icy20 Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν Σκεφτομουν απο το 26 να παρω κινητο και ΝΟΜΙΖΑ οτι ειχα καταληξει στο Find X9 pro. Εχει τον 9500 dimensity. Παιχνιδια κτλ δεν παιζω δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις. Μονο οι καλες καμερες. Αλλα με φοβισαν διαφοροι οτι δεν θα εχω σημα δεν θα εχει καλο internet δεν θα με ακουνε δεν θα μπορουνε να με βρουνε και αλλα τετοια δραματα. Εχει κανεις καμμια παρομοια εμπειρια; 1
BloodMage 2 ώρες πριν #2 2 ώρες πριν Γιαυτο πας στον παλιο καλο Δρακοντα και κοιμασαι ησυχος τα βραδια Πειτε με γεροπαραξενο πειτε με οπως θετε! Εγω mediatek (ουτε exynos ουτε kirin) δεν θα επαιρνα ποτε!
icy20 2 ώρες πριν Author #3 2 ώρες πριν Ναι αλλα το μονο που εχει παλεψιμες καμερες και SD ειναι το magic8 pro που δεν ερχεται επισημα απο οσο ξερω ελλαδα. Αν περιμενω το S26 ultra, θα εχει πανω απο νεφρο και δεν ειμαστε και σιγουροι οτι θα εχουν βαλει καλες καμερες. Γιατι και το περσυνο ηταν γτπ σε σχεση με τα κινεζικα σε καμερα
acct 2 ώρες πριν #4 2 ώρες πριν 49 minutes ago, icy20 said: Αλλα με φοβισαν διαφοροι οτι δεν θα εχω σημα δεν θα εχει καλο internet δεν θα με ακουνε δεν θα μπορουνε να με βρουνε και αλλα τετοια δραματα. Υπερβολές. Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη διακύμανση μεταξύ εταιρειών κινητής από ό,τι μεταξύ κινητών στην ίδια εταιρεία. Αν με ό,τι έχεις αυτή τη στιγμή είσαι εντάξει, θα είσαι και μετά. Εξασφάλισε με την εταιρεία σου και ότι θα δουλεύει το VoWiFi και δε θα σε απασχολεί το σήμα κινητής στο 90% των περιπτώσεων.
icy20 1 ώρα πριν Author #5 1 ώρα πριν 1 ώρα πριν, το μέλος acct έγραψε: Υπερβολές. Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη διακύμανση μεταξύ εταιρειών κινητής από ό,τι μεταξύ κινητών στην ίδια εταιρεία. Αν με ό,τι έχεις αυτή τη στιγμή είσαι εντάξει, θα είσαι και μετά. Εξασφάλισε με την εταιρεία σου και ότι θα δουλεύει το VoWiFi και δε θα σε απασχολεί το σήμα κινητής στο 90% των περιπτώσεων. Ε τοσα λεφτα πληρωνεις, θα ηθελα να ειναι ενα πληρες πακετο. Δεν ειμαι παντα μεσα σε σπιτια/εταιριες. Κυκλοφορω και πολλες φορες ειμαι και σε σημεια με χαμηλο σημα. Το τωρινο μου ειναι με snapdragon (oneplus 12)
BloodMage 1 ώρα πριν #6 1 ώρα πριν 20 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: snapdragon Και αγιος ο Θεος!
minast 1 ώρα πριν #7 1 ώρα πριν Τα τελευταία χρόνια οι Mediatek γενικά είναι πολύ καλοί, δεν υπάρχουν πλέον τέτοιες ανησυχίες. Ανεξάρτητα από την απόδοση και την ποιότητα σήματος, παίζει ρόλο και η υποστήριξη της εκάστοτε συσκευής. Πχ σε θέματα, όπως CA combos (που συνήθως εκεί πλεονεκτούν στην ίδια κατηγορία τιμής, σε σχέση με τους ακριβότεους Snapdragon) αλλά και σε ενημερώσεις, συμβατότητα με VoWiFi, κλπ. Μην συγκρίνεις εταιρείες chipset, σύγκρινε τηλεφωνικές συσκευές.
