Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Να τα μας... Όποιος διαφωνεί, δημοκρατικά διαγράφεται. 3+1 έξω από τις κοινοβουλευτικές ομάδες. Πολλή Δημοκρατία ρε παιδιά, ξεχειλίζει σε κάθε σας κίνηση...

κοιτα οταν διαφωνεις με μια ομαδα τοτε παραθετεις τη γνωμη σου και μετα φευγεις , διοτι η ομαδα εχει αποφασισει μεσω δημοκρατικης διαδικασιας να ακολουθησει μια γραμμη . Ειναι θεμα καθαρας προσωπικης αποψης διοτι οταν διαφωνεις δεν μπορεις να συνεχισεις να βρισκεσαι στην ομαδα αυτη γιατι παει αντιθετη στη γνωμη σου .

Ομως το λαθος αυτων ειναι οτι δεν παραιτηθηκαν αλλα περιμεναν να διαγραφουν , δλδ γιατι δεν το εκαναν μην χασουν το βουλευτικο μισθο? την ασυλια?

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Η απόφαση της Κυριακής είναι γεμάτη λάθη, κατά τον Μπούιτερ, καθώς η Ελλάδα υποχρεώνεται να κάνει δραματικές δημοσιονομικές περικοπές για να εμφανίσει πρωτογενές πλεόνασμα το 2013, όταν πια το χρέος της θα έχει φθάσει το 150% του ΑΕΠ.
Ο ίδιος λέει, σε σημείωμα που μοίρασε σε πελάτες της Citigroup, ότι αυτό δεν αποτελεί δική του πρόβλεψη, αλλά ότι οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί: «μια αναδιάρθρωση του χρέους με μείωση της παρούσας αξίας του έγινε αναπόφευκτη, όταν οι χώρες της Ευρωζώνης αποφάσισαν να δανείσουν την Ελλάδα με κόστος 300 με 400 μονάδες υψηλότερο από την απόδοση των swaps ίδιας διάρκειας».

Η "βοήθεια" δεν ήταν τίποτε άλλο από μια ανδιάρθρωση του χρέους. Διέγραψαν το παλιό(ύψους 130δις περίπου) και μας δημιούργησαν ένα νέο με επαχθέστερους όρους.

Το στοιχείο της εξορίας είναι όντως κομμάτι της ιστορίας της οικογένειάς του. Και όπως λένε η ιστορία επαναλαμβάνεται. Απλά είμαι περίεργος για το μέσο της "εξορίας" αυτή τη φορά. Το ελικόπτερο πάντως έχει δοκιμαστεί επιτυχώς.

Υ.Γ: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1133826&lngDtrID=244

Μακριά και εσύ. Και σε λίγο καιρό όταν η "εξυγείανση" θα έχει πιάσει για τα καλά, όλοι θα θυμούνται την αποφασή σου.

Έγινε επεξεργασία από Petrossortep
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά όσοι εργάζονται μάλλον θα το έχουν δει... η κοινωνία αποτελείται από μικρόκοσμους, δηλαδή μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν πωλητές σε μια αλυσίδα ρούχων για 10 ώρες την ημέρα πχ, έχουν τον δικό τους μικρόκοσμο... δηλαδή περνάνε την μισή τους μέρα μαζί και ζουν μια τηλεοπτική σειρά μέσα στους 4 τοίχους του μαγαζιού τους... τα προβλήματά τους, τα κουτσομπολιά τους, οι ίντριγκες, τα καρφώματα, οι συνωμοσίες και οι χαρακτήρες τους, είναι προσαρμοσμένα στο περιβάλλον που ζουν... δεν ξέρουν, δεν ακούν, αγνοούν και δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα που έχει ο μικρόκοσμος του διπλανού μαγαζιού και εν συνεχεία του υπόλοιπου εμπορικού κέντρου και τον μαγαζιών της υπόλοιπης Ελλάδας... τα δικά τους προβλήματα τους απασχολούν, με αυτά ασχολούνται και που και που, στον ελάχιστο χρόνο που μένει να συναναστραφούν με άλλους ανθρώπους, θα ακούσουν κάτι διαφορετικό, μπορεί να τους προκαλέσει κάποιο μηδίασμα κάτι που θ' ακούσουν, αλλά γρήγορα θα επιστρέψουν στα προβλήματα του δικού τους μικρόκοσμου...

