Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

άουτς :(

το πιθανότερο είναι να τραυματίστηκαν τα ακρόμπαρα στην περίπτωση που το χτύπημα ήρθε από το πλάι....αν ήταν ανάρτηση το αμάξι δε θα πήγαινε βήμα.

σίγουρα πάντως θέλει εξονυχιστικό έλεγχο το σύστημα διεύθυνσης. έχει μια κινούμενη πλάκα σε συνεργεία που ενώ το αμάξι είναι σταματημένο οι ρόδες είναι πάνω στην πλάκα που πάει αριστερά δεξιά. εκεί κοιτάνε για τα σημεία ένωσης, και ποιο κομμάτι έχει τζόγο. (ελπίζω να το περιέγραψα σωστά)

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικα τους ΜΑΛΑΚΕΣ που βαζουν μικρα παιδια πισω (η μπροστα)

Στα παπια και στις μηχανες ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ και περνανε και κοκκινα φαναρια

Θελω να τους κυνηγησω και να τους σαπισω στο ξυλο.

Καλα εσυ εισαι ζωο το βλεπω το παιδακι ΤΙ σου φταει αμα γινει κατι ???

:wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Link to comment
Share on other sites

Μπά δεν νομίζω ότι πήρε καθρέφτη...φαίνεται ανέπαφος στο zoom in.

Έτσι όπως έιναι σταματημένο το αμάξι όταν της κλωτσάει το φτερό, δείχνει ότι η τύπισα χώθηκε επίτηδες για να τον κλείσει. Όπως πολλοί κομπλεξικοί οδηγοί κάρων κάνουν γιατί δεν μπορούν να χωθούν οι ίδιοι. (δεν έχω μηχανή)

Ο τυπάκος ξεφεύγει και κλωτσάει το αμάξι (his bad), και μετά η τύπισα πάει με εγκληματικό τρόπο για σκότωμα.

Αν ήμουν ο μηχανόβιος, ακόμα και να της είχα κλωτσήσει το φτερό και το έκανε αυτό, θα τις ξεφτύλιζα το αμάξι μέχρι να έρθει η αστυνομία. (όλα τα τζάμια, φανάρια, καθρέφτες, υαλοκαθαριστήρες, φτερά, πόρτες κάποια χιλιαρικάκια ζημιούλα).

Πιο εύκολα στο δικαστήριο για υλικές ζημίες ενώ πήγε να με σκοτώσει κάποια, παρά αν την έχω αφήσει ανάπηρη στην άκρη του δρόμου.:p

Link to comment
Share on other sites

Μόνο εγώ είδα ότι πούλησε μαγκιά ο μηχανόβιος ενώ της είχε πιθανώς πάρει καθρέφτη κλπ.?

Προσωπικά είμαι υπέρ της κυράς, καλά τού 'κανε.

Noμιζω οτι ο καθενας αντιδρα αναλογως ποσο τον παιρνει ή οχι καπου.

Δηλ. αν ηταν στη θεση της γυναικας ο Μακαρος δεν νομιζω να γινοταν κατι περα απο τα γνωστα μπινελικια! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ στο ότι, ένα καλό ποσοστό μηχανόβιων κάνουν ταρζανιές, αλλά ακόμα και η προσωπική σου εμπειρία να δείχνει ότι φταίει ο μηχανόβιος στο, λόγου χάρη, 60% των περιπτώσεων, μέχρι να αναλύσω τι ακριβώς έγινε δεν ρίχνω ευθύνες.

Αν κατέβεις να με σφάξεις όμως, ότι και να έγινε πρίν, "I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger" (pulp fiction:p:p)

Πριν κανα 3άρι χρόνια, είχα σκάσει από πίσω σε ένα escort-ακι. Καμία ζημιά σε μένα, πέρα απο γρατζουνιές, αλλά σε αυτόν είχε μπεί μέσα ο προφυλακτήρας και στράβωσε η εξάτμιση. Κανονικά έφταιγα και το είπα ευθέως στον άνθρωπο που χτύπησα, γιατί δεν είχα αρκετή απόσταση.

Ωστόσο αυτός πάτησε τσίτα φρένα για κανένα λόγο, και τον ρώτησα γιατί και το απέφυγε. Μάλλον ήθελε κάτι να δεί σε κανα μαγαζί.

Αντάλλαξα ασφαλιστικές και τέλος. Γενικά τα φαινόμενα απατούν. Έπρεπε να κατέβει να με σαπίσει; Λίγο λογική και λιγότερο συναίσθημα στο δρόμο δεν θα έβλαπτε.

Τέλος, άμα δεν σου κοστίζει τίποτα βοήθησε κάποιον αντι να τον εμποδίσεις/προκαλέσεις.

Link to comment
Share on other sites

με αυτά που βλέπω στους δρόμους πολύ δύσκολα να δώσω δίκιο σε μηχανόβιο.

και αλλο τοσο εγω σε πολυθρονακια aka οδηγο αυτοκινητου.

(btw οδηγαω καθημερινα και τα 2)

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από 2cpu
Προσθηκη λινκ
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=2165]Shadow Keeper[/MENTION] ok το vid αυτό δεν δίνει ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε. Σωστά λές για την βία, αν έπρεπε να κατέβει να σε σαπίσει. Φυσικά και όχι. Παρατηρώ ότι οι μηχανόβιοι είναι αρκετά ποιο επιθετικοί από τους πολυθρονάκιδες. Με το παραμικρό δίπλα στο τζάμι και τσαμπουκά. Όχι ότι οι πολυθρονάκιδες είμαστε αλάνθαστοι.

