Jump to content



Πρόβλημα με αγγελίες??


SirGeorge

Recommended Posts

Γιατί οι αγγελίες δεν βγαίνουν στο κεντρικό μενού "Νέα Θέματα" ?? Έφτιαξα μια και φαίνεται μόνο στο συγκεκριμένο forum των Πωλήσεων.

Link to comment
Share on other sites

Κατά τη γνώμη μου εξυπηρετεί καθώς όποιος ψάχνει κάτι θα ψάξει έτσι κι αλλιώς στη σχετική κατηγορία. Όλους τους άλλους απλώς τους γεμίζει τα νέα θέματα... ;)

Link to comment
Share on other sites

Ίσως θα πρέπει μετά από αυτή την αλλαγή να αλλάξει και ο περιορισμός "2ο post = κλείδωμα". Να επιτρέπονται με λίγα λόγια 1-2 posts επιπλέον, ώστε κάποιος να μπορεί να την επαναφέρει, με όποιες αλλαγές έχει κάνει, έστω και μια φορά στην πρώτη σελίδα των πωλήσεων.

Υπάρχουν περιπτώσεις που αναγκάζεσαι να κάνεις νέο post και όταν ο προιόν πουληθεί απλά δεν μπορείς να ενημερώσεις σχετικά. Λάμβανα μέχρι και 10 μέρες μετά την πώλησή της, πμς για την 6800LE.

Link to comment
Share on other sites

διαφωνώ κάθετα

προτείνω την επαναφορά του λιθοβολισμού

για τα bump

προσωπικά βαριέμαι να βλέπω "Βαρώνους"...

να ξεστοκάρουν και να μας πρήζουν με τις ανανεώσεις,τις νέες τιμές τις ευκαιρίες

και τις άτοκες δόσεις ανταλλαγες κλπ

ποστάρεις μια και περιμένεις να φύγει γιατί να υπάρχει σε εκατό αγγελίες το ίδιο τεμάχιο?

γιατί να είναι ΚΑΘΕ μέρα πρώτο?

Ήμαρτον.....

οι πωλήσεις ξεκίνησαν με αλλο πνευμα και έχουν αναχθεί σε κεντρικό θέμα....

για το θέμα του bump και locked θα έλεγα να αναλάβει κάποιος mod να κάνει edit σε sold

μόνο μετά απο συνεννοήση και edit τον τίτλο να γλυτώσουμε και λίγο άχρηστο traffic

συγχωράτε με για το χώσιμο

αλλά μου βγήκε αυθόρμητα

Link to comment
Share on other sites

O Γιάννης έχει ένα δίκιο σε αυτό που λέει, το είχαμε συζητήσει και λίγες μέρες πριν. Μιας και οι επεμβάσεις αυτές θέλουν προσοχή, θα σας ενημερώσουμε σχετικά μόλις τις ολοκληρώσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Από την στιγμή που οι αγγελίες δεν θα φαίνονται πουθενά αλλού δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να αλληλοσφάζονται οι "βαρόνοι". Εξάλλου δεν είπα για άπειρα posts. Απλά 1-2 επιπλέον. Η ιδέα του να υπάρχει κάποιος mod ο οποίος να αναλαμβάνει τις αγγελίες και τα κλειδώματα και τις αλλαγές στους τίτλους, εφόσον χρειάζεται, εφαρμόζεται στο pctechnology όπου είμαι και ο αρμόδιος smod. Μια χαρά ιδέα είναι αρκεί όμως να υπάρχει διαθέσιμος mod στην ΔΟ του lab να αναλάβει την όλη ιστορία.

Υ.Γ. Αν κάποιος θέλει να έχει όλη την ώρα την αγγελία του στην πρώτη θέση, πίστεψέ με μπορεί να βρει τρόπο. Δεν είναι θέμα κανονισμών, απλά θέμα σεβασμού προς το site.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από yanni

". Εξάλλου δεν είπα για άπειρα posts. Απλά 1-2 επιπλέον.

