Jump to content



Ti θα θέλαμε από τα επόμενα Windows?


mariosalice

Recommended Posts

Ti θα θέλαμε από τα επόμενα Windows?

Τα Vista μας έφεραν καλύτερη εμφάνιση και σταθερότητα. Τα Seven θα μας φέρουν το DΧ11, δικτυακές live experiences και βελτιώσεις στην ταχύτητα, την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα. Εν τούτοις, κάποιες φορές ζηλεύουμε τις ανέσεις άλλων λειτουργικών. Με βάση λοιπόν την υπάρχουσα τεχνολογία στα Windows και όσα ξέρουμε για τα Seven, σχεδίασα πώς θα ήθελα να είναι ο Windows Explorer, γιατί μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις.

1. Η εμφάνιση.

Η σχεδίαση θα ήθελα να είναι πιο καθαρή. Η πρόταση μου στηρίχθηκε σε εικονίδια, διάταξη και χρωματισμούς, που υπάρχουν στα Vista, στον Internet Explorer 8 (IE8) και στον Windows Explorer κάποιων beta εκδόσεων των Seven. Χωράει πολύ βελτίωση όμως από πιο ειδικούς. Ένα καλό των Seven είναι που θα μπορούμε να βλέπουμε και να διαβάζουμε άνετα στις μεγάλες οθόνες υψηλής ανάλυσης, ανεξάρτητα από τα DPI. Σε αρκετά προγράμματα, γυρνώντας τη ρόδα του ποντικιού με CTRL, αυξάνει το μέγεθος της γραμματοσειράς. Θα ήθελα όλα τα στοιχεία του Windows Explorer να αυξομειώνουν το μέγεθός τους με αυτό τον τρόπο περιλαμβανομένων των toolbars, των εικονιδίων και των γραμμών, σε δεδομένο frame.

2. Η λειτουργικότητα.

Η λειτουργικότητα του Windows Explorer θα μπορούσε να ενσωματώνει στοιχεία από τους browsers, όπως tabs, ιστορικό φακέλων, Favorites κτλ.

Windows Explorer με Tabs

Θα ήθελα τη λειτουργικότητα των tabs που βλέπουμε στους browsers, να την έχω ενισχυμένη και στον Explorer, με τα παράθυρα να είναι είτε δεσμευμένα στα tabs είτε ελεύθερα.

Τη λειτουργία με τα παράθυρα δεσμευμένα σε tabs, την ξέρουμε από τους browsers.

Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να έχουμε ανοικτούς πολλούς φακέλους σε tabs, αλλά βλέπουμε ένα κάθε φορά. Το κέρδος είναι ότι η taskbar έχει λιγότερα στοιχεία και η επιλογή του προγράμματος που θέλουμε γίνεται ταχύτερα. Ψάχνουμε ανάμεσα σε φακέλους και όχι ανάμεσα σε ανοικτά αρχεία και προγράμματα. Ανάλογα με το tab που επιλέγουμε, αλλάζουν και τα στοιχεία που βλέπουμε στο navigation pane (είναι η αριστερή κάθετη μπάρα), στην toolbar (η οριζόντια μπλε μπάρα) και στη μπάρα διεύθυνσης (πάνω διαφανής). Η θέση των tabs αλλάζει στους browsers. Έτσι μπορούμε να τακτοποιούμε τα παράθυρά μας όπως θέλουμε. Γιατί να μη γίνεται το ίδιο και εδώ αλλά και να επεκταθεί στην taskbar? Αυτή τη δυνατότητα της taskbar θα τη δούμε στα Seven (ανακοινώθηκε).

Όταν όμως δουλεύουμε με φακέλους, δεν αρκεί να βλέπουμε μόνο έναν.

