Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Ε καλα τι να πεις τωρα? Μπραβο στο Μεσσι αλλα ηταν χαμενος οσο ηταν 11-11 με τον Πεπε που τον ετρεχε ολη την ωρα! Δε πειραζει γιατι βλεπουμε πως η Ρεαλ δεν τρωει γκολ οσο παιζει με 11 φετος εναντια στη Μπαρτσα. θα δουμε στο Camp nu τη συνεχεια.

ΔΕΝ ηταν κοκκινη στον Πεπε και μαλλον η Barca κλαιει σε καθε φαουλ ειδα μιση ομαδα πανω στον ρεφερι(αυτο ειναι κιτρινη)

Έγινε επεξεργασία από Evan
Link to comment
Share on other sites

Κλωτσίδι, άμυνα με 11-10 ( μήπως και ο Adebayor ήθελε μια κοκκινούλα με τα 2 καθαρά ηθελημένα κλωτσοχερίδια ? ) και παιχνίδι... κατοχής ( χώρου, capture the half-field :D ) μπράβο ρε Ρεαλάρα :D

Κλάψε Mourinho... άιντε τσοπάνιιιιη :D

Link to comment
Share on other sites

Που πας ρε ομαδούλα του κλαψοτέτοιου;;;;; (αυτό το παιδί γιατί κάθετε με τα πόδια ανοιχτά σαν χεσμένο, κάθε φορά που πέρνει φόρα για φάουλ; υπονοεί κάτι; :dance3: )

Θες και τελικό τρομάρα σου.....

Έχω 2 λόγους να μου αρέσει η REAL (Casillas και Alonso).

Άλλα όταν βλέπεις barca, ...τέλος...

REspect και τα 2 γκολ του Messi.

ΤΙ να πεις τώρα για τους ασπροφανέλες...με 20% κατοχή στο κάστρο (...λέμε τώρα) σου μέσα, (και πριν την αποβολή ακόμα) δεν πας πουθενά....

Για μένα ο Μουρίνιο δεν είχε περιθώρια. Είναι προπονητάρα και ξέρει την ομάδα του, ξέρει και τον αντίπαλο. Δεν μπορείς να ανοιχτείς σε τέτοιο ομάδα. Δεν μπορείς να κατηγορείς για αντιποδόσφαιρο, όταν είναι η μόνη σου επιλογή. Δεν μπορείς να λες "θα πάω το παιχνίδι στο 8-8 τελικό σκόρ! Τακτική είναι ολά, και καλά έκανε. ΔΕν είναι οπαδός στην εξέδρα, προπονητής είναι.

*Ο ολυμπιακός της Ευρώπης λέει ο άλλος ρε. Μην κατεβάζετε το επίπεδο ρε παιδιά έτσι ελαφρά τι καρδία. Χαλαρώστε ολίγον τι!

Έγινε επεξεργασία από Snips
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κλάψε Mourinho... άιντε τσοπάνιιιιη :D
*Ο ολυμπιακός της Ευρώπης λέει ο άλλος ρε. Μην κατεβάζετε το επίπεδο ρε παιδιά έτσι ελαφρά τι καρδία. Χαλαρώστε ολίγον τι!

nuff said

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σοβαρά δεν ήταν κόκκινη του Καράτε Πέπε ?

Με τις τάπες ΕΠΙΤΗΔΕΣ και με δύναμη ?

Μέχρι να φάει την κόκκινη πόσα κλωτσίδια για κίτρινες είχε ρίξει ?

Ο δε Αντεμπαγιόρ στο τέλος έπαιρνε φόρα και όποιον προλάβαινε... :D

Τα κλωτσίδια εντός κι εκτός φάσης που έχουνε ρίξει στα μεταξύ τους φέτος κυρίως οι Πέπε, Ράμος και Αντεμπαγιόρ είναι αμέτρητα.

Link to comment
Share on other sites

Zoze "Special 5" Mourinho:

"Χειροκροτάω τον διαιτητή. Συγχαρητήρια. Τι του είπα; Τίποτα, απλά γέλασα. Εάν πω πως αισθάνομαι τώρα για την UEFA, η καριέρα μου θα τελειώσει. Απλώς αναρωτιέμαι γιατί. Δεν γνωρίζω εάν είναι οι φανέλες τους για τη UNICEF. Είμαι αηδιασμένος από τον κόσμο του ποδοσφαίρου."

