sotiris 1 ώρα πριν Author #161 1 ώρα πριν Νομίζω ότι έχουμε νικητή για αυτή τη βδομάδα Σήμερα τσέκαρα από κοντά το 17e, είναι ακριβώς ίδιο με το 16e. Σαν διαστάσεις κλπ. είναι identical με το iphone xs μαζί με τη magsafe θήκη που μόλις μου ήρθε από amazon. Τσέκαρα μπαταρίες, δηλώνει 45 ώρες όταν το 17 δηλώνει 41 και το air 40, αλλά σίγουρα αυτές είναι κάποιο standardise test. Σαν ζωή μπαταρίας είναι κι αυτό 1000 κύκλοι (όπως και το 16e τελικά) απλά αυτό έχει καλύτερη κλάση μπαταρίας (180 πτώσεις αντί για 90 που έχει το 16e). Οπότε θα πάω σε 16e άνετα μιας και το βρίσκω μεταχειρισμένο στα 350 από τα μαγαζάκια εδώ και θα κοιτάξω να το πάρω αχρησιμοποίητο ή όσο πιο αχρησιμοποίητο γίνεται. 499 έχει το 16e καινούριο σε high street μαγαζιά, 599 το 17e και 629 το 16 το κανονικό. Πολλή προσοχή όμως στη μνήμη καθότι 16e και 16 είναι 128άρια ενώ το 17e είναι 256, και τα 256 είναι τόσο όσο. Τα 128 είναι οριακά λίγα. Στα στοκομεταχειρισμένα 599 για το air καινούριο ήταν καλό deal αλλά οκ το έχασα και τώρα είναι πίσω στα 699 (=770 ευρώ - στα 819 ευρώ το έχει το amazon όποτε θες οπότε δεν πολυ-αξίζει να σκοτωθείς να προλάβεις προσφορές ή το 1 κομμάτι που υπάρχει). Έχω οπλίσει το δίκαννο!!!
Recommended Posts