Jump to content



The nVidia ForceWare Driver Thread


Recommended Posts

Τι πρόβλημα έχετε με τον chrome ?

υπό συγκεκριμένες συνθήκες ?

 

δεν είναι συγκεκριμένες οι συνθήκες αλλά ποιο πολύ τυχαίες, η σταθερά είναι οτι συμβαίνει σε chrome και έχει να κάνει με το hardware acceleration (γιατί οταν το κάνεις disable εξαφανίζεται το πρόβλημα). Φριζάρει για μερικά seconds και κρασάρει ο driver της nvidia, μπορεί να το κάνει αν βλέπεις απλά photos ή videos ή και σε απλό browsing σε διάφορες σελίδες. Το κάνει στους τελευταίους 3 drivers που έβγαλε η πράσινη (απο τον driver που βγήκε για το witcher 3 και μετά). Ποιο πολύ σε nvidia maxwell απο οτι έχω διαβάσει εμφανίζεται το πρόβλημα.

Έγινε επεξεργασία από diam0ndKinG
Link to comment
Share on other sites

Είστε σε nvidia surround περιβάλλον ? ( enabled surround setup @ drivers ) ?
κάτι που να το συγκεκριμενοποιεί όσον αφορά τα settings/config ?

δεν έχω κάποιο θέμα εδώ με την titan x και τον τελευταίο (?) chrome ( συνήθως έχω youtube να παίζει playlist σε ένα tab, άλλο tab fb newsfeed, και άλλο ένα tab που ανεβάζω multiple photos σε album @ fb.

 

hardware acceleration στο on λογικά ( δεν έχω πειράξει τα settings του chrome, φαντάζομαι είναι στο enabled by default όπως και στον φίφη )

Link to comment
Share on other sites

ναι είναι ενεργοποιημένο by default. Όχι εγώ δεν έχω surround, single monitor 144hz,gsync με display port έχω. Έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα αλλά το κάνει και σε gtx970 φίλου μου με διαφορετικό setup και απλή οθόνη 60hz με hdmi. 

Win 7 ή 8.1 έχεις εσύ ?

Link to comment
Share on other sites

Ουτε εγω παντως εχω ουτε και ειχα θεμα με τον chrome. Και λογικα το hardware accelaration ειναι στον on αφου δεν το εχω σκαλισει. Gigabyte gtx 970g1, windows 7.

Την smooth-ιλα που λεμε και στο χωριο μου και για την οποια κανει λογο και ο @csaris , την επιβεβαιωνω κι εγω. Τα παιχνιδια που παιζω περισσοτερο ειναι call of duty advanced warfare, dirt rally, titanfall και πιο λιγο shadow of mordor και fc4.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Περασα και εγω τον τελευταιο driver και συνεχιζει να μην εχω το παραμικρο θεμα με τον chrome, ουτε με αυτον τον driver οπως ουτε και ο προηγουμενος μου εκανε καποιο θεμα.

Απο αυτα που διαβαζω αρχιζω να πιστευω οτι το προβλημα με τους τελευταιους drivers και τον chrome υπαρχει στα win8.

Βλεπω πως τα παιδια πιο πανω που εχουνε win7-οπως και εγω- δεν αντιμετωπιζουνε τετοιο προβλημα.

Έγινε επεξεργασία από 9000+rpm
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Φρεσκο λειτουργικο win 8.1 pro x64 παλι τα ιδια με τα 7αρια. Φυσικα με disable hardware acceleration στρωνει.

 

-Σε ενα μονιτορ το κλασσικο παγωμα με το κολλημα των drivers

 

-Σε τρια μονιτορ παγωμα, σβησιμο των μονιτορ και reset.

Έγινε επεξεργασία από csaris
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Στο Site της nvidia , το βγαζει μονο οταν σαν γλωσσα επιλεξεις "other". Σε οτι αλλη γλωσσα επιλεγω, βλεπω ακομη τον 353.30 (ουτε καν τον .38 ή .45). Anyway , τον εβαλες τον driver?

Link to comment
Share on other sites

Έχω περασμένα windows 10 και κατέβασε αυτόματα τον driver,μέχρι τώρα,δεν έχω κάποιο θέμα.

Πριν απο τον 353.62 είχε εγκαταστήσει κάποιον άλλον,πάλι αυτόματα,δεν θυμάμαι ποιόν.Χωρίς να υπάρχει στο site της nvidia!

Aυτό με τα αυτόματα updates των windows 10,πολύ εκνευριστικό.

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρα σε Windows 10 o driver. Κανενα απολυτως προβλημα στο 1ο pc της υπογραφης. Δεν εχω δει κανα τρελο boost σε επιδοσεις , ενα μικρο boost ειδα στο Witcher 3 σε εμενα. Εχουν αυξηθει κατα ενα 10% σιγουρα τα avg fps του, ειμαι στο ιδιο σημειο αρκετο καιρο τωρα (λογω θερμοτητας που βγαζει η gpu το αφηνω προς το παρον) , και παει καπως καλυτερα. Δεν εχω παραπονο απο τους drivers προς στιγμην. 

 

Εαν σε καποιους δεν μπαινουν στα Win 10 (οπως γινοταν αρχικα σε εμενα) , η λυση ηταν ddu με safe mode και μετα τικαρισμα να μην γινονται οι ενημερωσεις των παραθυριων αυτοματα(βγαλανε λεει update γι'αυτο το λογο αλλα δεν ειδα να κανει κατι). Αλλιως γινεται ενα περιεργο conflict με τους παρεχομενους της nvidia και δεν τους βαζει. Μετα απο αυτο μπηκαν κανονικα και οτι δοκιμασα δουλεψε like a charm :) 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.