Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

[MENTION=17303]Xero[/MENTION] Και που είναι το κακό στο 4-6-0 αν η μεσαία γραμμή πετάει φωτιές? Δεν λέω ποιο όμορφο το 3-4-3 του Άγιαξ της δεκαετίας του 90΄ αλλά χρειάζεσαι και τους αντίστοιχους παίκτες.

[MENTION=10521]jesus[/MENTION] [MENTION=14026]jiohkor3[/MENTION]

13.5 χιλιόμετρα σε 90 λεπτά = 150 μέτρα ανά λεπτό.

Είναι το ίδιο να κάνεις 150 μέτρα ανά λεπτό την μία αλλάζοντας ρυθμό (απότομο ξεκίνημα, σταμάτημα, γρήγορα, αργά, με μέση ταχύτητα, περπάτημα) και στυλ (κανονικά, με πλάγια βήματα, με την... όπισθεν) με βάση τις ορέξεις κάποιου άλλου και το ίδιο να έχεις μερικό έως κύριο έλεγχο στο βηματισμό και τον ρυθμό σου; Άλλωστε θα πρέπει να έχεις ακούσει και εσύ πολλές φορές ότι η ομάδα που κυνηγάει την μπάλα είναι αυτή που κουράζεται.

Και οι της Ισπανίας περίπου τα ίδια χιλιόμετρα θα έχουν κάνει με τους Ιταλούς. Αλλά με ποιο νορμάλ για τον οργανισμό τρόπο.

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

καταρχήν εκτός ότι καταντά κουραστικό για το μάτι,imo, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό, χωρίς επιθετικό.. είναι κάτι άλλο..με πάσσες .. μετά όμως όταν έρχοντε ομάδες σαν την chelsea που παίζουν άμυνα στο φουλ για να κερδίσουν, βγαίνουν όλοι και τις κράζουν.. sigh

Link to comment
Share on other sites

Ούτε εγώ το ψιλό χωνεύω το τικιτακα των Ισπανών. Αλλά ξέρεις γιατί δεν με χαλάει το 4-6-0 που παίζουν; Διότι όταν επιτίθενται γίνεται 0-4-6.

Αντίθετα άλλες ομάδες που παίζουν με 1-2-3 επιθετικούς όταν επιτίθενται το σύστημά τους γίνεται π.χ. από 4-4-2 σε 4φραπέδες-4φραπέδες-2να παλαίβουν με όλη την αντίπαλη άμυνα.

Link to comment
Share on other sites

Πάει το πιο μαμηστερό σύνθημα ever ( έφαγες όλο το Σκλαβενίτη, Σχορτσιανίτη x2 )

shorhianitis1.jpg

Με τον Τζίγκερ #2 aka Δ. Γιαννακόπουλο, πάει και το μπάσκετ.

6 αστέρια και πολλά είναι, τέρμα πια τα ευρωπαϊκά και τα εγχώρια...

Link to comment
Share on other sites

Τον ήπιαμε στο μπασκετ.
Την ευκαιρία να περάσει-και μάλιστα εύκολα-στα ημιτελικά του Προολυμπιακού Τουρνουά και να βρεθεί μία ανάσα από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έχει η Εθνική, η οποία αντιμετωπίζει τη Νιγηρία.

Link to comment
Share on other sites

Όποιος είχε ξενυχτήσει για να δει το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο, θα είχε καταλάβει και θα είχε προβληματιστεί από την κάκιστη αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Βέβαια όταν είσαι κακός αμυντικά αλλά σου μπαίνουν όλα συνήθως κερδίζεις, το θέμα όμως είναι για πόσο θα κερδίζεις.

Το κοουτσάρισμα του Ζούρου ήταν τραγικό, όπως και οι επιλογές παικτών, ενώ είχε εναλλακτικές από Ελλάδα, ο πάγκος μας δεν είχε το βάθος που έπρεπε.

Ενι γουέι, τα παθήματα ας μας γίνονται μαθήματα.

Link to comment
Share on other sites

Οντως τα παθήματα μαθήματα απλά το τελευταίο φάουλ στο Σπανούλη το είδε και η σύζυγος και διαμαρτυρήθηκε...αναρωτιόταν μήπως έληξε πιο πριν....Είπαμε δεν έχουμε δυναμόμετρο για τις επαφές αλλά να σου κατεβάζουν το χέρι στο σουτ...τι να πω...το βίντεο μπορούσαν να το συμβουλευτούν οι διαιτητές

Link to comment
Share on other sites

Νταξ οταν πιανομαστε απ τα φαουλ ενω παιζουμε ετσι θα ηταν καλυτερο να μας ριξει 20 πονους η Ρωσια αργοτερα? Η να παιξουμε με καμια USA και να να μας μιλαει ακομα ο σχολιαστης για τους παιχτες που εχουμε και ειναι ετοιμοι για NBA τρομαρα μας. Εβαλε τρομερα καλαθια η Νιγηρια και σαν Παναθηναικος εμαθα να μη κλαιω πια για τα φαουλ και τις διαιτησιες οποτε τι φαουλ,τι πεναλτι,τι offside αμα δεν το δωσει παει εφυγε:mad:

Link to comment
Share on other sites

Αμα δεν μπορουμε να κερδισουμε ανετα τετοια ομαδα τοτε δεν αξιζουμε να περασουμε. Το φαουλ στον Σπανουλη δεν πρεπει να μας ενδιαφερει. Να πω οτι παιζαμε με καμια υπερομαδα να πω νταξει....

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.