Jump to content


TΡΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ΕSHOP!!!


fazeriozos

Recommended Posts

  • Replies 41
  • Created
  • Last Reply

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ???Ηθελα να παρω 5-6 τετοιες,μια για το τωρα πισι(που θα κανω ειδικη μοντα να παιρνει agpμονο και μονο γιαυτο το μεγαθηριο επιδοσεων),μια για το προηγουμενο,μια για του αδερφου μου,μια για το πισι της μανας μου,μια για ναχω αν χαλασει η πρωτη κι εσυ πηγες και το κανες βουκινο?Δηλαδη να μου εξαντλησουν ολοι οι ασχετοι το στοκ και μετα να ψαχνω για μηνες τετοια προσφορα????

Link to comment
Share on other sites

Και το πιο καλό από όλα ότι έχει και την Χ850ΧΤ. Αλλά το παράξενο είναι ότι δεν ακλούθησαν την λογική της Χ800PRO. Γιατί άμα την ακλουθούσαν θα την έβαζαν 700 ευρώ

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.510434

Link to comment
Share on other sites

Εξω απο την πλακα αντε να παει κανας χριστιανος που δεν σκαμπαζει απο το αθλημα ,να δει την συγκεκριμενη καρτουλα,να πει ε 400 ευροπουλα εχει καλη θα ειναι και να την αγορασει...:mad:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από akiss [Σήμερα, στις 21:24]

Οτι και να λετε η τιμη καλη ειναι.:blink:Αλλα για αλλη μια φορα θα προτιμησω αυτην...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=4&category=26176060&product=RMA-502308 :confused::wall:

Ε τωρα δεν θα μιλας σοβαρα!!!!!!!!!!ΕΧΕΙ 4 ΜΒ video ram??????????Ρε συ αυτο ειναι θηριο........θα βγαζει και καμια 50αρια fps σε ..........command prompt...Αλλα με τετοιους εξωφρενικους χρονισμους θα θελει και ψυξη....νερακι μαλλον....Δεν την προλαβαινω αυτην την τεχνολογια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.