Jump to content

theodore80

Recommended Posts

Pre-render frames το απενεργοποιησες δλδ.. λογικο να πεφτουν τα frames μιας και ακυρωσες την προεργασια rendering frames .. δεν νομιζω η συγκεκριμενη επιλογη να εχει σχεση με το προβλημα σου.. αν ηταν καποιο bug δεν θα ειχε εμφανιστει και σε αλλους?

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Ίσως να φταίει κάτι στο DX9 ...

Eγώ το τρέχω στα VISTA x64 με DX10. Ευτυχώς έχω καλά frames, γύρω στα 60fps.. πολύ καλύτερα από Crysis. Και τα γραφικά είναι πολύ καλά και ρεαλιστικά.

Το μόνο που με χαλάει είναι η απεικόνιση του ουρανού. Φτωχή έως φτωχότατη (δείτε στη φωτό που παρέθεσα μερικά posts πιο πάνω)...

Πολύ καλύτερη (1000 φορές πιο αληθοφανής και πιο πλούσια) απεικόνιση του ουρανού (σύννεφα, ήλιος κλπ.) στο S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky.

P.S. Φίλε Dem. δοκίμασε τους 180.43 drivers. Recommended for the best experience on Far Cry 2

δεν νομιζω η συγκεκριμενη επιλογη να εχει σχεση με το προβλημα σου..

Γενικα ....έχει σχεση...

flickering.jpg

το ξερω οτι θα επεφταν απλα ηθελα να βεβαιωθω οτι εχει σχεση με το προβλημα μου.

αν ηταν καποιο bug δεν θα ειχε εμφανιστει και σε αλλους?

π.χ.

http://www.farcry2world.com/farcry-2-forums_thread_4554_Some-little-problems-Far-Cry-2-has...or-is-it-drivers.html

.

pwv77ghw0piyjq3ucez7.jpg

Νick δεν μιλαω για αυτην την αντανακλαση...και αυτη σε μενα κανονικα παιζει

μιλαω για την Layer Shader που παντα φορτωνει ακομα και αν δεν φαινεται.

ισως σε dx10 να μην υπαρχει

Αλλα αν υπαρχει ... μου μυριζει κουτσουκελα nVidia (180.43 30% πανω) παλι.

και οι ουρανοι στο CLEAR SKY παιζουν σε αλλη λιγκα. :p

P.S. Φίλε Dem. δοκίμασε τους 180.43 drivers. Recommended for the best experience on Far Cry 2

Φιλε Nick δεν διαβαζεις τι γραφω μ φαινεται.. :p *****

Θελει patch το παιχνιδι ή εχει κανει κουτσουκελα η nVidia για να κερδισει μερικα Fps

εκτός αν Δεν το κανει ποτε σε dx10 οποτε περιμενουμε ή patch dx9 ή αλλον driver περα απο τον

180.24 για dx9 αλλα με τις επιδοσεις του.

*****Edit: @Nick2008

Ουτε εγω διαβαζω τι γραφω μου φαινεται :hehe: .....180.43/180.42 εννουσα όχι .23/.24

καποιος ειναι ερωτευμενος μου φαινεται :inlove::inlove:

εγω εχω τους beta 180.24 και δεν εχω καποιο προβλημα.τουλαχιστον δεν εχω δει.Τωρα αν ειναι πεστε μου που να κοιταξω..

win xp 32 sp2 here

καποιος ειναι ερωτευμενος μου φαινεται :inlove::inlove:

Τοτε καποια ειναι πολυ τυχερή :slap:

εγω εχω τους beta 180.24 και δεν εχω καποιο προβλημα.τουλαχιστον δεν εχω δει.Τωρα αν ειναι πεστε μου που να κοιταξω..

win xp 32 sp2 here

Υπαρχουν και 180.24 τελικα? Ήθελα να γραψω 180.43 και 180.42

και εγραψα 180.24 κατα λαθος αλλα τελικα υπαρχουν....

