Jump to content



Manual για ΑΒΙΤ IP35 pro


Ripper18

Recommended Posts

Αγορασα απο το στοκ του Πλαισιου μια ΑΒΙΤ IP35 pro.Οι μητρικες στοκ ειναι μεσα σε ενα κουτι χωρις manual,καλωδια sata,cd κτλ.Εχουν μονο τη μητρικη σκετη σε μια αντιστατικη σακουλα.Ψαχνω στο site της abit αλλα δεν βρισκω το manual να το κατεβασω.Μπορει καποιος απο εσας που εχει τη ΑΒΙΤ IP35 pro να μου στειλει με e-mail το manual που εχει το cd της μητρικης?

Link to comment
Share on other sites

την αγόρασα κ εγώ...αλλά πρέπει να είναι rev 1.00,παίζει κάποιο ρόλο??πάντως στην τιμή της 30 ευρώ ήταν πολύ καλή επιλογή να αναβαθμιστώ!Εγώ αύριο χτυπάω κ τις adata τις 800 στα 43 ευρώ μπας κ δούμε λίγο διαφορά!

Link to comment
Share on other sites

για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα....δεν έχω ήχο...τι μπορεί να φταίει,έχω περάσει drivers,σύνδεση είναι όπως στο manual...όταν ανοίγω τα ηχεία κάνει ένα περίεργο ήχο συνεχόμενο...ούτε απο το front panel με ακουστικά έχει ήχο...λέτε να είναι καμμένη η κάρτα ήχου της μητρικής??την πήρα απο stock πλαίσιο!

Link to comment
Share on other sites

το καλώδιο που πάει στα ηχεία εννοείς???ούτε το front panel με τα ακουστικά δουλεύει...μάλλον πρέπει να είναι καμμένο,απλά το μόνο που με προβληματίζει είναι επειδή έβαλα τον σκληρό απο την προηγούμενη μητρική χωρις να κάνω φορμάτ κ μήπως τα έχει μπερδέψει με τους drivers...θα κάνω ένα φορμάτ πριν το πάω να δώ!

Link to comment
Share on other sites

τελικά το high definition audio controller δεν το έχει περασμένο,το realtec high definition audio υπάρχει που είναι απο επάνω,πως μπορώ να το εγκαταστήσω αυτό??που μπορώ να το βρώ??μήπως τελικά φταίει αυτό κ γλιτώσω το rma!τα χρ έχω....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.