sotiris Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 5 ώρες πριν Μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είμαι παληός στα πισιά (τόσο παληός που γράφεται με "ήτα"), και νόμιζα ότι τα έχω δει όλα. Στη Lenovo στο mall όμως είδα αυτό: https://www.lenovo.com/us/en/p/laptops/thinkbook/thinkbook-plus/thinkbook-plus-gen-6-rollable-14-16-inch-intel/len101b0056 Με το πάτημα ενός κουμπιού, ξετυλίγεται η οθόνη. Είναι ό,τι πιο απίστευτο έχω δει σε φορητό υπολογιστή τα τελευταία ίσως 20 χρόνια. Σαν specs είναι 1 μοντέλο (ρώτησα και το έψαξα κι εγώ), με τις γενιές των intel που προσπαθούν να ανταγωνιστούν τα Μ3/Μ4/Μ5 της Apple σαν λογική αλλά δύσκολο. Είναι λίγο βαρύ (1.7 κιλά) αλλά δεδομένου ότι από 14ρι γίνεται 17ρι portrait δηλαδή mode πρεσβύωπος και μάλιστα με το aspect ratio όπως μας έχουν κακομάθει τα κινητά, θεωρώ ότι έρχεται από το μέλλον! Τιμή 4500 στο themall, ακατέβατη. Ελβετία το έχω βρει 2000 chf από μεγαλοκαταστήματα, οπότε αν καταφέρω και βρω πως μπορώ να δουλέψω την klarna σε 3/4 δόσεις θα είναι το επόμενο gadget. Είχα πει δεν ξανααγοράζω laptop γιατί μου τα χουν κλέψει όλα αυτοί που θάβει η Λατινοπούλου, εκτός από το A6Ja (μου χουν κλέψει συνολικά 5 λάπτοπ, Alienware M11x, Dell Precision 7720, MSI Wind U100, ένα παλιό IBM και ένα με PCMCIA slots και DSTN οθόνη που είχα για το AWMN παλιά), αλλά αυτό μου άρεσε τόσο που ίσως παραβώ τον ιερό κανόνα μου. 1 3 1
sotiris 1 ώρα πριν Author #4 1 ώρα πριν (edited) exactly. get ready Για τους πιο νέους, θα βγει κι αυτό: Αλλά εγώ θέλω το άλλο που είναι μικρό και μετά σε portrait βλέπεις καλά pdf etc. Έγινε επεξεργασία 1 ώρα πριν από sotiris pame
Recommended Posts