Καριέρα στον ΟΣΦΠ και την ΣούπερΛίγδα ΑΜΕΣΑ! :wall:

Link to comment
Share on other sites

πως τι που? Δεν ήταν κόκκινη;

Εμ βέβαια...εχεις και ένα δίκιο....και [ame=http://www.youtube.com/watch?v=t4fq4ZVlFFY&feature=related]αυτό[/ame] το φάουλ του carragher στον νανι, τιμωρήθηκε με κίτρινη.

Κόκκινη είναι μόνο

η τέλος πάντων οπιοδήποτε φάουλ επιφέρει 5-6 σβούρες του θύματος γύρω από τον εγκάρσιο και διαμήκη (ταυτόχρονα) άξονα του!

:getlost:

Έγινε επεξεργασία από Snips
Link to comment
Share on other sites

το φάουλ του πεπε είναι ο ορισμός της κόκκινης.πάει με πρόθεση να κόψει την μπάλα σε αντίπαλο.

Αυτά μόνο στην Αγγλία δεν δίνονται για αυτό κατάντησε πρωτάθλημα ξυλοκόπων.όλα τα δρεπάνια εκεί βρίσκουν την χαρά τους.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

οποιος εχει την ορεξη παντως ας δει και το πατημα του μαρσελο στον πεδρο μετα το σουτ του βιγια. Σε ενα ριπλει φαινεται ποσο κατα λαθος τον πατησε.

Να βλεπω τη ρεαλ να παιζει αμυνα παντως..:wall:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

νταξει εγω γουσταρω να παιζουν σε ντερμπι δυνατα, παντα σε νορμαλ πλαισια. Αμα ειναι να χοντρυνει ας πεσουν σφαλιαρες παρα να διαλυσουν κανα ποδι. Ολοι παιχταραδες ειναι, κριμα ειναι.

Link to comment
Share on other sites

το σημερινό άρθρο του Τσόχου στην Sportday για τον Μουρίνιο και την Ρεαλ είναι πάρα πολύ καλό. Πιστεύω τα λέει όλα. Αν το βρω κάπου στο ίντερνετ θα το ποστάρω και εδώ

Link to comment
Share on other sites

Βγάλτε λίγο της μπαρτσο παρωπίδες και δείτε αντικειμενικά το παιχνίδι...κανείς δεν λέει οτι ΔΕΝ παίζει καλό ποδόσφαιρο η μπάρτσα...ασχέτως αν το στύλ της είναι να κοιμίζει τον αντίπαλο με 400 πάσες πίσω από την σέντρα και μετά να βγάζει με 3 πάσες γκόλ και πάλι μπράβο της που το καταφέρνει...αλλά ο Μουρίνιο στις δηλώσεις του τα είπε όλα...και ΠΡΙΝ από το παιχνίδι προεξόφλησε ότι θα τελειώσει 10 vs 11 και ιδού...η Ρεάλ μπήκε μεν λανθασμένα αλλά αυτός ήταν και ο σκοπός της...μετά με επιθετικό, που κακώς έβαλε τον άμπαλο και δεν έβαλε τον Χιγκουαίν, και ένα δεκάρι Κακά ή Γκρανέρο θα πίεζε στα τελευταία λεπτά...όσο για το φάουλ ήταν κίτρινή...αλλά λόγω μπάρτσα πήρε κόκκινη...ο Αντεμπαγιόρ ΕΠΡΕΠΕ να αποβληθεί...αλλά κανείς σας βλέπω δεν αναφέρεται στους θεατρινισμούς και στο πόσες κίτρινες έπρεπε να είχε φάει η μπάρτσα...2-3 τουλάχιστον ο Πέδρο μόνο και μόνο για θέατρο στο πέναλτι και στην φάση του Αρμπελόα, θυμάστε εκει που τον χτύπησε στο ¨μάτι¨ και του το μαύρισε:wall:, ο άλβες επίσης έπρεπε να αποβληθεί στην φάση της αντεπίθεσης και στο φράγμα που έκανε, 2η κίτρινη, ο μπούσκετς,,,ντάξει τα λόγια είναι περιτά για αυτόν...χειρότερος και από γιαννακόπουλο-καραγκούνη μαζί...μόνο για τους θεατρινισμούς έπρεπε να έχει φάει αμέτρητες κάρτες, θυμίζω την φάση με αλόνσο όπως και, άσχετο, στην περσυνή φάση με Τιάγκο, θυμάστε που έριχνε κρυφές ματιές να δεί αν θα φάει κάρτα κτλ κτλ...αλλά την γλίτωσε για άλλη μια φορά η μπάρτσα με 3 κάρτες αν δεν κάνω λάθος...παίζει να είναι και οι μοναδικές σε ολόκληρη την φάση του CL αν δεν κάνω λάθος...τέσπα..ντάξει σπρώχνεται αρκετά, αν και δεν ξέρω γιατί χρειάζεται, επειδή είναι εμπορικότερη ομάδα...όσο για την διαιτησία θυμηθείτε όλα τα παιχνίδια τα τελευταία 5 χρόνια της μπάρτσα σε αυτή την φάση και τα λέμε...ίντερ, τσέλσι, άρσεναλ κτλ κτλ κτλ...:hang3::hang3::hang3:

