Jump to content



Modular PSU πανω απο 500W


mini_fan

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα(ή μηπως καλημερα?:unsure: )

Χρειαζομαι βοηθεια στην επιλογη τροφοδοτικου.

Οι εναλλακτικες που υπαρχουν ειναι

α)Tagan Easycon 580W

β)Antec NeoHE 500W/550W

γ)Hiper Type-R 580W

δ)Seasonic 500W

Απο τα 4 αυτα το πιο δελεαστικο φαινεται το Hiper καθως σε ολα τα reviews εκθειαζεται η ευκολια εγκαταστασης και η σταθεροτητα στις γραμμες του.

Απο την αλλη το Antec ειναι η εγγυηση του ονοματος, η σταθεροτητα στην παροχη και η 3η 12αρα που εχει.Δυστυχως ειναι δυσευρετο στην ελληνικη αγορα (ειδικα το 550)

Το Tagan τελος ενω φαινοταν πολυ καλο τροφοδοτικο για τα λεφτα του, σε καποια reviews διαβασα οτι παρουσιαζει πτωση τασης στη 12αρα σε full load.

Το Seasonic φαινεται και αυτο πολυ δυνατο αλλα με προβληματιζει η αξιοπιστια της μαρκας.Ασε που για να το βρεις πρεπει να εχεις μπαρμπα στην Κορωνη.

Και τα 4 κινουνται στα ιδια επιπεδα τιμης οπως επισης και σε παρομοια επιπεδα επιδοσεων (το ελαχιστο ειναι 17Α σε καθε +12V), οποτε θα ηθελα την αποψη οσων εχουν απο πρωτο χερι εμπειρια με καποιο απο τα 4 ή αν καποιου εχουν περασει περισσοτερα απο 1 απο τα χερια του ακομα καλυτερα.

Παρακαλω οσοι απαντησουν να λαβουν υπ'οψη τους οτι το ταβανι στο budget ειναι στα +/- 120 Ευρω οποτε αλλες προτασεις οπως 600W/1kW αποκλειονται οπως αποκλειονται και τροφοδοτικα απο χωρες εξωτικες και ονειρεμενες, διοτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα παραγγελιας απο εξω.

Παακατω τα links με τα επισημα specs του καθενος.

http://www.tagan.com/pages/products/2forceS/TG-580-U22_Tagan_UK_mini.pdf

http://www.antec.com/specs/NeoHE500_spe.html

http://www.hipergroup.com/English/products/hpu-4k580.html

http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/01PC/001.pdf

Περιμενω τις αποψεις σας...

Link to comment
Share on other sites

σαν χρηστης hiper θα προτινο hiper

προσοπικα με εχει καληψη σε ολα!!!

σκεψου οτι κραταει το μηχανιμα της υπογραφης μου ανετα και η 12αρα δεν πεφτει κατο απο 12.18 η πενταρα 5,12 και η 3,3 στα 3,38

ειναι πολυ καλο σε επιδοσεις αλλα και σεν ενφανιση!!!

αυτα απο εμενα...... παντος εγω θα το ξανα αγοραζα αν μπορουσα

ξεχασα ειναι και αθορυβο

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι τελείος αθόρυβο, αλλά ο ήχος που ακούγεται πραγματικά δεν ενοχλεί. Μάλιστα αν δεν έχεις παθητική ή υδρόψυκτη κάρτα γραφικών δεν πρόκειτε ποτέ να ακούσεις το Hiper, ένας ακόμα ψήφος από κάτοχο hiper

Link to comment
Share on other sites

εγω εχω αυτο FSP FX700-GLN στον οπτερον και απλα δινει τα ρεστα του.. σκεψου το..

http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=98&proid=462

και εδω ενα πολυ καλο review με πολλα τετοια τερατακια...

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/psu-roundup.html

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από cakrit [Σήμερα, στις 05:27]

Δεν είναι τελείος αθόρυβο, αλλά ο ήχος που ακούγεται πραγματικά δεν ενοχλεί. Μάλιστα αν δεν έχεις παθητική ή υδρόψυκτη κάρτα γραφικών δεν πρόκειτε ποτέ να ακούσεις το Hiper, ένας ακόμα ψήφος από κάτοχο hiper

Όσο το ζορίζεις τόσο πιο γρήγορα γυρνάει ο πίσω 80aris που εμενα τουλάχιστον με ενοχλεί γιατί όλο το άλλο σύστημα αν και αερόψυκτο δεν έχει θόρυβο.Βεβαια ψιλοπράματα αλλα αν δεν είχε αυτόν τον ανεμιστήρα τότε ναι θα ήταν εντελώς αθόρυβο. από τάσεις πάντως πολύ καλές και αρκετή ισχύς.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από knight_77

Για τα Seasonic δεν θα ελεγα οτι ειναι αθορυβα

Θα διαφωνούσα σε όσα τέστ μέτρησης θορύβου είχανε το λιγότερο από όλους τους ανταγωνιστές,τώρα δε ξέρω αν έπεσες σε ελλατωματικό ή άν μιλάς για κανά άλλο τροφοδοτικό της εταιρίας με 8άρη ανεμιστήρα...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ψιλα γραμματα...οταν μιλαμε για συγκριση κορυφης. Ολες εχουν κοινο target group αποδοση και υσηχια. Αλλα ειναι πιο αποδοτικα-νοωντας καινε τα μινιμουμ δυνατα αλλα ειναι πιο υσηχα. Κατοχος tagan ειμουνα κατοχος hiper τωρα.

Πραγματι ειχε ακουστει οτι τα hyper δεν βγαζαν τα watt τους, εκτιμω ομως οτι η εταιρια τοu hiper δεν θα εκατσε με σταυρωμενα χερια.

Απτα διαδεδομενα, tagan,enermax, hiper, seasonic , το 2ο και 4ο ειναι αυτα που ισως να ειναι λιιιγο καλυτερα. Το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι το ρμα του hiper ειναι ποολυ καλυτερο (λεγε με πλαισιο).

ΕΔΙΤ> Μην ξεχνας τα silverstone (τα θυμηθηκα τωρα απο αλλο thread)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.