Jump to content



Official ΦαγητοThread (FoodLab)


greekfragma

Recommended Posts

Άλλο πράγμα ο γύρος που ξέρουμε στην Ελλάδα και άλλο αυτό που λένε γύρο ( οι έλληνες και μη ) στην Αμερική.

Όποιος ανοίξει πραγματικά ελληνικό σουβλατζίδικο ( με καλό γύρο, και τυλιχτό σουβλάκι της προκοπής ) και δεν είναι βλάκας, θα κάνει πολύ καλά λεφτά στην Αμερική.

Αν το κάνει κάποιος, ας το κάνει κοντά στο Miami plz thx :p

Link to comment
Share on other sites

Άλλο πράγμα ο γύρος που ξέρουμε στην Ελλάδα και άλλο αυτό που λένε γύρο ( οι έλληνες και μη ) στην Αμερική.

Όποιος ανοίξει πραγματικά ελληνικό σουβλατζίδικο ( με καλό γύρο, και τυλιχτό σουβλάκι της προκοπής ) και δεν είναι βλάκας, θα κάνει πολύ καλά λεφτά στην Αμερική.

Αν το κάνει κάποιος, ας το κάνει κοντά στο Miami plz thx :p

Το είχα σκεφτεί για το πανεπιστήμιο :p

[MENTION=23]DJD[/MENTION] 12 μερες και εγω :D

Link to comment
Share on other sites

Άλλο πράγμα ο γύρος που ξέρουμε στην Ελλάδα και άλλο αυτό που λένε γύρο ( οι έλληνες και μη ) στην Αμερική.

Όποιος ανοίξει πραγματικά ελληνικό σουβλατζίδικο ( με καλό γύρο, και τυλιχτό σουβλάκι της προκοπής ) και δεν είναι βλάκας, θα κάνει πολύ καλά λεφτά στην Αμερική.

Αν το κάνει κάποιος, ας το κάνει κοντά στο Miami plz thx :p

αν βρεθεί Έλληνας ή μη να στηρίξει επιχείρηση/ψητοπωλείο σε ανθρώπους με γαστρικά προβλήματα θα ναι πολύ :whip:χαλάκας

Link to comment
Share on other sites

Αυτο ηθελα να πω και εγω.Η σωστη ομελετα γινεται με ελαχιστο λαδι.Πραγματικα ελαχιστο.Ισα ισα να σχηματιστουν μερικες γραμμουλες στο τηγανι.Αλλιως γινεται πολυ βαρια και λιγωνει.

Link to comment
Share on other sites

Οπως τα λετε ειναι , βασικα ειχε περισσοτερο λάδι αλλα θελει και μικροτερη θερμοκρασια ( το ειχα στο 5 , μαλλον θελει στο 4 το ματι 6 ειναι το μαξ , ισως γιαυτο φαινετε και πολυ το λάδι . ) . Μαθαινω σιγα σιγα : P

Link to comment
Share on other sites

καπνιστα μπριζολακια με βρασμενες απο πριν φλουδατες πατατες στο grill...

ψησιμο 12-15' απο καθε πλευρα και λαδωμα με πινελο κατα τη διαρκεια για να μην αρπαξουν....

(αλατοπιπερο στο κρεας προαιρετικο μιας και ειναι ηδη καρυκευμενα)

smokedpork-bakedpotatos1.jpg

...μαζι λιγο philadelphia να λιωνει onatop

και για χρωμα, κολοκυθακι βραστο με χτυπητο λαδολεμονο & μαιντανο

smokedpork-bakedpotatos2.jpg

τα μπριζολακια προσωπικα τα προτιμω ειτε με γλυκα μυρτιλλα ή με bbq αλλα και σκετο λεμονακι κανει μια χαρα...

Link to comment
Share on other sites

καπνιστα μπριζολακια με βρασμενες απο πριν φλουδατες πατατες στο grill...

ψησιμο 12-15' απο καθε πλευρα και λαδωμα με πινελο κατα τη διαρκεια για να μην αρπαξουν....

(αλατοπιπερο στο κρεας προαιρετικο μιας και ειναι ηδη καρυκευμενα)

...μαζι λιγο philadelphia να λιωνει onatop

και για χρωμα, κολοκυθακι βραστο με χτυπητο λαδολεμονο & μαιντανο

τα μπριζολακια προσωπικα τα προτιμω ειτε με γλυκα μυρτιλλα ή με bbq αλλα και σκετο λεμονακι κανει μια χαρα...

...άμα είναι ο άθρωπας μερακλής...είτε κουτί modάρει, είτε μαγειρέψει, είτε τάβλι ανακατασκευάσει, το ίδιο καλά θα το κάνει...

:T::T::T::T:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.