http://contra.gr/Soccer/Europe/ChL/RealMadrid/320301.html

Για τους "ειδικούς"....

Έγινε επεξεργασία από raven_g20
Link to comment
Share on other sites

Λένε όλοι για θέατρα.Κάποια ήταν δεν αντιλέγω.Τα περισσότερα όμως όχι απλά δεν είναι θέατρο αλλά είναι από δυνατά μαρκαρίσματα με σκοπό να τραυματίσουν τον αντίπαλο.Και στο replay φαίνονται όλα με τι τρόπο πήγαιναν οι παίχτες της Ρεαλ πάνω στον αντίπαλο.Ειδικά αυτό του πεπε που διαβάζω δεν είναι κόκκινη.Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος σε τέτοιες φάσεις.Πάει με τις τάπες στον αντίπαλο και χωρίς πρόθεση για να βρει μπάλα.Κόκκινη και τέλος.

λέτε επίσης για κίτρινες και κόκκινες για την μπαρτσελόνα.Δείτε ξανά το ματς γιατί βλέπατε άλλο.

Η διαιτησία ήταν εξαιρετική.Μόνο εδώ στην Ελλάδα τελειώνει το ματς και ασχολούμαστε με την διαιτησία.Μόνο εδώ.Και ο μεταφραστής που λέει τελείωσα με 10 πάλι.Να παίζουν καλά οι ξυλοκόποι σου να παίξεις με 11.Αλλά δεν μπορείς χωρίς κλωτσίδια να κερδίσεις.και στο ματς κυπέλλου στον πέπε χαρίστηκε πολλές φορές την κόκκινη ο διαιτητής.

για αυτό μεταφραστή :

παίζεις στην έδρα σου, με το ακριβότερο ρόστερ στον κόσμο, υποτίθεται πως είσαι ο κορυφαίος (εδώ γελάμε) και σε πάει ο αντίπαλος 80-20, χωρίς να έχεις κάνει μια ευκαιρία ολοκληρωμένη σε όλο το ματς και μετά μιλάς για διαιτησία?

Link to comment
Share on other sites

για το 80-20 φταίει 100% ο μουρίνιο για μένα.

για το θέατρο και οι 2 ομάδες έσπαγαν νεύρα, δηλαδή ο di maria δεν ήταν για μπάτσες ?

όσο για τις κάρτες , χαρίστηκαν αρκετές από την αρχή του αγώνα και στις 2 ομάδες και γι αυτό κατέληξε αγώνας football league.

ο μουρίνιο δεν ειναι για την ρεαλ όπως και να το κάνουμε.. είναι προπονητάρα αλλά δεν του πάει αυτή η ομάδα.. καλύτερα να πάει σε μία πιο μικρή που θα μπορεί να την χτίσει αυτός για κατάκτηση ch.l.

