Jump to content




Nephiλiμ

Recommended Posts

Η open beta του πολυαναμενόμενου Command and Conquer 4 ξεκίνησε και αν θέλετε, μπορείτε να πάρετε μέρος σε αυτήν εύκολα! Πηγαίνετε εδώ, ακολουθήστε τις οδηγίες και ξεκινήστε να παίζετε! Η beta περιλαμβάνει το ολοκαίνουριο 5v5 multiplayer mode και τέσσερις χάρτες. Εξάλλου, παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε ένα ακόμα εντυπωσιακό βίντεο του παιχνιδιού, στο οποίο παρουσιάζονται οι διαθέσιμες classes. To Command and Conquer 4 κυκλοφορεί στις 19 Μαρτίου για PC.

source:game20.gr

Link to comment
Share on other sites

****!!!! :slap:

Απαιτήσεις?

Recommended System Specifications for Beta Testers

Command & Conquer 4 Beta requires DirectX 9.0c. You can install DirectX 9.0c by following the onscreen prompts during the game's installation process.

  • Operating System: Windows XP, Windows Vista
  • CPU: Any Intel Core Duo machine, AMD Athlon 3500+ or better
  • RAM: 2 GB
  • Disk Drive: 8X or faster DVD-ROM drive
  • Hard Drive: at least 10 GB of free space
  • Video: DirectX 9.0c compatible video card. 256 MB with Shader Model 3.0 support. NVIDIA GeForce 8800 or better, ATI Radeon HD 3850 or better
  • Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
  • Multiplayer: 2 to 10 players, network or Internet connection required (Cable, DSL, or faster connection
  • Internet connection required at all times.

Please refer to the section on Optimizing Graphical Performance in the ReadMe file for more information.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ χαίρομαι που συνεχίζεται η παράδοση των Tiberium στο C&C.Δεν ξέρω γιατί,ίσως επειδή ακολούθησα την σειρά απο το πρώτο "επεισόδιο".NOD forevaaaa!

Η μόνη σειρά που έχει μείνει στάσιμη εδώ και καιρό είναι τα Generals Series που πιστεύω ότι είναι η καλύτερη μετά τα Tiberium.Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε και το Generals 2 στα ράφια για ολοκληρωτικό κάψιμο!

Link to comment
Share on other sites

Μπήκα μπέτα εχθές.

Μέχρι τώρα είναι μόνο multi player, σε 1-1 μέχρι 5-5 χάρτες.

Το παιχνίδια είναι αρκετά διαφορετικό από όσο είδα (πρόλαβα να παίξω 2 παιχνίδια), και ειδικά στο multi είναι άλλη φάση.

Με το spawn επιλέγεις αν θα είσαι Offensive, Defensive, ή Support mech, και αναλόγως μπορείς να κατασκευάσεις και αντίστοιχες μονάδες, κτήρια και οχήματα.

Έχει το κλασσικό tech level, και ακόμα και εσύ σαν commander παίρνεις level με κόφτη το 20, που δεν ξέρω ακόμα σίγουρα αν μέσω αυτόν ξεκλειδώνεις το tech level, ή τι άλλα καλούδια προσφέρουν. (έπαιξα λίγο, θα επανέλθω σε αυτό τις προσεχείς μέρες).

Σφάζεσαι για control points, και άγιος ο θεός.

Το μαμάτο είναι πως ανά πάσα στιγμή σηκώνεις το mech σου (το οποίο κινείται με ταχύτητα κανονικού γρήγορου οχήματος) και το πας αλλού, και αν στο σφάξουν στο καπάκι spawnareis με άλλο νεό για να συνεχίσεις.

Το παιχνίδι τελειώνει με τον έλεγχο τον control pts και να σφάξεις στατικά κτήρια του αντιπάλου.

Γενικά αρκετά ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να το ψάξω πιο πολύ γιατί δεν τα κατέβασα.

Γραφικά σαν του προηγούμενου μου φάνηκαν, τίποτα τρελό για σημερινά δεδομένα (και δεν συγκρίνω με crysis). Θα ήθελα ακόμα πιο πιο πολύ zoom out στην κάμερα γιατί ακόμα και με 1920 φαινόταν αρκετά κοντά.

Link to comment
Share on other sites

προσ το παρον η βετα ειναι παρτυ vs παρτυ αρχικα ξεκινας απο μηδεν βαση με απλες μοναδεσ και οσο παιζεις και νικας κυριως , παιρνεις βαθμους και ξεκλειδωνει καλλιτερες μοναδες τεχολογιες κλπ , επισης χτιζεις αμυντικες εγαταστασεις με περιορισμο π.χ. energy points , μεχρι στιγμης εινια ενδιαφερων τρομερα σε μαχες online πιστευω απο συτης της σκοπιας ειναι οτι καλλιτερο. ιδωμεν

Link to comment
Share on other sites

Άσχετο με το παιχνίδι, αλλά το βάζω εδω γιατί θα το δούν αυτοί που μπορεί να τους ενδιαφέρει.

FREE DOWNLOAD

Μπορείτε να κατεβάσετε τα :

Command & Conquer: Tiberian Dawn

Command & Conquer: Tiberian Sun + Firestorm

Command & Conquer: Red Alert

Κομματάκι παλιά, αλλά είναι δωρεάν για όποιον θέλει να τα δοκιμάσει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Command & Conquer: Tiberian Dawn

Command & Conquer: Tiberian Sun + Firestorm

Command & Conquer: Red Alert

Ποιό αξίζει περισσότερο από τα 3 για να ασχοληθεί χαλαρά κάποιος (εγώ δηλαδής) που είχε παίξει λίγο το πρώτο C&C της σειράς πριν από καμμιά δεκαριά χρόνια και βάλε ;;; :suicide:

Link to comment
Share on other sites

Eμένα μ'αρέσει πάντως... Περνάς ευχάριστα την ώρα σου... Πολύ καλό...

Θετικό: Προφανώς επειδή είναι beta version δεν έχουν αρχίσει ακόμη τα γνωστά ομορφα πράγματα: " noob play there and there .. Ooohhh you are so F@ckin idiot stup1d @@ashooleeee!!!!!"

Ούτε τα kickαρίσματα από "pro" hosts....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.