Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Ερώτηση:

Είδα τώρα στον ΟΠΑΠ ότι ανέβασαν την Ιταλία σε 3.60.

Αν κάποιος έχεις παίξει με 3.50 μένει εκεί ή ανεβαίνει στο 3.60;

μπα..στο bwin στο live bet έχει επιλογή να ανεβαίνει αυτόματα..

Link to comment
Share on other sites

Δεν τρεχουν απλα βρισκουν χωρους και τρεχουν. Βασικα ο προπονητης ειναι φαν της Μπαρτσα(συστημα κτλπ) γιαυτο και οι αγαπες προς τους παιχτες μιας και εχει παιχτες οπως ο Ματα και Γιορεντε που ξερουν μπαλαρα αλλα μου βαζει εναν Πεδρο να το παιξει Μεσι. Ολη η ατυχια σημερα στους Ιταλους ενα πραμα! Βασικα οι Πορτογαλοι μπορουσαν να τρεξουν τους Ισπανους και οι Γερμανοι με το δυνατο παιχνιδι! Οι Ιταλοι τα εδωσαν ολα με τους Γερμανους και αυτο ηταν. Τελικα ειναι πολλες φορες θεμα τυχης και αλλες φορες θεμα ικανοτητας...Για να νικησεις τους Ισπανους παιζεις το παιχνιδι τους αλλα με πολλες αλλαγες(βλεπε Ρεαλ εναντιον Μπαρτσα) Ασχημος τελικος που θα ξεχαστει,πιο ωραιο ηταν το ματς Πολωνια Ελλαδα παρα αυτο!

Αυτο με τους παιχτες και τα Twitter ειναι γελοιο παντως,λες και ειναι πιτσιρικια

Έγινε επεξεργασία από Evan
Link to comment
Share on other sites

Δεν βλεπεις τι pressing κανουν για 90 λεπτα σε ολο το γηπεδο?

Δεν αφηνουν τον αντιπαλο να παρει ανασα.

Βλεπεις τον αγωνα και ειναι λες και παιζουν παλαιμαχοι ποδοσφαιριστες με μπομπιρες ολο πνευμονια.

Νταξ ξερουν μπαλα απιστευτη αλλα η φυσικη τους κατασταση ειναι κατι παραπανω απο καλη...

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα με τους ισπανους.Τρεχουν για 90' ασταματητα σε ολο το γηπεδο.Τι σκατα τον μαγικο ζωμό του Πανοραμιξ τους δινουν ?

Κουράζεσαι όταν τρέχεις ΧΩΡΙΣ την μπάλα και κουτουρού. Όταν τρέχεις με την μπάλα και τρέχεις εκεί που πρέπει να τρέξεις και όχι σαν μεθυσμένος σε σύγχυση δεξιά αριστερά μπροστά πλαγίως, δεν κουράζεσαι. Οι Ισπανοί διατηρώντας κατοχή μπάλας και κάνοντας μετρημένες κινήσεις, λογικό είναι να αντέχουν μέχρι το 90'.

Link to comment
Share on other sites

Τωρα πλακα μου κανετε ε?

Και κατοχη πως διατηρείς?Πρεπει να τρεξεις να μαρκαρεις να κλεισεις χωρους.Δεν λεω οτι δεν βοηθαει να εισαι καλα στημενος και να ξερεις την θεση σου μεσα στο γηπεδο.

Εκλεβαν την μπαλα οι ιταλοι και ξαφνικα βρισκοντουσαν 3 ισπανοι σε καθε φαση γυρω απο τον παιχτη που εχει την μπαλα.Εχουν απιστευτες αντοχες.ΤΕΛΟΣ.

Και δεν ειναι μονο οι αντοχες ειναι και η ταχυτητα,η εκρηξη.Κανουν ολους τους αλλους ποδοσφαιριστες να φαινονται σαν βαρκες,σαν παπουδια με αρθριτικά.

Και αλλο το "αντεχουν μεχρι το 90" αλλο το σου δινουν την εντυπωση στο τελος του αγωνα οτι αντεχαν χαλαρα ενα 90λεπτο ακομα.

