Jump to content



Χάσαμε τον πυκνωτή οεο...


gdp77

Recommended Posts

Ξαφνικά και ενώ βρισκόμουν στο σπίτι φίλου μπροστά στο pc, η οθόνη μαύρισε και δεν μπορούσαμε με κανένα τρόπο να πάρουμε εικόνα. Ανοίξαμε το pc, οπότε διαπιστώθηκε και το απίστευτο:

piknotis1hw6.th.jpg

Ένας πυκνωτής από την Albatron 7900GT 512MB είχε ξεκολλήσει και πέσει κάτω !!!!

spma0022ax5.th.jpg

Τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί.

Τέλος πάντων το ερώτημα είναι : Κάνουμε κόλληση και επαναφέρουμε τον πυκνωτή στη θέση του ή κάνουμε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και πάμε την κάρτα για αλλαγή; Έχει ξανασυμβεί σε κανένα κάτι παρόμοιο; Αυτό που φοβάμαι αν τελικά πάμε για αλλαγή είναι ότι θα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και ότι δεν προκαλέσαμε εμείς τη φθορά στην κάρτα...

Link to comment
Share on other sites

Yπομονη και αλλαγη της καρτας. Διαφορετικα μπορει να θεωρηθει οτι εσεις κανατε την ζημια. Ακομα και να δουλευε μετα γιατι να το ρισκαρετε να παθει ξανα κατι και να ειστε ακαλυπτοι?

Link to comment
Share on other sites

wtf? smd εξαρτηματα εχω δει αρκετες φορες να φευγουν μετα απο βιαιη μεταχειριση αλλα με κανονικα κουβαλαω ολοκληρες πλακετες χυμα και δεν εχει φυγει ποτε τπτ.

Με σαλιο τον ειχαν κολλησει?

Αν ειναι σωστος ο τεχνικος που θα την πας θα δει οτι δεν εχει καλαι στην πλακετα (υποθετω) και οτι τα ποδαρακια του πυκνωτη δεν εχουν ξεκολλησει απο χτυπημα οποτε λογικα θα περασει ρμα.

Link to comment
Share on other sites

αν σου πω οτι την επαθα και γω με 2 καρτες το ιδιο πραγμα μια MSI και μια ALBATRON

αλλα σε μενα ειχε συμβει το εξης κουφο,παιζαν και οι 2 καρτες μια χαρα

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλεις τη γνώμη μου, αυτοί που θα ελέγξουν την κάρτα γραφικών, δεν ξέρουν ότι έφυγε ένας πυκνωτής και ούτε θα το καταλάβουν.

Οπότε μην τους πεις τι έγινε.

Απλά πήγαινε τους την κάρτα για RMA.

Αν σε ρωτήσουν τι έγινε πας ότι ξαφνικά μαύρισε η οθόνη.

Τίποτα άλλο.

Διαφορετικά τους δίνεις τροφή να σου πουν ότι εσύ την κακομεταχειρίστηκες και ότι εσύ έφταιγες που έφυγε ο πυκνωτής και δεν θα δεχτούν το RMA.

Logo

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον κανείς δε θα το πάρει χαμπάρι. Στην θέση σου θα τον κόλλαγα αν έχεις εύκολη πρόσβαση στην πλακέτα. Είανι ιδιαίτερα απλή κατάσταση.

Σε καμία περίπτωση δε θα σου πρότεινα να πας και να τους πεις "η κάρτα μου σταμάτησε να δουλεύει και μετά βρήκα αυτόν τον πυκνωτή!!!!"

Link to comment
Share on other sites

Χαλαρα τον κολλας με οποιονδηποτε τροπο (δεν εχει σημασια αλλωστε να δουλευει, αλλα να μην φαινεται οτι λειπει). Γιατι αλλιως θα σου κανουνε τους δυσκολους (και δικιο θα εχουν, που ξερουν αυτοι οτι δεν σου'πεσε ας πουμε η καρτα απο τα χερια και γκρεμοτσακιστηκε?)

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπει στη διαδικασία να κάνει κάτι που:

α) δεν είναι η δουλειά του να το κάνει

β) μπορεί και να μην παίξει

γ) θα τον βγάλει εκτός εγγύησης

Την πας για RMA και περιμένεις αντικατάσταση.

Link to comment
Share on other sites

Τέλος καλό, όλα καλά. Η κάρτα αλλάχτηκε στο Πλαίσιο. Επειδή δεν είχαν ίδια να μας δώσουν, έκοψαν πιστωτικό με την τρέχουσα τιμή της κάρτας και αγοράσαμε (πληρώνοντας τη διαφορά) μια 8800 GTS. Μπράβο στον gorilako και το προσωπικό του Πλαισίου για το service τμήμα τους. Δεν είμαι σίγουρος ότι σε άλλα καταστήματα θα είχαμε την ίδια εξυπηρέτηση (το πιθανότερο θα ήταν να περιμένουμε κανά μήνα και βάλε να γίνει RMA η κάρτα στην Albatron)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.