Jump to content



Recommended Posts

E6700 3,2, GTX285, 4gb ram, Vista 64bit

1680X1050, DX10, High, AAA, 16XAF

Σε very high, απλά δεν....

Αν βάλω ΑΑ, είναι playable σε high, αλλά δεν εχω καλά min και πάλι.

Το patch πέρασε και δεν ακούμπησε σε επίπεδο αύξησης της απόδοσης.

fov, εχω 55 μετά από αρκετές δοκιμές.

Το cfg έχει πολύ ψωμί, αλλά δεν εχω χρόνο ρε γμτ.

Προς το παρών μου γυάλισε αυτό, και περιμένω να κοιμηθούν τα γυναικόπαιδα για να το δοκιμάσω. Αν το τσεκάρει κάποιος ας μου πει, μη χάνω το χρόνο μου άδικα:p

edit : καμμία διαφορά δεν έδωσε το tweak

Το παιχνίδι είναι καλό. Οχι κάτι το εξαιρετικό. Είμαι λίγο μετά τα πρώτα levels (τα οποία δε μου άρεσαν και πολύ), και τώρα αρχίζει και μου αρέσει.

Έγινε επεξεργασία από tamerlan
Link to comment
Share on other sites

υπαρχει περιπτωση να μην πολεμω μονο με αυτους τους ουρακοταγκους που θελουν ολοκληρο γεμιστηρα στο easy για να πεθανουν? Κανενας σοβαρος εχθρος που να πεθαινει με δυο τρεις σφαιρες?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ειμαι σε εκεινο τον σταθμο που πεφτεις απο το βαγονι που εισαι κρυμενος απο κατω.Πολυ ζαλαδα με τον φακο ολη την ωρα ειπαμε ρεαλισμος αλλα οχι να βγαλουμε τα ματια μας.

Link to comment
Share on other sites

κ γω εκει ειμαι κ με εχουν καταλαβει κ το χει σωσει κ πρεπει να σκοτωσω τη μιση ρωσσια κ βαριεμαι...

Νταξει ευκολο ειναι απλα πρεπει να γινεις λιγο αρουραιος σιγα σιγα και απο τις σκιες.Σε καποια φαση ειδα που δεν με επαιρνε και αρχισα να τρεχω και τους περασα σαν τον μπολτον:banging::banging::banging::banging: του γρηγορου η μανα δεν εκλαψε ποτε .Τι παλουκι ειναι αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι απλα ρωσικο game :hehe: εχει τα καλα του αλλα και καποια στραβα που σε επιρεαζουν αρνητικα... γενικα ειναι πολυ αξιολογη προσπαθεια..

Καλα τα monsters βοτκες κατεβαζουν και πανε κουκουρουκου...Μιλαμε για τραγικες καταστασεις στο Α.Ι... Το χερακι τους oi nvidia programmers δεν το εβαλαν σε αυτο τον τομεα αφου οπως θελει να μας πεισει η nvidiot οτι και καλα δεν πληρωνει αλλα δινει υποστιριξη δεν το ειδαν..... εκτος εαν οι SUBLACUDES ανεβαζουν και το Α.Ι :hehe:

Έγινε επεξεργασία από sebastian
Link to comment
Share on other sites

Μόλις το τελείωσα. Τελικές εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Τo ΑΙ ήταν όντως σε μερικές φάσεις άλλα αντι άλλων, αλλά δεν με χάλασε αυτό.

Δεν χρησιμοποιούσε full τις κάρτες γραφικών όλο κάτι 60άρια και 70αρια έβλεπα και οι πυρήνες του Core i7 έπαιζαν σro 15% άντε να έφταναν με το ζόρι 50-60% με advanced physics στο on. Μέ όλα full εκτός από MSAA και DFOV ήταν πολύ playable με ελάχιστα fps σπάνια γύρω στα 40. Πιστεύω μέ ένα σωστό patch για ATI και βελτιώσεις στους drivers με όλα στο full θα είναι ultra-playable.

Μου την έσπασαν τα amoebas προς τα τελευταία levels και οι librarians που έπρεπε να τους αδειάσεις 10 γεμιστήρες για να ψοφήσουν. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα στα tunnels και στο τέλος στον πύργο.

Θα το αφήσω εγκατεστημένο να το ξανατελειώσω όταν θα βγουν τα patch να το ευχαριστηθώ και με full τα γραφικά!

:nuke::haha:

Link to comment
Share on other sites

To ήπια και εγώ το παιχνιδάκι χαλαρά μεσα σε 3 μέρες. Στο high με ΑΑ μια χαρά έπαιξε, πλην μερικών στιγμών με μπόλικους καπνούς και φωτισμούς,οπου είχα πτώσεις στιγμιαία στα 18-23 frames.

Κορυφαίο οπλάκι αυτό με τα βέλη (ειδικά vs librarians :cool:) όπου είναι όλοι maximum ένα clip (στο normal) και ξαναμαζεύεις σαν κύριος μετά τα βελάκια σου :devil:

Link to comment
Share on other sites

Οι απόψεις διίστανται βλέπω και εδώ και στα ξένα site, άλλοι λένε μούφα άλλοι λένε οτι είναι καλό, θα το ξεκινήσω και εγώ να δω τι λέει.

Έγινε επεξεργασία από Arxagelos
Link to comment
Share on other sites

Ωραία ατμόσφαιρα, όμορφο art, η κατεστραμένη πόλη πολύ επιτυχημένη αλλά βαρετό για μένα. Ειδικά οι μάχες... Καλά, τα όπλα ακούγονται και λειτουργούν οσάν νεροπίστολα... Σοτγκανιές στα μούτρα και αυτοί σκοντάφτουν. Για τα μεταλαγμένα πιθήκια/ τυφλοπόντικες ουδέν σχόλιο. Έχω δίπλα τα Depon όταν προσπαθώ να στοχεύσω. Καααληηη φάσηηηη...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.