Φυσικά θα βοηθήσω κάποιον αλλά δεν είναι υποχρέωση μου όπως το βλέπουν μερικοί με τις μηχανές. οκ θα κάνω χώρο αλλά μην κορνάρεις και συμπεριφέρεσαι λες και σου κλείνω το δρόμο επίτηδες. Πάντως αυτό με τις πάπιες που χώνονται δίπλα στο αμάξι όταν πας να στρίψεις και σου ζητάνε και τα ρέστα δεν θα το καταλάβω ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Mην φανατίζεστε ωρε μηχανές vs αυτοκίνητο , Πολύ απλά αν εισαι μαλακισμένος ανθρωπος ειτε καρο ειτε μοτο οδηγας τα ιδια σκ@τα θα εισαι . Οπως το παρακάνουν με τις μηχανες με τις σφηνες κλπ λογω μεγέθους αλλο τοσο το παρακανουν και αυτοι με τους κουβάδες απλα με διαφορετικό τρόπο ( σταμάτημα επιτόπου χωρίς φλας-αλαρμ αλλαγή πορείας επίσης χωρίς φλασ μονοπώλειο της αριστερής λωρίδας σε αυτοκινητόδρομο kok ) Στο βιντεάκι προφανώς μπλέξανε δύο ζώαρες και απο τα δύο βασίλεια ο ενας ο νεάτερνταλ κλωτσάει το ξενο αυτοκίνητο !!!!! και η αλλη η μαίμου προσπαθεί να τον πατήσει!!!!! .

Link to comment
Share on other sites

Μόνο εγώ είδα ότι πούλησε μαγκιά ο μηχανόβιος ενώ της είχε πιθανώς πάρει καθρέφτη κλπ.?

Προσωπικά είμαι υπέρ της κυράς, καλά τού 'κανε.

Ακόμα κι αν πούλησε μαγκιά ο μηχανόβιος, έπρεπε να πάει να τον σκοτώσει η κυράτσα δηλαδή ε;

Ωραία λογική ρε, να τη χαίρεστε. Τι άλλο θα ακούσουμε ρε...

Αν ήμουν εγώ στη θέση του μηχανόβιου και μου έκανες κάτι τέτοιο πάντως, θα σε είχα στείλει νοσοκομείο, θα είχα βγάλει το κράνος και θα στο κατέβαζα στο κεφάλι.

Σορρυ για τις extreme απόψεις, αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα όπως στο quote.

Οδηγάω και αυτοκίνητο και μηχανή, και είμαι πολυ ευγενικός ως οδηγός και των δύο οχημάτων, όλα έχουν να κάνουν με τη μόρφωση και το ποιον του ανθρώπου, είτε οδηγάς μηχανή είτε πλοίο, αλλά αν μου πατήσεις το κουμπί, δε θα το αφήσω να περάσει έτσι, πόσο μάλλον αν προσπαθήσεις να με σκοτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Το αυτο.

Και εγω ετσι οπως το κοβω τον εκλεισε για να αλλαξει λωριδα.θα της κατεβασε καντηλια αυτος,θα του ανταπεδωσε αυτη(γιατι δεν νομιζω να ειναι τοσο βλαμμενος και να την βρισει και να κλοτσισει και αυτοκινητο χωρις να του πει κατι) θα την εριξε την κλοτσια αλλα μετα η αλλη ουσιαστικα του εκανε 3 φορες αποπειρα να τον σκοτωσει.

οσο και φαουλ να εκανε αυτος με την μηχανη αυτη εκανε φαουλ ,κοκκινη ,πεναλτυ και αποβολη για ολη την ενδεκαδα.οποτε σορρυ αλλα η απαντηση του στυλ καλα του εκανε,ειναι ηλιθιωδης αν οχι κατι αλλο πιο βαρυ.

μπορουσε καλλιστα αν οχι την πρωτη η την δευτερα φορα να τον ειχε παρει απο κατω απο τις ροδες,την τριτη να τον καρφωνε στα παρκαρισμενα που στουκαρε.και εαν ημουν στην θεση του και την γλιτωνα θα την εβγαζα απο το αυτοκινητο θα την σαπιζα και θα το επαιρνα να το ριξω σε κανα χαντακι...

(btw οδηγω και εγω απο ολα,αυτοκινητο ,μηχανη ,τρακτερ και παλια και αεροπλανα :p)

Link to comment
Share on other sites

Παρατηρώ ότι οι μηχανόβιοι είναι αρκετά ποιο επιθετικοί από τους πολυθρονάκιδες. Με το παραμικρό δίπλα στο τζάμι και τσαμπουκά.

Αυτο ξερεις γιατι γινεται?

Γιατι πολυ απλα κατα 90% το αυτοκινητο δεν υπολογιζει την μηχανη.

Πιο απλα ,εαν στη θεση της μηχανης ηταν αυτοκινητο ο αλλος οδηγος θα αντιδρουσε διαφορετικα ενω κανονικα η αντιδραση πρεπει να ειναι η ιδια.δεν εχει διαφορα που το ενα εχει 2 ροδες και το αλλο 4.γιατι με αυτη την λογικη τοτε και οι νταλικες πρεπει να γραφουν στα παπακια τους τα αυτοκινητα(τις μηχανες να τις περνανε απο πανω) και να κανουν τα επικα που βλεπουμε στα βιντεο της ρωσσιας

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.