Jump to content



Αχ αυτές οι κάρτες. Πονοκέφαλος!


diachiristis

Recommended Posts

Είμαι μεταξύ της Sapphire X1950XTX και της Albatron 8800 GTS 640 MB

Όπως μπορείτε να δείτε και εδώ σε γενικές γραμμές βγάζει καλύτερη την sapphire και αυτή ήμουν έτοιμος να αγοράσω. Αλλά σε συγκρίσεις και ερωτήσεις σαν τη δική μου νικήτρια έβγαινε πάντα η Albatron και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί! Η καλύτερη δικαιολογία που έχω διαβάσει είναι πως η Albatron έχει dx10. Και τώρα η χαζή ερώτηση: με update δε θα παίζει και η sapphire το dx10 ή έχει ανώτατο όριο το dx9? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ :confused:

Α κάντε και μια πρόταση για οθόνη όχι wide

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

diachiristis, η πηγή που αναφέρεις ίσως δεν είναι τόσο έγκυρη.

Αναφέρει "User Ratings" και μάλιστα με αστράκια σε θέματα αυστηρώς μετρήσιμα με στάνταρ αντικειμενικές μεθόδους (ταχύτητα, τιμή, θόρυβος κλπ) και δίνει στοιχεία για συχνότητες και fill rates που είναι εντελώς άχρηστα μπροστά στο τελικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολλές σοβαρές εκδόσεις που δίνουν ξεκάθαρες συγκρίσεις ανάμεσα στις 2 κάρτες και είναι προφανές οτι η 8800 είναι πολύ καλύτερη, χωρίς καν να ληφθεί υπόψιν η συμβατότητα με dx10.

Link to comment
Share on other sites

Δεν τείθετε θέμα σύγκρισης.. πόσο μάλλον προβληματισμού. 8800 με κλειστά μάτια. Για να μη σε στέλνω σε benchmarks και τέτοια σου λέω απλά ότι η 8800 είναι μια γενια νεότερο μοντέλο (ειπώθηκε και παραπάνω από άλλον).

Link to comment
Share on other sites

+1 για την 8800

x1950xtx βρισκεις σε πολυ ελκυστικη τιμη στις μερες μας,αλλα το θεμα ειναι να αντεξει η επιλογη σου στο χρονο οσο το δυνατον περισσοτερο.Ακομα κι αν σε καποιες μετρησεις ειναι λιγο μπροστα η ati(υποθετικα μιλαμε) η nvidia ειναι πιο λογικη αγορα γιατι θα αντεξει 2...3...6 μηνες παραπανω,αναλογως παντα με τις απαιτησεις σου και τις αναλυσεις που θα χρησιμοποιεις

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από gbak

εγω απο την αλλη θα προτιμουσα 2 1950XTX σε C.F για την μεγιστη αποδοση....το μονο που με κρεμαει ειναι το dx10..

Μέγιστη? 6 μήνες άργησε αυτό το πόστ...

Αρχική απάντηση από gbak

X2900 XTX! :D

Πουντη?:cry:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.