Έγινε επεξεργασία από jesus
Link to comment
Share on other sites

Ίδια ή και λιγότερα χιλιόμετρα τρέχουν. Απλώς η μία ομάδα αλλάζει πάσες, και οι παίχτες γνωρίζονται πολύ καλά οπότε η πάσα γίνεται στο σωστό σημείο 8/10 φορές κι έτσι γλυτώνουν άχρηστα τρεξίματα και απότομες αλλαγές που εξουθενώνουν τον οργανισμό, η άλλη ομάδα έψαχνε με γιόμες και ατομικές προσπάθειες να περάσουν τους αντιπάλους τους. Οπότε, από τη σκοπιά της επιθετικής ανάπτυξης, οι ισπανοί κάνουν πιο ξεκούραστο παιχνίδι

Από την πλευρά της αμυντικής λειτουργίας, οι αμυντικοί της Ιταλίας -κι εν γένει των αντιπάλων των ισπανικών ομάδων- τρέχουν κυνηγώντας μια μπάλα που πηγαίνει πέρα δώθε, ενώ οι ισπανοί απλώς κλείνουν τον παίχτη που προσπαθεί να περάσει με τρίπλες.

Πάλι πιο ξεκούραστη δουλειά οι Ισπανοί.

Τα παραπάνω, προφανώς είναι ο γενικός κανόνας, μην ψάξεις να βρεις την υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης...

Link to comment
Share on other sites

δε τρεχουν; Υπαρχει κανα επισημο σελιδονι να λεει τα χιλιομετρα που

τρεχουν γιατι με ενα 10λεπτο ψαξιμο δε βρηκα τιποτα.

Αφου οι διοργανωσεις τα δειχνουν εκει στο ημιχρονο, τωρα τα κρυβουν;

Link to comment
Share on other sites

το μόνο κακό σε όλη την φάση είναι οτι επιβραβεύεται το σύστημα 4-6-0 ...κάτι που νομίζω θα ακολουθήσει και η barchelona όλο και πιο πολύ,γιατί τους βγαίνει . Από την άλλη ρε ταβερνιάρη καταλάβαμε πόσο υπερ της μπάρτσα είσαι, αυτό τον pedro τι τον έβαλες δηλαδή? και μου έβγαλες τον silva... αμαν..

Link to comment
Share on other sites

Ολη η ατυχια σημερα στους Ιταλους ενα πραμα! Βασικα οι Πορτογαλοι μπορουσαν να τρεξουν τους Ισπανους και οι Γερμανοι με το δυνατο παιχνιδι! Οι Ιταλοι τα εδωσαν ολα με τους Γερμανους και αυτο ηταν. Τελικα ειναι πολλες φορες θεμα τυχης και αλλες φορες θεμα ικανοτητας...

Ξέρω/κατανοώ/συμμετέχω στο μένος που έχουμε ως λαός εναντίων των Γερμανών γιαυτά που περάσαμε σε ιστορικοπολιτικό επίπεδο αλλά στο αθλητικό δεν μπορώ να το καταλάβω...

Στο αγώνα Ιταλία -Γερμανία εβγαιναν όλοι (προπονητές της εξέδρας, δημοσιογράφοι κα) και έλεγαν για το πόσο μεγάλη ομάδα η Ιταλία που επαιξε "μπαλάρα" στους Γερμανούς και άλλα τέτοια γραφικά. Προηγήθηκαν 2-0 στο 35 και είχες μια Γερμανία πανικόβλητη να προσπαθεί να μειώσει και να μην της βγαίνει τίποτα...απ'τη άλλη η Ιταλία έκανε 100 πράγματα και της βγήκαν τα 120!. Και ήρθε η Ισπανία και τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα! 2-0 απ'το ημίχρονο και άστους να ψάχνονται το πως και γιατί και να τρέχουν γύρω γύρω από μια μπάλα...

Έγινε επεξεργασία από sstav
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.