[πριν πέσει κανένας να με φάει , ΝΑΙ η ιντερ στο ch.l. είναι πιο μικρή από την ρεαλ καθώς είχε να πάρει τρόπαιο απο το 65]

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Raven

Καλύτερα να κάνουνε θέατρο ( λες και η Ντι Μαρία και ο Χέντ εντ Σόλντερς δεν έκαναν κανένα θέατρο :D ) παρά να μπαίνουνε στο ματς με ΞΕΚΑΘΑΡΟ σκοπό να χώσουνε όσα βρωμοκλωτσίδια μπορούνε στους αντιπάλους.

Κ. Μουρίνιο, μην λες άνθρωπε μου στους παίχτες σου "κλωτσάτε αβέρτα μπας και την γλυτώσουμε" και τότε θα ολοκληρώσεις αγώνα με 11 παίχτες... και κατοχή 20% :D

Καλά στον αγώνα του CDL εκεί και αν χιλιοχαρίστηκε ο διαιτητής στον Πέπε που είχε σφαγιάσει την μισή Barcelona...

υ.γ. Σπρώξιμο από την διαιτησία όπως και πέρυσι με το λάθος ακυρωθέν goal, και τα 2 γκόλ κατά της που θα έπρεπε να ήταν άκυρα λες ?

Ξεχάσαμε κιόλας πως την απέκλεισε ο mr Referee lover ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου φάνηκε ύποπτη η παρουσία του Πεπε σε ολα τα τελευταία παιχνίδια.

Δε μπορείς να μετατρέψεις ενα στόπερ σε χαφ πανω στο οποίο στηρίζεις ολο σου το (πιο κρίσιμο btw) παιχνίδι μεσα σε δυο εβδομάδες. Γιατί μιλάμε για ενα ψηλό κορμί που δεν εχει μάθει τη θέση και περιμένεις να πελαγώσει λίγο οταν θα βγεί στα ανοικτά. Αντ' αυτού είδαμε ενα χαφ να ξέρει άριστα τη θέση, να εχει αίσθηση του χώρου και να ξηλώνει το χορτάρι. Φυσικα δεν κανω λογο για τεχνική κατάρτιση και δημιουργικές αρετές, αλλά αυτό μας έλειπε.

Οσο και αν είναι ενεργητικός παίκτης, εμένα μου φάνηκε, σε συνδυασμό με την έλλειψη καθαρού μυαλού, ότι τα αποθέματα δυνάμεων του ήταν αφύσικα.

Και το φαουλ που κάνει, φαουλ ανθρώπου που εχει βγει εξω από το σωμα του μου μοιάζει.

Για να μη μιλήσω για το σωμα και το πνευμα του Αντεμπαγιορ που αυτό που έκανε δεν το εχω ξαναδεί.

Προσωπικές και με αμφιβολία οι παραπάνω σκέψεις.

Για τις κόκκινες δεν εχω αμφιβολία και στις δυο περιπτώσεις.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

...

Για τους "ειδικούς"....

χαρ χαρ χαρ. Η μπαρτσα οσο σπρωχτηκε με τσελσι και μιλαν, αλλο τοσο τη σφαξανε με την ιντερ -να θυμησω γκολ οφσαιντ στο 3-1, και κανονικο γκολ στο 1-0 ακυρωθηκε-.

Εγω γουσταρω τοπι, αμα το παιζει ο χ/ψ/ζ δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Σιγουρα παντως ειμαστε πιο αντικειμενικοι απ τις γραφικες φωτογραφιες τυπου "πρωταθλητης/πρασινη/γαυρος/ντερμπι" που εβγαλε η As. Ο πεπες παει καθαρα για ποδι.Δεν υπαρχει κατι παραπανω να πουμε.

Επισης, της μπαρτσα ναι, πεφτουν ευκολα.Οταν τους μαρκαρεις πολυ δυνατα, μαντεψε, θα πεφτουν ακομα πιο ευκολα. Λαθη παντα θα γινονται και για οσες κιτρινες επρεπε να φαει η μπαρτσα για "θεατρο" η ρεαλ επρεπε να τελειωσει χαλαρα με 9. Η διαιτησια δεν εκρινε το ματς.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.