Έτσι με κλικ στο αντίστοιχο κουμπί preview του IE θα επιλέγουμε λειτουργία δεσμευμένων παραθύρων ή ελεύθερων. Η λειτουργία σε ελεύθερο mode, είναι ίδια όπως όταν έχουμε πολλούς ανοικτούς φακέλους, με δυνατότητες copy paste κτλ. H tab bar αποκτά τη λειτουργικότητα της γνωστής taskbar, με δυνατότητα minimize, maximize, preview με το ποντίκι πάνω από ένα κουμπί tab κτλ. Οι φάκελοι δεν έχουν ούτε navigation pane, ούτε toolbar, ενώ επιλεκτικά θα μπορούμε να βγάλουμε και την μπάρα διεύθυνσης. Δεν χάνουμε από λειτουργικότητα, αφού όλα αυτά υπάρχουν στο κύριο παράθυρο, ενώ αντίθετα εξοικονομούμε χώρο. Το κουμπί στην toolbar δεξιά, θα ήθελα να έχει προηγμένες δυνατότητες άμεσης και γρήγορης τακτοποίησης των ανοικτών παραθύρων. Επίσης, ένα στοιχείο που υπάρχει στο KDE, η οριζόντια ή κάθετη μεγιστοποίηση με διπλό κλικ του ποντικιού στο περίγραμμα των παραθύρων, θα το ήθελα και στα Windows.

Τέλος παραμένει η δυνατότητα να ανοίξουμε όσα παράθυρα Windows Explorer θέλουμε, όπως γίνεται και με τους browsers. Σε περίπτωση μάλιστα πολλών οθονών, μπορούμε να μεταφέρουμε ένα tabed παράθυρο Explorer από οθόνη σε οθόνη ή να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα.

Navigation pane

Η γνωστή μπάρα Navigation pane, που εμφανίστηκε στον Explorer των Vista, υπήρχε ήδη στους browsers από καιρό, ενσωματώνοντας διάφορες λειτουργίες με tabs, όπως Bookmarks, History, Favorites κτλ. Γιατί λοιπόν να μην έχουμε τέτοιες λειτουργίες και στν επόμενο Explorer? Πρόσθεσα λοιπόν tabs για Favorites (συχνά χρησιμοποιούμενους φακέλους), Folders (για δενδριτική εμφάνιση των directories) και History (για το ιστορικό των φακέλων που διατηρήσαμε ανοικτά για ένα λεπτό στο παρελθόν).

Πρόσθεσα επιπλέον και ένα Inventory.

Πρόκειται για μια περιοχή όπου ότι σύρουμε, δημιουργεί αυτόματα link. Έτσι έχουμε άμεση πρόσβαση στα αρχεία και στα προγράμματα που εργαζόμαστε. Το παράθυρο αυτό ανοίγει προς τα πάνω. Με κλικ στο κουμπί Inventory bag μπορούμε να προετοιμάσουμε ένα φάκελο γρήγορης αποστολής, με πραγματικά αντίγραφα των αρχείων του inventory. Με δεξί κλικ εμφανίζεται μενού με άλλες επιλογές, όπως να ανοίξουμε το inventory ή τον φάκελο γρήγορης αποστολής σε νέο tab.

Tι άλλο θα θέλαμε από τα επόμενα Windows?

Η Microsoft αυτή τη φορά ακούει και ίσως να δούμε τις επιθυμίες μας να υλοποιούνται.

Αν όχι στα Seven, αφού μάλλον δεν υπάρχει χρόνος, ίσως στο επόμενο λειτουργικό.

Το desktop concept στα 1920x1200

Η παραπάνω wish list σε μια εικόνα. Η Language bar έχει αντικατασταθεί με keybord switch, μέσα στη notification area, που δεν μεταβάλλεται, αλλά ανοίγει προς τα πάνω.

attachment.php?attachmentid=32445&stc=1&d=1223152194

post-2226-1416073663,2454_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 70
  • Created
  • Last Reply

μαρεσουν οι ιδεες σου αλλα να σου πω την αληθεια ολα θεμα συνηθειας ειναι. τις συντομευσεις τυπου "αγαπημενα" ποτε δε τις χρησημοποιησα και ουτε προκειται μαλλον. απλα δε μαρεσει να βλεπω κατι φορτωμενο. δλδ τα πολλα κουμπακια οι συντομευσεις τα εργαλεια κλπ μαλλον συγχεουν και οχι ευκολυνουν(εμενα). ειμαι μινιμαλιστης τι να κανουμε? λιγα και καλα :p απλα τα θελω ολα απλα και κομψα. :) "neat"....