τι ν αυτη η nvidia ρε καθε μερα βγαζει? :tongue:

Έχει παρατηρήσει κανείς πως η ζούγκλα έχει ΠΟΛΛΗ περισσότερη σήμανση απ' ότι ένας ελληνικός δρόμος? :p

Επαιξα καμια ωριτσα...καλο μου φανηκε..οντως οπως ειπατε GTAαιζει λιγο..επισης παρατηρησα οτι χρησιμοποιουνται κ οι 4 πυρηνες...στο συστημα της υπογραφης ολα full,εκτος απο φιλτρα,50-60fps(178.24) σε 1280x1024..;)

Έχει παρατηρήσει κανείς πως η ζούγκλα έχει ΠΟΛΛΗ περισσότερη σήμανση απ' ότι ένας ελληνικός δρόμος? :p

Κανονικα ομως...:p

Ναι όντως την πρώτη μισή ωρα που ασχολήθηκα μαζί του έβλεπα πολλές πινακίδες στους κατσικόδρομους της ζούγκλας ...και εψαχνα μπας και λέει πουθενά Ελ.Βενιζέλος:p

@DEM δεν έχεις κάνει ακόμα καποια εγκατάσταση Vista για να τεστάρεις DX10 και τα ρέστα; To prerender frames είναι στο CC των nVidia και το αντίστοιχο στις ATI ποιο είναι;

Εγώ θέλω να πω ότι το παιχνίδι είναι κορυφαίο!

Να σημειώσω ότι παίζω multi και δεν έχω αγγίξει καν το single.

Τα γραφικά του είναι πιο αληθοφανή και πιο απαλά από του Crysis!

Οι χάρτες δε που έχω παίξει στο multi είναι φανταστικοί το λιγότερο!

Για να μη πω για τη μηχανή γραφικών του με την οποία παίζω σε 1900χ1200 όλα full και anisotropic χ4 και δεν έχω το παραμικρό κόλλημα, 60min-110max fps και μέσο όρο 75-80 την περισσότερη ώρα...πυροβολώ και τα fps δεν πέφτουν :jump1:

Όχι σαν κάτι άλλα παιχνίδια με κορυφαία γραφικά και μηχανές, που με quad extreme και τρεις 280gtx σε 790ι και πάλι θα κολλάνε :hehe:

Παίζω σε XP,με δύο 8800gts 512 σε 680i sli, E6600@3,33 και 2Gb Ram σε αεράκι όλα.

Α και κάτι τελευταίο με το core temp που παίζει από πίσω και το βλέπω στην οθόνη του G15 οι δύο πυρήνες δουλεύουν στο 95%+ συνέχεια...

Ρε παιδια,γιατι το παιχνιδι μου ξεκιναει συνεχεια σε window mode...?

Ειναι πολυ σπαστικο...στα settings απ'οτι θυμαμαι δεν εχει επιλογη fullscreen...:no:

Ρε παιδια,γιατι το παιχνιδι μου ξεκιναει συνεχεια σε window mode...?

Ειναι πολυ σπαστικο...στα settings απ'οτι θυμαμαι δεν εχει επιλογη fullscreen...:no:

Και σε μένα το ίδιο... Αλλά το αλλάζω σε full screen με alt+enter ... :happy:

Και σε μένα το ίδιο... Αλλά το αλλάζω σε full screen με alt+enter ... :happy:

Το δοκιμασα...κ δεν πιανει...μονο στο far cry το κανει...στα αλλα ειναι οκ...:hmm:

Το δοκιμασα...κ δεν πιανει...μονο στο far cry το κανει...στα αλλα ειναι οκ...:hmm:

Για δοκίμασε και βάλε την ίδια ανάλυση με αυτήν που έχει το desktop σου... :...:

Λοιπόν κάποιος είχε αναφέρει (νομίζω ο Reaper) πως είχε κατι στιγμιαία (για μισό δευτερόλεπτο ασπούμε) περίεργα κολλήματα (όχι tearing) ...αυτά μου έσπασαν τα νεύρα:angry:

Ωστόσο βρήκα μια λύση που το βελτιώνει αισθητά, όσοι το έχουν να βάλουν τους 8.10 hotfix drivers..(πάντα για ΑΤΙ μιλάω και μαλιστα απο οτι βλέπω μόνο την 4870 επηρεάζει)

Link

http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=38664

EDIT : Μετά από restart tou pciou επανήλθαν τα στιγμιαία κολλήματα...δεν ξέρω αρκετά ασχολήθηκα...προτειμώ τα να έχω ελεύθερα τα gb στο δίσκο παρά την υπερbugιάση να πούμε του game...so long

Σήμερα το έπαιξα για πρώτη φορά. Δεν θυμίζει καθόλου το πρώτο. Πιο πολύ μοιάζει με call of duty και medal of honor. Απορώ γιατί το έκαναν far cry 2 :TD:

Στην πρώτη αποστολή αφού πεθάνω και μετά μου λέει ένα τύπος ότι πρέπει να φτιάχνω τα τραύματα μου μπλα μπλα μπλα, έχει ένα τραπέζι με 3 όπλα, όταν ανοίγω το φαρμακείο να πάρω σύριγγες μου πετάει μπλε οθόνη, έγινε 2 φορές WTF. Άλλος με τέτοια συμπτώματα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.