Ε, αυτό είναι και οι βουλευτάδες μας... ζουν στον δικό τους μικρόκοσμο και τα δικά τους προβλήματα είναι μεγαλύτερα από τα δικά μας... πιο ψήφισε τι, ποιος παράκουσε, πως θα βγουν από πάνω, πως θα αποφύγουν μια ευθύνη, πως θα την φορτώσουν αλλού, πως θα ξεγελάσουν, ποιος τους ξεγέλασε, ποιος τους την είπε για να του την φυλάνε στο επόμενο τηλεοπτικό παράθυρο... στην κοσμάααααρα τους... ο κόσμος καίγεται γύρω τους και αυτοί δεν λένε να βγουν από το κουτάκι τους... τουλάχιστον, να εξηγήσουν στον κόσμο τι γίνεται και να είναι ειλικρινείς, να δείξουν ότι καταλαβαίνουν τα προβλήματά του και να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν... το να το κάνουν απλά και να δείχνουν μόνο την απόλυτη αδιαφορία τους για τον κόσμο και να παραμένουν κλεισμένοι στον μικρόκοσμό τους με ενοχλεί... όχι ότι περνάνε αυτά τα μέτρα, τα οποία τα θεωρώ μονόδρομο και καλώς πρέπει να περάσουν... κανονικά από την στιγμή που μπαίνεις στην βουλή, δεν δικαιούσαι να έχεις μικρόκοσμο... εκπροσωπείς χιλιάδες συντοπίτες σου και παραμένει να είσαι κομμάτι της κοινωνία τους, δεν αλλάζεις σήριαλ και πας αλλού... αυτό δεν το έχουν καταλάβει...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Δεν αντέχω άλλο.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΕΛΟΣ....

ΤΡΕΜΗ προς ΚΑΝΕΛΗ. " Μα πως κ. Κανελη να μην κλείσει το μικρομάγαζο (λουκέτο) όταν παραλύει συνεχώς το κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ από διαδηλώσεις, απεργίες κτλ...." :o:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

ΔΙΟΤΙ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ έχει ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΩΝ...

Πότε θα κλείσετε εσείς κ ΤΡΕΜΗ μου; Πρόσεχε μην "ΣΕ ΚΛΕΙΣΕΙ" κανείς μικρομάγαζος τα χρόνια που έρχονται....

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια μονο με προβοκατσιες προσπαθουν να κανουν τον κοσμο να φοβηθει και να μεινει σπιτι του!!! Γι αυτο πρεπει να κλεισουμε τισ τηλεορασεις και να βγουμε στο δρομο αλλιως μας βλεπω σε χειροτερη κατασταση..

Link to comment
Share on other sites

@Snips

Με την ηθική υπόσταση που έχει η Τρέμη, περίμενες κάτι καλύτερο δηλαδή;

H ηθική της Τρέμη είναι σαν την φάτσα της. Πλαστική, ψεύτικη.

Link to comment
Share on other sites

νέο κόμμα στον ορίζοντα με μπροστάρη την Ντορούλα για να φάνε τη ΝΔ?

Τι να φάνε...? Την ΝΔ...? Με τον συνδυασμό Γιωργάκη-Αντωνάκη...?

Ρε συ φιλαράκια κολλητά είναι αυτοί, το βράδυ μιλάνε στο τηλέφωνο και οργανώνουν τι θα κάνουν την επόμενη μέρα... συγκάτοικοι, μέλη του ίδιου κλαμπ, κοινούς φίλους, κοινές ιδεολογίες... κοροϊδεύουν τον κόσμο και ο κόσμος χορεύει στον ρυθμό τους... τέσπα...

Έχει διαβάσει κανείς εφημερίδες του εξωτερικού...? Μου έχουν πει διάφορα, αλλά δεν τα έχω διασταυρώσει... λένε ότι για τα λεφτά που θα μας δώσουν, έχουν βάλει εγγύηση όλα τα ακίνητα του δημοσίου... επίσης γράφουν χύμα όλα τα ονόματα αυτών που τα έφαγαν και κάποιοι έχουν διαφύγει ήδη στο εξωτερικό (όπως ο Λιάπης και άλλοι)...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι offtopic yanni, 3 μέρες τώρα λέω ότι πέφτουν τα χρηματιστήρια στην ευρώπη και στην αμερική & ασία αντίθετα από τον χρυσό.

Είχαμε μια ευκαιρία να δείξουμε (μπροστάρηδες) και στους άλλους* τον δρόμο αλλά ψηφίσαμε ΝΑΙ στο νομοσχέδιο που κατέθεσε το ΔΝΤ (λογια του πρωθυπουργού μας -να τον χαιρόμαστε-) και υπερψηφίστηκε σήμερα.

Ντόρα για αρχηγός λοιπόν, στο κόμμα των βγενομπαινάκηδολατσέωπάτερων και άλλων, άντε και η πρώτη ελληνίδα πρωθυπουργός. Με το καλό να μας μπεί, αιτούμαι την αγιοποίηση του άτυχου στην κρήτη με το σκουποξυλο, προφήτης.

*Νότια ευρώπη, βαλκάνια, πρώην ανατολικές χώρες

Link to comment
Share on other sites

Αν μας σκίσαν εμάς, στους άλλους τι πρέπει να κάνουν;

Δεν ξερω τι πρεπει να τους κανουν αλλα βλεπω τι πρεπει να τους κανουμε ολοι εμεις. Αντε και βγαλε μας εμας εξω για τον Α ή τον Β λογο. Βλεπω χωρες, πλουσιες, παραγωγικες, με φυσικους πορους, να εξαρταται η τυχη τους απο... κομματια χαρτι και ολοι μπλεγμενοι σε ενα ατερμονο παιχνιδι χρεους.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.