περαν όμως του skin, που για μενα παιζει πολυ συμαντικο ρολο αφου αυτο ειναι η διεπαφη σου, θα'θελα απλα να μπορω να εγκαθηστω/απεγκαθηστω προγραμματα, να περναει ενας χρονος δυο και να μη παρατειρω μειωση αποδοσης.. στα βιστα αυτο μαλλον ισχυει δλδ δε τα βλεπω να "εκατσαν" ενω τα xp μετα απο 2 χρονια δε θα τραβαγανε...αρα μαλλον καλα τα πανε. θελει ομως να προσεχει ο χρηστης και να χρησιμοποιει κανα προγραμμα για να κανει εκαθαριση περριτων αρχειων και τα σχετικα... θαθελα να μην υπαρχει fragmentation :whip: (οοοοοοοοοοσο γινεται δλδ μιας και ειναι εξερετικοτατα δυσκολο εως ακατορθοτο)

αλλα βασικα οπως και να'ναι οτι και να'ναι μαθαινεται... τιποτα δεν ειναι τελιο γιατι ολοι εχουμε διαφορετικες αντιλειψεις ιδεες προτερεοτητες και απαιτησεις αρα ολοι θελουμε κατι διαφορετικο και το καθε λειτουργικο ειναι ενα οποτε take it or leave it....

(μμμ..... customable skin... δεν'κακο.....εννοω πληρως customable. κουμπια, λιστες, μικρογραφιες ολα ολα. βασικα customable explorer...:shutup:)

Link to comment
Share on other sites

εγω θα ηθελα να μπορω να εχω μονο τον κερνελ ή γενικοτερα τα βασικα πραματα και απο κει και περα να βαζω εγω οτι θελω. Οπως σε λινουξακι που εχεις εναν κερνελ και πετας πανω οτι θες. Κατα τ αλλα σε εμφανιση-σταθεροτητα δεν εχω κανενα παραπονο.

Το μονο "παραπονο" που εχω, ειναι οτι στα τωρινα πισι που ειναι τερατα δυναμης, πολλα πραματα θα μπορουν να τρεχουν πολυ πιο γρηγορα.

Link to comment
Share on other sites

tolis86

Στα Vista γίνεται αυτόματα αποκερματισμός και είναι ένας από τους λόγους που δεν "κάθονται" όπως σωστά παρατήρησες. Συμφωνούμε και στο θέμα του μινιμαλισμού. Δεν ξέρω αν σου αρέσει η εμφάνιση των τεσσάρων φακέλων. Είναι αρκετά μινιμαλιστική. Το περιεχόμενο των φακέλων όπως θα είδες αλλάζει και στα Vista. Στη φωτό πρόσεξες ότι έχω τέσσερις διαφορετικούς τρόπους εμφάνισης κάθε φακέλου? Αν συγκρίνεις σήμερα πώς φαίνονται τέσσερα παράθυρα Windows Explorer σε οθόνη 1920x1200 με τον ίδια αριθμό αρχείων σε κάθε φάκελο, με ίδιο μέγεθος και εμφάνιση, θα διαπιστώσεις ότι απλά δεν χωράνε. Πάει πολύς χώρος χαμένος σε x4 navigation pane και x4 toolbars.

Γενικά σκέφτομαι πώς να καταργήσω αυτή την μπλε μπάρα (την toolbar). Αλλά βασικός στόχος είναι να μην κάνουμε μεγάλες μετακινήσεις με το ποντίκι και να μη χρειάζονται πολλά κλικ για να φτάσουμε στη λειτουργία που θέλουμε, με όσο το δυνατόν λιγότερα κουμπάκια. Το πιθανότερο είναι να βάλω τα κουμπιά που έχει η toolbar στο navigation pane, πάνω-πάνω.

Τα αγαπημένα υπάρχουν και στα Vista και είναι οι επιλογές Documents, Pictures, Videos, Music κτλ στο navigation pane. Είναι πολύ χρήσιμη μπάρα. Μήπως εννοείς κάτι άλλο? Γιατί πώς ανοίγεις τους φακέλους σου?

Billys

Τα Seven θα διαχειρίζονται καλύτερα τη μνήμη και θα έχουν μικρότερες απαιτήσεις. Αλλά να μην μπερδεύουμε την cache με τη μνήμη που τρώνε τα Windows.

Γιατί στα Vista, φαίνεται ότι χρησιμοποιείται όλη σχεδόν η μνήμη ακόμα και αν έχεις 4GB. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται ως cache για να μην κάθεται η ελεύθερη μνήμη.

l2phile

Ε? Βάλε XP ή Linux σε virual machine. Δεν νομίζω ότι το ext3 προσφέρει κάτι παραπάνω από το NTFS, αλλά με virtualization όλα γίνονται. Για την εμφάνιση κόψε το aero και βάλε άλλο theme. Θα μοιάζει αρκετά.

KoMM

Δεν ξέρω σε τι βαθμό το πέτυχαν αλλά θα δούμε κάποιες βελτιώσεις στο θέμα της υποστήριξης πολλών επεξεργαστών. Για το θέμα του kernel, δεν το βλέπω. Θα είναι όμως πιο ελαφρύς ο πυρήνας, με λιγότερες εφαρμογές πάνω του και γρηγορότερη λειτουργία και έναρξη.

Link to comment
Share on other sites

εγω θα ηθελα να μπορω να εχω μονο τον κερνελ ή γενικοτερα τα βασικα πραματα και απο κει και περα να βαζω εγω οτι θελω. Οπως σε λινουξακι που εχεις εναν κερνελ και πετας πανω οτι θες. Κατα τ αλλα σε εμφανιση-σταθεροτητα δεν εχω κανενα παραπονο.

Το μονο "παραπονο" που εχω, ειναι οτι στα τωρινα πισι που ειναι τερατα δυναμης, πολλα πραματα θα μπορουν να τρεχουν πολυ πιο γρηγορα.

Συμφωνώ με τα χίλια!!!

Επίσης, αυτό που θα ήθελα από τα επόμενα windows, είναι να επιλέγω ΕΓΩ τι θα εγκατασταθεί στο σύστημα και όχι το cd. Έτσι να κάθομαι με τις ώρες και να διαλέξω μία και καλή ποια components των windows μου χρειάζονται και ποια όχι (σαν καλό rpg σε level up) και να συμβαίνει αυτό και μετά την εγκατάσταση, να μπορείς να ρυθμίσεις τα πάντα και να πετάξεις τα πάντα. Εδώ θα αναφέρω ως παράδειγμα το recycle bin (ή fragmentation master) που ποτέ δε χρησιμοποιώ και ψάχνω μέρες για να τον εξαφανίσω τελικά. Επίσης, πρέπει επιτέλους να διορθωθεί το χάλι και η αστάθεια που συμβαίνει αρκετές φορές όσο εγκαθιστάς προγράμματα. Δε γίνεται να εγκαθιστάς προγράμματα, παιχνίδια και κάθε τόσο να χρειάζεσαι φορμάτ!! Τέλος, έχετε ψάξει τη registry μετά από απεγκατάσταση ενός προγράμματος?? Γιατί πρέπει να αφήνει τόσο σκουπίδια στο λειτουργικό??

Link to comment
Share on other sites

Κάτι μπορεί ίσως να γίνει με τα προγράμματα που μπαίνουν κατά την εγκατάσταση.

Το έχουν ζητήσει πολλοί και η ανταπόκριση από τη Microsoft ήταν θετική. Αλλά και εκ των υστέρων αφαιρούνται μια χαρά από τον Πίνακα Ελέγχου (control panel) - Πίνακας Ελέγχου\Προγράμματα\Προγράμματα. Αριστερά θα δεις την επιλογή ενεργοποίηση απενεργοποίηση των δυνατοτήτων των windows.

Για το recycle bin, μπορείς να δηλώσεις με δεξί κλικ να διαγράφονται άμεσα τα αρχεία. Επίσης μπορείς να εξαφανίσεις όλα τα εικονίδια με δεξί κλικ στο desktop και επιλογή "Προβολή - Προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας".

Αν θέλεις να εξαφανίσεις εντελώς μόνο το recycle bin, δες τα αρχεία συστήματος (στην οργάνωση - επιλογές φακέλων - προβολή) πήγαινε στο desktop και σβήσε το αρχείο recycle bin.

Η κατάσταση με τα δύστροπα προγράμματα είναι πολύ καλύτερη στα Vista 64.

Θέλει κάποιες γνώσεις, αλλά σε γενικές γραμμές, δουλεύουν ΟΚ. Ιδίως οι επώνυμοι υπολογιστές και τα laptop.

Τα σκουπίδια είναι σχετικός όρος. Δεν μπορεί να ξέρει ένα λειτουργικό αν κάτι βρίσκεται σε αφαιρούμενο δίσκο για παράδειγμα. Ότι δει το καταγράφει σε cache. Τα πάντα.

Γενικά όλα αυτά είναι γνωστά προβλήματα που τα είχαμε πάντα και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Πατέντες υπάρχουν πολλές. Επίσημα τίποτα. Η registry θα μείνει.

Link to comment
Share on other sites

tolis86

Στα Vista γίνεται αυτόματα αποκερματισμός και είναι ένας από τους λόγους που δεν "κάθονται" όπως σωστά παρατήρησες.

ναι το ξερω(αλλα γιατι δε βλεπουμε μορε το γραφιματακι που ειχανε τα xp??) εννοουσα να μη δημιουργειται εξαρχης κατακερματισμος. δλδ εκει ας πουμε που ψαχνει το λειτουργικο να βρει κενο χωρο για να γραψει ενα αρχειο και βρεισκει ενα χωρο που δε χωραει για λιγο να κανει επιτοπου ενα μικρο defrag για να το χωρεσει και να μη γραφει ενα κοματι εδω που χωραει και ενα στο φεγκαρι. οκ ναι αυτο θα ηταν αργουτσικο. στην εγγραφη. στην αναγνωση ομως? ιδικα με τους ssd που εχουνε πολυ μικρο αξες δε θα παιζει τοσο πολυ προβλημα... δε ξερω κιολας δεν τοχω δοκιμασει... λιγο με το μινιξ παιξαμε μεχρι στιγμης στο πανεπ.. :p μπορει να ειναι λαλακια αυτος ο τροπος.:rolleyes:

Συμφωνούμε και στο θέμα του μινιμαλισμού. Δεν ξέρω αν σου αρέσει η εμφάνιση των τεσσάρων φακέλων. Είναι αρκετά μινιμαλιστική. Το περιεχόμενο των φακέλων όπως θα είδες αλλάζει και στα Vista. Στη φωτό πρόσεξες ότι έχω τέσσερις διαφορετικούς τρόπους εμφάνισης κάθε φακέλου? Αν συγκρίνεις σήμερα πώς φαίνονται τέσσερα παράθυρα Windows Explorer σε οθόνη 1920x1200 με τον ίδια αριθμό αρχείων σε κάθε φάκελο, με ίδιο μέγεθος και εμφάνιση, θα διαπιστώσεις ότι απλά δεν χωράνε. Πάει πολύς χώρος χαμένος σε x4 navigation pane και x4 toolbars.

μου αρεσε πολυ.το μονο που δε μαρεσει ειναι ο τροπος εμφανισης των αρχειων μουσικης. προτιμω την εμαφανιση λιστας. παντως δε διαφωνησα με τις ιδεες σου. ιδικα η ιδεα με τις καρτελες μου αρεσε παρα πολυ.

Γενικά σκέφτομαι πώς να καταργήσω αυτή την μπλε μπάρα (την toolbar). Αλλά βασικός στόχος είναι να μην κάνουμε μεγάλες μετακινήσεις με το ποντίκι και να μη χρειάζονται πολλά κλικ για να φτάσουμε στη λειτουργία που θέλουμε, με όσο το δυνατόν λιγότερα κουμπάκια. Το πιθανότερο είναι να βάλω τα κουμπιά που έχει η toolbar στο navigation pane, πάνω-πάνω.

ισως να μην κανουμε παραπλησια χρηση των υπολογιστων μας. αληθεια δε θεωρω πως ειναι κουραστικο να κανω 5,6 κλικ μεχρι να βρω αυτο που θελω. ισως να σου ειναι χρησημο μεχρι και το τελευταιο δευτερολεπτο τοτε ναι θα σε βολευε.

Τα αγαπημένα υπάρχουν και στα Vista και είναι οι επιλογές Documents, Pictures, Videos, Music κτλ στο navigation pane. Είναι πολύ χρήσιμη μπάρα. Μήπως εννοείς κάτι άλλο? Γιατί πώς ανοίγεις τους φακέλους σου?

αυτο ενοω. απλα εσυ την εχεις παραφορτωσει :p

στα αρχεια μου εγω πχ εφαρμοζω αυστηρη κατηγοριοποιηση και τα τοποθετω σε φακελους οπου και σαυτους εφαρμοζω κατηγοριοποιηση. τελικα εχω ενα δασος με δεντρα τους σκληρους μου ριζες των οποιων τα c:\ και d:\ ανοιφωντας το "my computer". την pane την εχω οπως φαινεται στην εικονα που παραθετω. αλλες συντομευσεις πλην της επιφανειας εργασιας που χρησημοποιω ειναι η quick lunch την οποια ουτε αυτη εχω φορτωμενη. προγραμματα που χρησημοποιω σπανια τα ψαχνω απο το start...

post-3444-1416073663,3954_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα ήθελα τα επόμενα Window$ να είναι open-source !!!

το hardaware του υπολογιστη σου το παιρνεις τσαμπα? ΟΧΙ

το αυτοκινητο? ΟΧΙ

το σπιτι? ΟΧΙ

το software γιατι πρεπει να ειναι δωρεαν?

για όλα δουλευουν ανθρωποι και πληρωνονται γιαυτο.

μηχανικοι ειναι ολοι τους γιατι καποιοι ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να πληρωθουν και καποιοι αλλοι όχι?

Link to comment
Share on other sites

Να έχουν την ταχύτητα - απόκριση φρεσκοφορμαρισμένων XP και την ασφάλεια των Vista

σωστός!!! αλλά για πάντα, άσχετα με τα πόσα προγράμματα εγκαταστήσεις και απεγκαταστήσεις!!!

Link to comment
Share on other sites

Nα ειναι ελαφρια. Να μην χρειαζονται 10 GB δίσκου με το καλημέρα!

Οτι εφφε - fade-in/out υπαρχουν να υπαρχουν για εναν λόγο.. Πχ γιατι να χάνω 2-3 secs μεχρι να εμφανιστεί το παραθυρο λόγω fade-in? Γινετε κουραστικό πολύ γρηγορα.

Να μπορώ να απεγκαταστήσω ότι εφαρμογές δεν χρειαζομαι, ακόμα και τις default των windows. Και να μπορώ να διαλέξω εύκολα ποια services θα τρέχουν χωρίς να χρειαζετε να το ψάχνω 15 ώρες.

Να υπάρχει μια virtual registry ανα εφαρμογή, η οποία να γίνετε delete με το που απεγκαθιστάτε η εφαρμογή!

H start bar θελει επειγόντως redesign. Γιατι να μην μπορώ να εχω τις εφαρμογές μου σε μορφή φακέλου, όπως στο OSX? Γιατι να υπάρχουν τα μενού/υπομενού στο start bar?

Nα μπορώ να κάνω uninstall μια εφαρμογή κάνοντας delete τον φάκελό της. Και το λειτουργικό να βγάζει την σκούπα και να καθαρίζει τα πάντα. Registry, hidden files κλπ. Ας κάνει monitor σε κάθε εφαρμογή όταν τρέχει τι βάζει και τι βγάζει απο το συστημά μου, ώστε να μπορώ να τα επαναφέρω στην αρχική τους κατασταση εύκολα (συμαντικό το εύκολα...)

Τελος, το flip -3d ειναι άχρηστο στην παρούσα μορφή του. Δεν σου δείχει το πλήρες περιεχόμενο των παραθύρων όπως το expose του OSX και το αντιστοιχο του linux. Χωρίς να βλέπεις το πλήρες παραθυρο δεν εχεις λόγο να το χρησιμοποιήσεις...

Για DX11... δεν με απασχολεί :p

Αυτα τα λίγα....

Link to comment
Share on other sites

@ mariosalice

Όλα αυτά που ζητάς είναι χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο power user και τα windows πλεόν δεν απευθύνονται κύρια σε αυτή την κατηγορία αλλά στον αδαή user της διπλανής πόρτας.

Για όλα αυτά τα ωραία που ζητάς "η επιστήμη" έχει δώσει λύση προ πολλού που ακούει στο όνομα Total Commander και αποτελεί τον Ελβετικό σουγιά του file management (και όχι μόνο). Όλα σε ένα και νοικοκυρεμένα.... trust me!

Και επειδή πολλοί μου έχουν πει ότι δεν τους αρέσει το look του Cοmmander (αφού είδαν το screenshot στο παραπάνω site), να τονίσω ότι μπορείτε να το κάνετε όπως γουστάρετε με χρώματα, button icons, κτλ. To screenshot είναι το default look που δεν είναι και ότι καλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

το βασικο για μενα ειναι να μην κανουν δεκα ωρες να ανοιξουν και δεκα για να κλεισουν 2.να μην κολανε και να βλεπω την κλεψυδρα με τα λεπτα.

3.να συνεργαζονται καλυτερα με τα προγραμματα που χρησιμοποιουμε , οπως nero.convert x dvd κτλ.

4.και επιτελους να βγουν προγραμματα 64 bit ημαρτον απο εποχη pentium 630 περιμενουμε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.