Jump to content



Ποδηλατό-thread (CycleLab)


performer

Recommended Posts

[MENTION=1243]fotme[/MENTION] : Πάτησα ένα φίδι σήμερα (μαύρο, περίπου μισό+ μέτρο). Νόμιζα ήταν νεκρό. Αν συναντήσεις, μην ανησυχείς. Ξέρουν από μόνα τους τα πόδια σου, τι να κάνουν.

Link to comment
Share on other sites

Για τα πόδια λέω, όχι για το φίδι. Το φίδι πήγε να την κοπανήσει, αλλά πριν κάνει ένα μέτρο, εγώ είχα κάνει 10.

Εντωμεταξύ το πάτησα όπως κατέβαινα για να φωτογραφίσω τον Πηνειό. Δηλαδή όταν το είδα να κουνιέται είχα και τα δύο πόδια κάτω. Επίσης ημουν σε κατηφόρα, στα 3 μέτρα ήταν το ποτάμι, άρα η μόνη διέξοδος ήταν η ανηφόρα από πίσω και ήταν και χωματόδρομος. Ε, κλάιν, έγινα Λούης.

Link to comment
Share on other sites

xaxaxa τι μλκας εισαι!!

edit>δεν σας ειπα, παιζει πολυ καλος φιλος που ξερει απο εποξικα καλουπια, υλικα, μαγαζια ετc ειναι special effects καλλιτεχνης σε θεατρα..θα παω μεσα στο πσκ να τον βρω.. carbon ολα ρε!! και η μασκα και τα βατραχοπεδιλα!!

Έγινε επεξεργασία από fotme
Link to comment
Share on other sites

Ρε μλκ το carbon δεν θέλει ψήσιμο; Θυμάμαι έβλεπα ένα βίντεο που έδειχνε πως κάνουν πηρούνια στην Colnago (?) και έλεγαν ότι έχουν και σούπερ χάι σίκρετ μέθοδο ψησίματος για τέλεια αντοχή. Εσύ που θα τα ψήσεις; Στο φουρνάκι ή θα το ζεσταίνεις με το καμινέτο μέχρι να γίνει κάρβουνο;

Link to comment
Share on other sites

χαχαχα καμινετο!! υπαρχουν διαφοροι τροποι να το κανεις treat το ανθρακονημα, ενας απο αυτους ειναι με κενο, αντι να ασκεις εξωτερικη πιεση για να το πιεζεις και θερμοκρασια για να το φορμαρεις, το ρουφας εκ των εσω βγαζοντας ολο τον αερα, ωστε να μην εχει cavities το υλικο και του ασκεις μια ατμοσφαιρα λογω διαφορας πιεσης. Σιγουρα φτερα αεροπλανων etc θα θελουν αλλα processes αλλα νομιζω για τα δικα μας applications ειναι οκ και με vacuum. Χρειαζονται και εργαλεια οπως μηχανη κενου, εχω βρει το ebay κατι φθηνες 30-50$ που ρουφανε κολλησεις για smd etc.. βεβαια και μια σκουπα μηχανη κενου ειναι αλλα δεν ξερω αν θα αντεξει σε τοσο μικρο resolution για ωρα(νομιζω χρειαζεται 1++ αναλογως). Τεσπα δεν ειμαι ειδικος ουτε εχω εμπειρια, απλως ενα κομματι του χρονου μου θα το δωσω ωστε να το φτιαχνω σε χομπιστικους ρυθμους.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.