BloodMage 1 ώρα πριν #8 1 ώρα πριν 1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Αν περιμενω το S26 ultra, θα εχει πανω απο νεφρο και δεν ειμαστε και σιγουροι οτι θα εχουν βαλει καλες καμερες. κατσε το s25 ultra δεν σε καλυπτει σε καμερες δλδ?
icy20 56 λεπτά πριν Author #9 56 λεπτά πριν 6 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: κατσε το s25 ultra δεν σε καλυπτει σε καμερες δλδ? Σε σχεση με τα τωρινα καλα κινεζικα ειναι σαπιο το 25U 9 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε: Τα τελευταία χρόνια οι Mediatek γενικά είναι πολύ καλοί, δεν υπάρχουν πλέον τέτοιες ανησυχίες. Ανεξάρτητα από την απόδοση και την ποιότητα σήματος, παίζει ρόλο και η υποστήριξη της εκάστοτε συσκευής. Πχ σε θέματα, όπως CA combos (που συνήθως εκεί πλεονεκτούν στην ίδια κατηγορία τιμής, σε σχέση με τους ακριβότεους Snapdragon) αλλά και σε ενημερώσεις, συμβατότητα με VoWiFi, κλπ. Μην συγκρίνεις εταιρείες chipset, σύγκρινε τηλεφωνικές συσκευές. εμενα direct επιθεση στη ΜΤΚ κανανε οχι στις εταιριες. σαν να ειναι ΟΛΑ ετσι με ΜΤΚ.
BloodMage 45 λεπτά πριν #10 45 λεπτά πριν 7 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Σε σχεση με τα τωρινα καλα κινεζικα ειναι σαπιο το 25U Το Google Pixel 10 Pro XL Βλεπω οτι σπερνει απο καμερες. Αν δεν με χαλαγε τοσο πολυ εμφανησιακα, αυτο θα ειχα παρει. 8 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: εμενα direct επιθεση στη ΜΤΚ κανανε οχι στις εταιριες. σαν να ειναι ΟΛΑ ετσι με ΜΤΚ. Ειναι σαν να συγκρινεις καρτες γραφικων Nvidia vs Amd. Μια χαρα ειναι και οι Amd αλλα Nvidia δεν ειναι και αποτι φαινεται δεν θα γινουν ποτε (δυστυχως δλδ αλλα αυτη ειναι η αληθεια)
minast 29 λεπτά πριν #11 29 λεπτά πριν Στην ίδια λογική, το να λες "οι Mediatek δεν έχουν καλό σήμα" είναι σαν να λες "οι AMD δεν έχουν καλό Linux support". Κάποτε μπορεί να ήταν αλήθεια, τώρα είναι καλύτερα από Nvidia . Τέλος πάντως, δογματικό δεν είναι τίποτα, κι εγώ τη δική μου εμπειρία μεταφέρω, μαζί με την πληροφορία στην οποία έχω εκτεθεί. Posted from my Mediatek 1
Cyber_Cookie 28 λεπτά πριν #12 28 λεπτά πριν 1 minute ago, minast said: Κάποτε μπορεί να ήταν αλήθεια, τώρα είναι καλύτερα από Nvidia Eιδικά σε compute ε; 1
BloodMage 17 λεπτά πριν #13 17 λεπτά πριν 12 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε: Τέλος πάντως, δογματικό δεν είναι τίποτα ειναι και ψυχολογικο το θεμα 1
icy20 3 λεπτά πριν Author #14 3 λεπτά πριν 25 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε: Στην ίδια λογική, το να λες "οι Mediatek δεν έχουν καλό σήμα" είναι σαν να λες "οι AMD δεν έχουν καλό Linux support". Κάποτε μπορεί να ήταν αλήθεια, τώρα είναι καλύτερα από Nvidia . Τέλος πάντως, δογματικό δεν είναι τίποτα, κι εγώ τη δική μου εμπειρία μεταφέρω, μαζί με την πληροφορία στην οποία έχω εκτεθεί. Posted from my Mediatek Αρα δεν βλεπεις κατι ως θεμα εσυ με ΜΤΚ να φανταστω; Λενε για μικροτερες ταχυτητες dl και ul και οτι σε σημεια που τα SD εχουν σημα τα MTK δεν πιανουν καν. Τι να πω...
Recommended Posts