Jump to content



Δείξτε το γραφείο σας!


Recommended Posts

αν ομως εχει αερο-cooling τοτε πεζει να σου σπασει και τα νευρα απο τον θορυβο αμα δεν εχει καλες ψηκτρες και ανεμηστηρες:shifty:

Ναι δεν λεω...γιαυτο ομως παιρνεις και αθορυβους ανεμιστηρες Η βαζεις fan controller..

Εγω παντος ειμαι νερουλατος και δεν εχω κανενα προβλημα...:daisy:

Link to comment
Share on other sites

Παιδια βλεπω αρκετοι απο εσας τα βαζετε πανω στο γραφειο τα tower :...: δεν ειναι λιγο καπως να εχεις διπλα σου ενα θηριο?Σαν να σε κλεινει...ασε που κατω δεν ειναι καλυτερο λειτουργικα,πιο σταθερο και δεν υπαρχει κινδυνος να πεσει και να παθει τιποτα..???

Ήμουν κι εγώ σε δίλλημα πριν καιρό.

Να φτιάξω κουτί ωραίο εμφανισιακά και να το έχω πάνω στο γραφείο να το καμαρώνω κλπ, ή να πάρω κάποιο σχετικά αδιάφορο και να το έχω στο πάτωμα;

Το υπέρ του πρώτου είναι η εμφάνιση και το κατά ο θόρυβος(όσο να'ναι είναι πιο κοντά στο αυτί σου και κάνει αίσθηση). -Τα καλώδια δεν ενοχλούν, τα έχω μαζέψει.-

Το αντίστοιχο υπέρ του δεύτερου είναι ο μειωμένος θόρυβος, και τα κατά είναι πρώτον ότι δεν έχεις να θαυμάσεις κάτι στο οπτικό σου πεδίο, και δεύτερον η σκόνη που τρώει.

Link to comment
Share on other sites

ναι κοιτα ομως ειπαμε να το βλεπουμε(εγω και κατω ριχνω καμια ματια ωρες ωρες) αλλα οχι και να το εχουμε τοσο κοντα μας,οχι τπτ αλλο σου αποσπα και την προσοχη οταν πεζεις παιχνιδια,ασε που σου κοβει και το οπτικο πεδιο και δεν βλεπεισ γυρω καλα...Τεσπα γουστα ειναι αυτα,εμενα μια χαρα φωτιζει το γραφειο απο κατω :snap:

Link to comment
Share on other sites

Να και το δικό μου μετά από καμια ώρα συμμάζεμα...

attachment.php?attachmentid=33683&stc=1&d=1232880859

...και το εσωτερικό του

attachment.php?attachmentid=33684&stc=1&d=1232880897

ωραια η σημαια του jack που εχεις κρεμασει. πως μπορουμε να βρουμε και εμεις μια ιδια?

Υ.Γ ωραιο γραφειο :p:P

Link to comment
Share on other sites

Την σημαια μου την ειχε κανει δωρο ο αδερφος μου πριν απο 8 περιπου χρονια. Το επομενο βημα εναι να ξαναφτιαξω ενα γωνιακο γραφειο (εχω φτιαξει ενα παλιοτερα ενα με διαστασεις 2,20Χ0.80 απο μαυρη μελαμινη αλλα το εχω στο πατρικο μου). Οντως ο χωρος σημερα με τις συσκευες που εχουμε ειναι προβλημα...

Link to comment
Share on other sites

εμενα μια φορα μου επεσε το κεντρικο μολισ ειχα αγορασει την ντελ!!! μηρισε λιγακι απο πισω αλλα ευτυχως δεν εγινε τπτ αλλα απο τοτε το κεντρικο απο πισω απο την οθονη!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.