Και εγω εδω σπαζομαι...γιατι βλεπω μερικους στο Pctechnology και βαζουν αγγελια 5 πραγματα...μετα απο μια βδομαδα βαζουν αλλο 1 και γινεται Bump η αγγελια και ξανα ...και ξανα...και ξανα....και στο τελος φτανει μια σελιδα με πωλησεις τις οποιες ανανεωνει το πρωτο ποστ και κανει bump ουσιστικα με το τελευταιο....

Για ολα τα υπολοιπα που ειπωθηκαν περι εμφανισης μονο στο sales κτλ ειμαι συμφωνος...:D

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχεις άδικο Βill...

φαντάσου εγώ πόσο σπάζομαι. Για αυτό και δεν μιλάω για κατάργηση του αυτόματου κλειδώματος.

Αλλά ο άλλος που θα θελήσει να πουλήσει και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από αυτό θα σου φτιάχνει έτσι και αλλιώς νέες αγγελίες, αντί για νέα posts.

Link to comment
Share on other sites

Τι θα λέγατε να διαγράφονται όλες οι αγγελίες μετά από μια εβδομάδα ανεξέρτητα από το αν επιτεύχθηκε πώληση ή όχι. Ας είναι πρόβλημα του πωλητή η ανανέωση της αγγελίας. Να ελαφρύνει λίγο και ο server.

Link to comment
Share on other sites

Λίγο υπερβολικό μου φαίνεται αυτό... Να διαγράφονται μετά απο μερικούς μήνες, ΟΚ. Αλλά όχι και μετά απο μια βδομάδα...

Κανονικά βέβαια δεν θα έπρεπε να διαγράφεται κανένα post...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Και οι μερικοί μήνες, επίσης υπερβολικό μου φαίνεται! 10-15 ημέρες καλά είναι πιστεύω. Όλο αυτό μου θύμισε την κολοκυθιά! :)

[offtopic]

(πραγματικά στην 'κολοκυθιά' ποιος κερδίζει και πως;! Ξέρει κανείς; Συνέχεια ακούω την κλασσική ρήση αλλά ποτέ δεν άκουσα πως παιζόταν...

[/offtopic]

ΥΓ : Όπως και να'χει πάντως, συμφωνώ κι εγώ με τον ΑΥΤΟΜΑΤΟ χρονικό περιορισμό και διαφωνώ με οποιονδήποτε άλλο (επίσης αυτόματο)!

Αν κάποιος το παρακάνει ας του επιβληθούν κυρώσεις αφού πρώτα προηγηθεί σχετικό report κάποιο χρήστη (που θα αναφέρει τα πρόσθετα links ή κάποια απόδειξη τέλος πάντων της όποιας ανάρμοστης συμπεριφοράς του ...'βαρόνου')

Link to comment
Share on other sites

Τα πράγματα είναι απλά. Όποιος θέλει να αγοράσει, ξέρει που να πάει. Όποιος θέλει να πουλήσει, ξέρει πώς αν βάλει το σωστό τίτλο και τη σωστή τιμή θα πουλήσει. Απλά τα πράγματα. Δεν είναι ανάγκη ούτε για περαιτέρω δημοσιεύσεις, ούτε να φαίνονται τα θέματα στις νέες απαντήσεις. Πάντως αν σας καίει τόσο πολύ το θέμα των πωλήσεων και πώς γίνεται η διαχείρηση αυτών, θα σας παραπέμψω στη χρονική περίοδο που θα βγεί η νέα έκδοση του Λάμπη, όπου και τότε τα πράγματα θα τακτοποιηθούν δεόντως, σύμφωνα με την λογική της Δ.Ο. για τις πωλήσεις και τον χαρακτήρα που θέλουμε να έχει ο Λάμπης. Μέχρι τότε μένουμε εδώ που είμαστε :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.