό οικοσύστημα ή επειδή οι χρήστες είναι περισσότερο πρόθυμοι να πληρώνουν ακριβότερα, κάποιες εφαρμογές στο iOS είναι λίγο πιο βολικές. Προσωπικά δεν έχω αισθανθεί ότι κάτι με τραβάει περισσότερο στην Apple, αλλά σίγουρα ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Ακριβως αυτο. Ειπα χωρις κουμπι και μου λες κατεβασε application.
navaho7 4 ώρες πριν #26 4 ώρες πριν δηλαδή τι είδους επικοινωνία έχουν οι συσκευές της Apple (ποιες?) που δεν έχουν οι ανδροιδ;
BloodMage 4 ώρες πριν #27 4 ώρες πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Ακριβως αυτο. Ειπα χωρις κουμπι και μου λες κατεβασε application. μα δεν πατας κουμπι για να κατεβασεις εφαρμογη. η οθονη αφης δεν θεωρειται κουμπι σε λιγο θα θελουμε τα κινητα να διαβαζουν την σκεψη μας. καπου ωπα 2
fatalara 4 ώρες πριν #28 4 ώρες πριν 7 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: μα δεν πατας κουμπι για να κατεβασεις εφαρμογη. η οθονη αφης δεν θεωρειται κουμπι σε λιγο θα θελουμε τα κινητα να διαβαζουν την σκεψη μας. καπου ωπα Καλο. 7 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: δηλαδή τι είδους επικοινωνία έχουν οι συσκευές της Apple (ποιες?) που δεν έχουν οι ανδροιδ; Μπορεις να συγχρονισεις ολες σου τις συσκευες live, η εστω οταν μπεις στο χωρο σου αν δεν εχεις cloud χωρις να χρειαζεται να κανεις τπτ? Απο σημειωσεις μεχρι οτι υπαρχει μεσα στα app.
Cyber_Cookie 3 ώρες πριν #29 3 ώρες πριν 57 minutes ago, fatalara said: Μπορεις να συγχρονισεις ολες σου τις συσκευες live, η εστω οταν μπεις στο χωρο σου αν δεν εχεις cloud χωρις να χρειαζεται να κανεις τπτ? Απο σημειωσεις μεχρι οτι υπαρχει μεσα στα app. Εν τω μεταξύ είναι το βασικό αυτό έτσι. Αλλά ακόμα και για κάτι τόσο βασικό, ο μεσος χρήστης android θα σου πει οτι του είναι άχρηστο κάτι τέτοιο γιατί δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί το πόσο seamless παίζουν όλα. Δεν υπάρχει use case για κάποιον που δεν έχει ιδέα. Δεν έχει νόημα να εξηγείς ιμχο. Όποιος θέλει μαθαίνει, όποιος δε θέλει μένει στον τεχνολογικό παράδρομο και κάνει την δουλειά του όπως νομίζει. 1
fatalara 2 ώρες πριν #30 2 ώρες πριν 39 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Εν τω μεταξύ είναι το βασικό αυτό έτσι. Αλλά ακόμα και για κάτι τόσο βασικό, ο μεσος χρήστης android θα σου πει οτι του είναι άχρηστο κάτι τέτοιο γιατί δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί το πόσο seamless παίζουν όλα. Δεν υπάρχει use case για κάποιον που δεν έχει ιδέα. Ισχυει. Την δουλεια του ο μεσος χρηστης θα την κανει. Θες με καλωδιο, θες πηγαινοντας σε καποιο καταστημα να του περασει οτι εχει απο την μια συσκευη στην αλλη, θα βρει ακρη. Οταν ομως λες ''παλι πισω ειναι απο την samsung'' πρεπει να ξερεις γτ πραγμα μιλας. Ακομα και ο acct δεν μιλησε για λειτουργια της συσκευης αλλα για καποιο app τριτου. Κατα 90% δεν κανει το ιδιο πραγμα για το οποιο μιλαμε αλλα θα κανει την δουλεια του. Εγω λοιπον θελω να μαθω. Κανω μια δουλεια σε ενα προγραμμα στο σταθερο μου. Εχω το ιδιο προγραμμα στο φορητο και στο κινητο μου. Φευγω απο εκει που ειμαι, χωρις να κανω απολυτως τιποτα και παω εξω για καφε. Αν ανοιξω τη φορητη συσκευη μου και μπω στο app η το προγραμμα της αρεσκειας μου, μπορω να συνεχισω την δουλεια που εκανα 1:1? 55 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Δεν έχει νόημα να εξηγείς ιμχο. Όποιος θέλει μαθαίνει, όποιος δε θέλει μένει στον τεχνολογικό παράδρομο και κάνει την δουλειά του όπως νομίζει. Κουβεντα κανουμε.
BloodMage 1 ώρα πριν #31 1 ώρα πριν 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: και παω εξω για καφε. Αν ανοιξω τη φορητη συσκευη μου βλεπεις τι γινεται εδω? οταν πας για καφε και ανοιγεις συσκευες και παρασυσκευες καλυτερα να μην βγεις για καφε και να κατσεις σπιτι να δουλεψεις. περνας εξω απο μια καφετερια και βλεπεις ολοι με το κινητο στο χερι λες και ειναι μαλωμενοι μεταξυ τους.
slalom 57 λεπτά πριν #32 57 λεπτά πριν (edited) 18 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Εχει πολυ δρομο η Samsung και ολες οι αλλες εταιριες, μεχρι να φτασουν την apple σε αυτα που ζηταει ενας επαγγελματιας. Ειπες για επαγγελματιες. Που κανεις προωθηση ενα e-mail και σου αφαιρει τα συνημμενα 3 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Μπορεις να συγχρονισεις ολες σου τις συσκευες live Ποιες συσκευες, με ενα τηλεφωνο ειμαστε ολη τη μερα στο χερι 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Εγω λοιπον θελω να μαθω. Κανω μια δουλεια σε ενα προγραμμα στο σταθερο μου. Εχω το ιδιο προγραμμα στο φορητο και στο κινητο μου. Φευγω απο εκει που ειμαι, χωρις να κανω απολυτως τιποτα και παω εξω για καφε. Αν ανοιξω τη φορητη συσκευη μου και μπω στο app η το προγραμμα της αρεσκειας μου, μπορω να συνεχισω την δουλεια που εκανα 1:1? Αυτο το λεμε cloud, αυτο θελει να περασει default το office τωρα Έγινε επεξεργασία 53 λεπτά πριν από slalom
Recommended Posts