spresv Ιανουάριος 6, 2008 #461 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Να σαι καλα ρε perp! Η προσκληση ισχυει ακομα ε...Για το παληκαρι που θελει να παρει τα RB-51, ας μην τα παρει, οπως ειναι το setup του. Τα 51 ειναι back firing, και ειναι λιγο φαση "αν σου κατσει"... Τα 61 ειναι λιγο πιο μεγαλα, αλλα εχουν την εκτονωση μπροστα.@ cptkoulis Μαν, ο λαμπατος ειναι DIY για κιθαρα, 2x6L6, 40W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 6, 2008 #462 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 ποτε αλλαξες οθονη ρε τσιρο? μεγειες. και το δωματιακι σου τα σπαει , ειδικα τα περι ηχου εξασρτηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 6, 2008 #463 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Ε, να μην αναβαθμιστω και γω ρε george... Απο την μπετωμενη την 17ρα, που λεγε κ ενας γνωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 6, 2008 #464 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 ρε tciros τι καλλιτεχνικη φωτο ανεβασες και φαινεται το δωματιο τοσο μεγαλο? εγω θυμαμαι ηταν σαν το κελι του Scofield .. μπραβο νεε μου,ελπιζω να ειναι καθε μερα etci τακτοποιημενο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 7, 2008 #465 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Υπερβολες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιανουάριος 7, 2008 #466 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από spresv [Χθες, στις 23:53] Να σαι καλα ρε perp! Η προσκληση ισχυει ακομα ε...Για το παληκαρι που θελει να παρει τα RB-51, ας μην τα παρει, οπως ειναι το setup του. Τα 51 ειναι back firing, και ειναι λιγο φαση "αν σου κατσει"... Τα 61 ειναι λιγο πιο μεγαλα, αλλα εχουν την εκτονωση μπροστα."Τα τυπου καμπινας σαν αυτα τα μικρα ειναι μελετημενα για ραφι η κρεμασμα...το μονο που χρειαζονται ειναι περιπου 10εκ χωρο απο πισω.Αλλα ετσι και αλλιος εχοντας και το υπογουφ.. θα τα σεταρι σαν small front οποτε θα παιζουν πολυ μαλακα μπασα..(μπασο /μεσαια)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 11, 2008 #467 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 ειχα μια μικρο διαμορφωση τελικα στο γραφειο μου εστεισα ενα dual lcd setup με primary την eizo την 24αρα και κρατησα βοηθητικο διπλα το dell το 20αρι σε καθετη φαση... τελικα ειναι παρα πολυ βολικο γιατι απλα εριξα το media player αριστερα την tv και το πανελ της auzen για τις ρυθμισεις ..και αφησα τελειως κενο το 24αρι για νετ και gaming... με το nview desktop manager της nvidia παντως κανεις παπαδες σε dual setup.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 11, 2008 #468 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 gbak σε πάω... Η μαυρίλα είναι ολα τα λ7... Πολύ καλή φαση το dual monitor αλλα βρηκες και εσυ οθονη να χρησιμοποιήσεις σαν δευτερη! Ο NAD τι λέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 11, 2008 #469 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Πολύ καλό σεταπ λέμε. :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 11, 2008 #470 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 μαγκες ειλικρινα σκοτωνει το dual ειναι φοβερη ευκολια λεμε τα ριχνεις ολα στο μικρο πανελ και τελος δεν ξανασχολησε...απλα στην αρχη τζαζευεις λιγο επειδη στα σκανε και τα δυο πανελ αλλα συνηθεια ειναι..ο nad μια χαρα ρε βαραει αερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 11, 2008 #471 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Το dual view ειναι ωραίο να πειραματιστείς αλλα επειδη παιζεις και εσυ παιχνίδια σου συνιστώ να το γυρνας σε single mode οταν παιζεις γιατι με το dual view ενεργοποιημένο χάνεις τρελά απο performance ακομα και αν παιζεις μονο στο κεντρικο μονιτορ...Και επειδη σε βλεπω να σε ενδιαφερει και το εντυπωσιακο αποτέλεσμα βάλε καλυτερα μαυρη ταβλα για γραφειο οχι ξυλο wenge.... του πάει καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιανουάριος 11, 2008 #472 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 perp τα ηχεια που θελεις ρε συ! αντε να βαλω και το δικο μου.ειπα να μαζευτω λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 11, 2008 #473 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Λάμπρο μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχω καλύτερη καρέκλα από εσένα :D Το κουτάκι που έχεις κάτω εκεί γιατί το σνομπάρεις έτσι ρε σύ... καλό είναι:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 11, 2008 #474 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 @ ΛΑΜΠΡΟΣ Ναι οντως πιο συμμαζεμένο ειναι τώρα... Βάλε ρε και μια φωτο απο το διπλανο δωμάτιο Καλορίζικη και η LCD ΤV.... 32αρα σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιανουάριος 11, 2008 #475 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 εχω και καρεκλα γραφειου φαινεται στη φωτο αλλα τριζει.ενω η πλαστικουρα εγγυηση! ναι 32"lg lc56 για να λιωνουμε στο rbr,gtr2,rfactor. το κατο κουτακι δεν το σνομπαρω καθολου.ειναι το gaming pc με 8800gts και το πανω το χυμα ειναι υποτιθεται htpc. εχω καποια σχεδια για το δωματιο φυσικα και δεν θα μεινει ετσι.perp λες να βαλω καμια ε?οκ αργοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 11, 2008 #476 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Λαμπρο ποτε να ερθω να παιξω με το μ-audio? Επαθα πλακα απο το συγκεκριμενο εργαλειο..αν και δεν εχς ιδεα απο μουσικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 11, 2008 #477 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Ρε εγώ πλάκα έκανα... χεχε απλά μου την λέγαν για την δικιά μου πλαστική που παρεμπιπτόντως έχει και μαξιλαράκι ε... χεχεΈχουμε και ακριβώς το ίδιο κουτί, για αυτό στο είπα... εκεί έτσι μακριά από το γραφείο το έχεις πάντα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιανουάριος 11, 2008 #478 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Να το μαθητικο μου γραφειο(το μελλοντικο μου δεν ξερω πως θα ειναι ) για τους προηγουμενους.Φοβερο το m-audio θελω και εγω να παρω ενα φτηνο midi για να αρχισω και μετα δεν ξερω που θα με βγαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 11, 2008 #479 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 omg ξεχίλωσε το σύμπαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιανουάριος 11, 2008 #480 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 οταν τα πραγματα ηταν ετσι πριν σημαινει οτι το συμαζεψα! αφου το πε ο perp χατηρια δεν χαλαμε το home theater-hifi ακριβως διπλα απο το δωματιο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts