Petrossortep Δεκέμβριος 23, 2008 #1541 Δεκέμβριος 23, 2008 Μια ηλεκτρονική εφημερίδα που βρήκα. http://publishing.yudu.com/Library/Axzw4/ektakto1/resources/index.htm?referrerUrl=http%3A%2F%2Fbeta.yudu.com%2Fitem%2Fdetails%2F24731%2Fektakto-1 Ένα έγγραφο του ΚΕΦΕ(ελληνική σαϊεντολογία) όπου ο συντάκτης γράφει μεταξύ άλλων: "...you can use that decision and send it to the EU mp's(βουλευτές εννοεί) which you said are anti-orthodox church:Efremidis, Alavanos, Papagiannakis..." Εδώ το έγγραφο http://4.bp.blogspot.com/_p9qk1pN75Vg/SU-jDlAI8GI/AAAAAAAABg8/wXBMDMXhI0E/s1600-h/20141.jpg Μέχρι να διασταυρωθεί αν αληθεύει, διατηρώ επιφυλάξεις. ΕΔΙΤ: Creating a nation of zombies ΕΔΙΤ Νούμερο 2-Παρένθεση για τις τρέχουσες παγκόσμιες εξελίξεις: Bernard Conolly, βρετανός οικονομολόγος, πρώην επικεφαλής της ευρωπαϊκής επιτροπής οικονομικών υποθέσεων, πολέμιος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 1995(13 χρόνια πριν) έγραφε στο βιβλίο του "Η σάπια καρδιά της Ευρώπης" για τον αληθινό στόχο της οικονομκής και νομισματικής ενοποίησης της Ευρώπης που δεν είναι άλλος από την πολιτική ενοποίηση(αυτό που ζούμε σήμερα). Σύμφωνα με τον ίδιο οι κυρίαρχες πολιτικές ελίτ της Γαλλίας και της Γερμανίας συνεργάστηκαν από κοινού, ώστε να αποκτήσουν σταδιακά ολοκληρωτικό έλεγχο επί της Ευρώπης. Όλα με μυστικότητα και υπομονή(σταδιακή μεταφορά κρατικών εξουσιών σε ευρωπαϊκά όργανα) για να μην ξεσηκωθούν οι λαοί της Ευρώπης. Φυσικά τον καθαίρεσαν. Δεν μπορώ να γράψω άλλα. Διαβάστε αν έχετε όρεξη όλο το άρθρο εδώ. http://www.internetional.se/emucon.html Από τα λόγια του(πριν από περισσότερο από έναν χρόνο): The EU quite deliberately created the most dangerous credit bubble of all: emu. And, whereas the mission of the Fed is to avoid a financial crisis, the mission of the ecb [European Central Bank] is to provoke one. The purpose of the crisis will be, as Prodi, then Commission president, said in 2002, to allow the EU to take more power for itself. The sacrificial victims will be, in the first instance, families and firms (and banks and investors) in countries such as Ireland and Club Med. Subsequently, German savers (or British taxpayers) will bear the burden of bailouts that a newly empowered “EU economic government” will ordain. http://thetrumpet.com/index.php?q=5746.4104.0.0 Η πρόβλεψη της αναπόφευκτης κρίσης από το thetrumpet.com από το 2002: http://thetrumpet.com/index.php?q=666.230.46.0
LevelOne Δεκέμβριος 23, 2008 #1542 Δεκέμβριος 23, 2008 Και γι αυτους που θα κλείσουν τον επαναστάτη μοτζίλα στις πρώτες σελίδες, κρατάω αυτό...:http://img95.imageshack.us/img95/8583/cdebi6.jpg
deninho Δεκέμβριος 24, 2008 #1543 Δεκέμβριος 24, 2008 Μάριε θα διαφωνήσω μαζί σου σε αυτό το θέμα...Στην Ελβετία ισχύει ατύπως αυτό το καθεστώς, σε συνδυασμό φυσικά με άλλες πρωτοτυπίες έχουν την ισχυρότερη οικονομία στην Ευρώπη... Μιλάς από προσωπική εμπειρία για αυτό το καθεστώς που ισχύει άτυπα; Γιατί στη βόλτα μου έξω το μεσημέρι, είδα τελείως διαφορετικά πράγματα, και φέτος. Και μου τα επιβεβαιώνει η αδερφή μου που εργάζεται εδώ τα τελευταία χρόνια
dark221416003258 Δεκέμβριος 24, 2008 #1544 Δεκέμβριος 24, 2008 Μιλάς από προσωπική εμπειρία για αυτό το καθεστώς που ισχύει άτυπα; Γιατί στη βόλτα μου έξω το μεσημέρι, είδα τελείως διαφορετικά πράγματα, και φέτος. Και μου τα επιβεβαιώνει η αδερφή μου που εργάζεται εδώ τα τελευταία χρόνια Προσωπική εμπειρία δεν έχω... Αλλά έχω φίλους από Ελβετία... Σε μια συζήτηση που είχα κάνει μαζί τους, μου είχαν πει ότι γιατρός και μπάρμαν παίρνουν τα ίδια χρήματα (aka 4000 per month) και γενικά είναι κάτι που το συζητάνε συχνά, πως είναι έτσι τα πράγματα εκεί... αυτά ξέρω αυτά λέω...
mariosalice Δεκέμβριος 24, 2008 #1545 Δεκέμβριος 24, 2008 Οι ειδικευόμενοι γιατροί παίρνουν τόσα. Δηλαδή όσοι δεν έχουν ακόμα ειδικότητα, ως πρώτο μισθό. Το σύστημα υγείας της Ελβετίας είναι το πλέον ιδιωτικοποιημένο μαζί με αυτό της Αμερικής.Οι αμοιβές των γιατρών για κάθε επέμβαση είναι αστρονομικές και η ασφάλιση κατά βάση ιδιωτική.In Switzerland the part of expenses, which is not paid by insurances is very high: in accordance with OECD figures the so-called out-of-pocket payments amount to 1085 $ per inhabitant (adjusted purchasing power). This is 31.5% of the total costs. There is no other OECD country with such a high self-pay burden for patients, not even the USA (737 $)....The health insurance covers only 1/3 of these costs, private households and the state pay the rest. Πηγή.
deninho Δεκέμβριος 24, 2008 #1546 Δεκέμβριος 24, 2008 κάτι λάθος σε είπανε νταρκ... Ας πάμε να γίνουμε όλοι μπάρμεν, σερβιτόροι, πωλητές κλπ στην Ελβετία. Τσάμπα σπουδάζουμε Αν είναι Ελβετοί στα μετέφεραν με τρόπο που σε μπέρδεψε. Αν δεν είναι Ελβετοί είτε στα μετέφεραν μπερδεμένα, ή τα μπερδέυουν αυτοί
mariosalice Δεκέμβριος 24, 2008 #1547 Δεκέμβριος 24, 2008 Δείτε τους μισθούς παγκόσμια με το Salary-Calculator. Έχει όλα τα επαγγέλματα και την Ελλάδα για κάθε πόλη.http://www.salaryexpert.com/index.cfm/FuseAction/SalaryCalculatorII.DspReportPage/Free-Salary-Tools/Salary-Calculator
dark221416003258 Δεκέμβριος 24, 2008 #1548 Δεκέμβριος 24, 2008 τεσπα, ότι και να 'ναι no hard feelings
mariosalice Δεκέμβριος 27, 2008 #1549 Δεκέμβριος 27, 2008 Πήγα σε ένα ΑΤΜ τράπεζας και διαπίστωσα ότι είχαν πυροβολήσει δύο φορές το τζάμι.Νομίζω ότι πέρα από τα γνωστά περιστατικά με πυροβολισμούς, υπάρχουν και άλλα κρούσματα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι αμετανόητοι της ριζοσπαστικής αριστεράς, θα πυροβολήσουν εναντίον των ΜΑΤ στη συγκέντρωση για τον Τεμπονέρα.Οι ίδιοι που έκαψαν τα δάση μας και λεηλάτησαν την Αθήνα, έχουν πλέον ξεφύγει και δεν διστάζουν ακόμα και να σκοτώσουν αθώους προκειμένου να πετύχουν τα πληρωμένα σχέδια τους.Είναι τουλάχιστον αισχροί.Τα γνωστά περιστατικά πυροβολισμών.- Πυροβολισμός μαθητή (έχει αναφερθεί ήδη)- Επτά πυροβολισμοί κατά κλούβας των ΜΑΤ στην οδό Κατεχάκη 23 Δεκεμβρίου 2008- Πυροβολισμοί εναντίον ΙΧ στη διασταύρωση Κηφισού και Πέτρου Ράλλη 24 Δεκεμβρίου 2008- Πυροβολισμοί στον Προαστιακό 26 Δεκεμβρίου 2008
Simon Δεκέμβριος 27, 2008 #1550 Δεκέμβριος 27, 2008 ΟΚ. Εγώ τώρα πλέον νοιώθω ότι όντως κάποιοι δεν θέλουν να σταματήσει αυτό το κλίμα αναστάτωσης και αναρχίας. Τελικά τα πράγματα είναι πιό σκοτεινά απ' ό,τι φάνηκε αρχικά :nuke:Αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο απλή η σύνδεση αυτών των γεγονότων με το οργανωμένο σχέδιο των περσινών πυρκαγιών.
Petrossortep Δεκέμβριος 27, 2008 #1551 Δεκέμβριος 27, 2008 Τα γνωστά περιστατικά πυροβολισμών.- Πυροβολισμός μαθητή (έχει αναφερθεί ήδη)- Επτά πυροβολισμοί κατά κλούβας των ΜΑΤ στην οδό Κατεχάκη 23 Δεκεμβρίου 2008- Πυροβολισμοί εναντίον ΙΧ στη διασταύρωση Κηφισού και Πέτρου Ράλλη 24 Δεκεμβρίου 2008- Πυροβολισμοί στον Προαστιακό 26 Δεκεμβρίου 2008Πολύ περίεργα όλα αυτά. Σαν τρομοκρατική δράση φαίνεται. Εναντίον όμως ποιού; Και φυσικά, γιατί τώρα;ΕΔΙΤ (και σχετικό):Κόμμα <μειονότητα> με νοοτροπία ΝΑΖΙ. Ακούστε από την εκπομπή του ΣΚΑΙ: http://www.skai.gr/master_avod.php?id=104603Αναρωτιέμαι σε ποιό αναφέρεται. Ποιοί να είναι οι ΝΑΖΙ με τα αγγελικά πρόσωπα; "Τρομάζει η παραποίηση και η αλλοτρίωση της πραγματικότητας" λέει ο Χρήστος Γιανναράς καθηγητής φιλοσοφίας."Ποιός άλλος θα τολμούσε να κρεμάσει αφίσες στο βράχο της Ακρόπολης, να μπει μέσα στο σταθμό της τηλεόρασης...δεν υπάρχει πια τίποτα, καμιά αντισταση κοινωνική....πέστε μου μια άλλη φωνή που να ακούγεται...."Μα ποιοί να'ναι, μα ποιοί να'ναι........... Ας βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά.
mariosalice Δεκέμβριος 27, 2008 #1552 Δεκέμβριος 27, 2008 Έχουμε παραγγείλει 200 tasers. Δείτε πώς χρησιμοποιούνται στην Αμερική σε περιπτώσεις όπου οι πολίτες δεν υπακούν τις εντολές τις αστυνομίας. Προσέξτε οτι το περιπολικό έχει κάμερα και καταγράφει όλο το σκηνικό. Ο οδηγός αρνείται να υπογράψει την κλήση (πουλάει μαγκιά), ο αστυνόμος τον βγάζει από το αμάξι και του δίνει αλλοπρόσαλλες εντολές (γύρνα και γύρνα) που δεν εκτελούνται πρόθυμα και χρησιμοποιείται το taser για να τον συλλάβει. Αυτά θέλουμε? http://www.youtube.com/watch?v=yeZFMtjZge0&feature=related Άλλη μια περίπτωση όπου το taser χρησιμοποιείται για ψύλλου πήδημα, επειδή ο κρατούμενος δεν υπακούει τυφλά τις εντολές. Παλιά τους χτυπούσαν. Τώρα τους ρίχνουν με taser. Πρόοδος!
astrolabos Δεκέμβριος 27, 2008 #1553 Δεκέμβριος 27, 2008 Ότι έχουν πεθάνει άνθρωποι από την χρήση των tasers το ξέρεις πιστεύω
mariosalice Δεκέμβριος 27, 2008 #1554 Δεκέμβριος 27, 2008 Φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο να υπάρξει θάνατος από τα taser της αστυνομίας (υπάρχουν διάφοροι τύποι tasers) αφού στην πράξη η χρήση τους γίνεται για ψύλλου πήδημα στην Αμερική.Μακάρι να χρησιμοποιηθούν μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως για αεροπειρατές ή άλλες τέτοιες καταστάσεις.Αλλά γιατί 200??
Maximus Δεκέμβριος 27, 2008 #1555 Δεκέμβριος 27, 2008 Όσο άσχημος είναι ο θάνατος από τα taser, τόσο άσχημο είναι και αυτό:
Petrossortep Δεκέμβριος 27, 2008 #1556 Δεκέμβριος 27, 2008 Όσο άσχημος είναι ο θάνατος από τα taser, τόσο άσχημο είναι και αυτό: "Είστε μέλος της ίδιας μυστικής οργάνωσης Skull and Bones όπως και ο Μπους;..." Μα τί ρωτάει ο άνθρωπος; Πού είναι οι προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις να του εξηγήσουν πως πρόκειται για θεωρίες συνομωσίας των ακροδεξιών; Πάντως στο Αμέρικα η "συνομωσιολογία" διώκεται απ'ότι βλέπω. Ούτε χαβαλέ δε σε αφήνουν να κάνεις.
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 27, 2008 #1557 Δεκέμβριος 27, 2008 Εύκολα χρησιμοποιούμενο όργανο βασανισμού. Στην ουσία, αντικαθιστά το μαστίγωμα
mariosalice Δεκέμβριος 27, 2008 #1558 Δεκέμβριος 27, 2008 Εδώ τα taser της αστυνομίας και ο τρόπος λειτουργίας τους εξ επαφής ή με φυσίγγια που έχουν σύρμα, βελόνα (καρφώνεται στο δέρμα) και υγρό άζωτο που ζεσταίνεται από το ρεύμα του όπλου και εκπυρσοκροτεί. Κι άλλη μια περίπτωση όπου μια οδηγός ελέγχεται για όριο ταχύτητας, πουλάει τσαμπουκά του στυλ δώσε μου όνομα και αριθμό κτλ, αρνείται να αφήσει κάτω το κινητό τρεις φορές, προειδοποιείται ότι θα την πυροβολήσουν, αρνείται να βγει από το αυτοκίνητο και της ρίχνουν με taser. http://www.youtube.com/watch?v=tb1FWt81lS4 Με ποιο τρόπο μπορούμε να φωνάξουμε όχι στα taser, όταν κάποιοι δημιουργούν μια νέα αγορά με τις πράξεις τους? Λέτε οι πλιατσικολόγοι να εισπράξουν και μίζα από την εταιρία που τα κατασκευάζει?
giorikas Δεκέμβριος 27, 2008 #1559 Δεκέμβριος 27, 2008 Υπερβολικη χρηση βιας για μη υπακοη σε (μη απειλουμενο) αστυνομικο.Ρε παιδια,αφου υπαρχουν και πιο δημοκρατικοι και κυριως τροποι(πχ 20,000Ε προστιμο ή 2 χρονια χωρις αναστολη, τυχαια αυτα) γιατι να καταφευγουμε στη βια?
Tsakonas Δεκέμβριος 28, 2008 #1560 Δεκέμβριος 28, 2008 Ταδα και τα ξαναδα τα βιντεο με την χρηση βιας,και περαν απο το εφιαλτικο θεαμα ενος ανθρωπου που ποναει δεν βλεπω κατι παραλογο.Καλως η κακως,"κρατος" στα αρχαια ελληνικα σημαινει δυναμη/βια.Το κρατικο οργανο πρεπει να επιβαλλει την δικη του ερμηνεια του νομου,γιατι ,οπως βλεπουμε ολοι και στα θρεντς,οπου εμπλεκονται παραπανω απο ενας ανθρωποι υπαρχει και αντιστοιχος αριθμος γνωμων.Εαν ο καθενας ξερει οτι οποτε γουσταρει ξεπερνα το οριο ταχυτητας και αν σταματηθει ,πουλα τσαμπουκα και την γλιτωνει,τι νοημα εχει το οριο ταχυτητας?Στην περιπτωση μαλιστα με την γυναικα,ο αστυνομικος εδωσε με λεπτομερειες τα στοιχεια του στην σχετικη ερωτηση και ενημερωσε πως θα βρισκεται και στο δικαστηριο που θα γινει,οποτε η συλληφθεισα θα μπορει να προβαλλει τις αντιρρησεις εναντιον του.Αυτη αγνοησε εντελως την προφορικη εντολη να αφησει το κινητο (και σε αντιστοιχη περιπτωση ιταλοι carabinieri στην Ancona τσιριζαν πανω απο το κεφαλι μου και κοπανουσαν το αυτοκινητο,σε γλωσσα που ηξεραν οτι δεν καταλαβαινα.).Απλα επρεπε να κατασταλει.Ισως μαλιστα αν υπηρχαν ηδη τα tazers εδω,να μην ειχε σκοτωθει το παιδι και να ζουσαμε χριστουγεννα σε μια λιγοτερο τρομοκρατημενη Αθηνα. Υπερβολικη χρηση βιας για μη υπακοη σε (μη απειλουμενο) αστυνομικο.Ρε παιδια,αφου υπαρχουν και πιο δημοκρατικοι και κυριως τροποι(πχ 20,000Ε προστιμο ή 2 χρονια χωρις αναστολη, τυχαια αυτα) γιατι να καταφευγουμε στη βια? η βια δεν "νομιμοποιειται" μονον αν απειλειται ο αστυνομικος.Για αυτο πληρωνεται,να επιβαλει το "νομιμο" κλπ.Οσο για τους δημοκρατικοτερους τροπους στα χαρτια θα μεινουν.Εκτος αν ειμαι ο μονος που περνα με μηχανη μπροστα απο τροχαια στην Εθνικη Αθηνων Λαμιας χωρις κρανος και δεν εχει πληρωσει ποτε ουτε 1 ευρω'(γιατι και αυτοι οι καπς εχουν μια ιδεα οτι 700 ευρω για ενα κρανος ειναι υπερβολη,και ως εκ τουτου εχουμε μια συστημικη self correction )...Οσο για τα 20.000 ευρω,υπαρχει ενας νομος που λεει για προστιμα 5000 ευρω++ σε οποιον αντιγραφει προγραμματα.Αυτο σημαινει οτι οι σκληροι δισκοι στην Ελλαδα ειναι "καθαροι":hehe: ?Και 300.000 ευρω προστιμο να υπαρχει,οποιαδηποτε ποινη δεν τηρειται δεν ειναι σε θεση να αποτρεψει την απαγορευμενη συμπεριφορα.Ο ανθρωπος,για να αποτραπει απο εγκληματικη/κοινωνικα απορριπτεα συμπεριφορα,πρεπει να συνδυαζει στο μυαλο του την απορριπτεα συμπεριφορα με μια αμεση συνεπεια.. Και τα "υποθετικα" δυο χρονια χωρις αναστολη,μιλαμε για δυο χρονια μαζι με convicts που εχουν κλεψει,ληστεψει,χτυπησει μπλα μπλα.Δηλαδη θα μπεις στην φυλακη παραβατης του ΚΟΚ και θα βγεις εχοντας κανει γνωριμιες(ισως και προσωπικου επιπεδου,αν εισαι κανα ζουμπουρλουδικο) με ολη την υψηλη κοινωνια.Μονο εμενα μου φαινεται παραλογα βαρια μια τετοια τιμωρια για μια οδικη παραβαση?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.