Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδας


Chosen

Recommended Posts

Για να μπαινει η (πραγματικη) κριση σε σωστα πλαισια αναφορας...

Και για να μην ξανακουσω "φταινε για την κριση τα Cayenne της Λάρισας και ο ξυστης συνδικαλιστης". Ουτε μια τριχα απο το δεξι @@#@ της κρισης δεν κανουν ολοι οι συνδικαλΗστες του ΠΑΣΟΚ μαζι για 30+100 χρονια...

Bernie Sanders: The Top Ten U.S. Corporate Tax*Avoiders - Home - The Daily Bail

Link to comment
Share on other sites

Για να μπαινει η (πραγματικη) κριση σε σωστα πλαισια αναφορας...

Και για να μην ξανακουσω "φταινε για την κριση τα Cayenne της Λάρισας και ο ξυστης συνδικαλιστης". Ουτε μια τριχα απο το δεξι @@#@ της κρισης δεν κανουν ολοι οι συνδικαλΗστες του ΠΑΣΟΚ μαζι για 30+100 χρονια...

Bernie Sanders: The Top Ten U.S. Corporate Tax*Avoiders - Home - The Daily Bail

Ένα καλό έχει η κρίση (ξεκαθάρισμα / ανακάτεμα της λαμογιο-τράπουλας) και εκεί, κόντρα!

Δεν φταίνε οι Cayenne της Λάρισας για την κρίση μεν, αλλά συνολικά οι Cayenne και το σύνδρομο Cayenne έχει μαμήσει τον κόσμο παγκοσμίως. Ε, ας φάει και λίγο κι ο Λαρσαίος (από) την ... πίπα και ο συνδικαληστής που αντί να δουλεύει έκανε PR.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που είπε και ο Διονύσης...

Σκέψου πως είσαι στην μεταπολίτευση, ο μέλλον δεν φαίνεται και φανταστικό και μετά σκάει ο Αντρέας και σου βγάζει μια ομιλία τρελή...

Καλός η κακός και εν αντιθέσει με τον τωρινό μαλάκα και ασχέτως αν ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την Ελλάδα ο άνθρωπος ΗΞΕΡΕ να μιλάει και να παρακινεί κόσμο που ήθελε και είχε ανάγκη να παρακινηθεί για κάτι νέο.

Ο παπανδρέας ήξερε να παρακινεί ή να παραπλανεί τον κόσμο; Για λαοπλάνος μου κάνει παρά για ηγέτης.

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν είπε κανείς κάτι άλλο, αλλά έπαιζε μόνος του στην κατηγορία τότε και για αυτό έκανε το ξεκίνημα που απάυτωσε την χώρα.

Προσπάθησα να δώσω έτσι ποιο έντονη περιγραφή για τα πεπραγμένα του :p

Link to comment
Share on other sites

Απο το Rolling Stone... Σαν να βγαινει ο Θεμης στο MAD TV και να λεει για τα αρπακτικα της Σοφοκλεους... :hehe:

Μικρη αναδρομη στις φουσκες που δημιουργησε η Goldman

The Great American Bubble Machine | Politics News | Rolling Stone

...But this is it. This is the world we live in now. And in this world, some of us have to play by the rules, while others get a note from the principal excusing them from homework till the end of time, plus 10 billion free dollars in a paper bag to buy lunch. It's a gangster state, running on gangster economics, and even prices can't be trusted anymore; there are hidden taxes in every buck you pay. And maybe we can't stop it, but we should at least know where it's all going.

Link to comment
Share on other sites

αυτά λείπουν

lefta_12.jpg

το βάζω σε σποϊλερ γιατί έχουμε κράχτες εδώ, όσοι δεν τους αρέσει μη σχολιάζουν, ευχαριστώ.

Οικονομική ανάλυση 1

πρόχειρος υπολογισμός βλέποντας την εικόνα :

Ας πάμε στα 500Ευρα:

ματσάκι των 300 χαρτονομισμάτων (πλευρά Α) = (500x300)=150.000

Πλευρά Β, άλλα 150.000, άρα το κάθε "τούβλο" της φωτογραφίας έχει 300.000

2 τούβλα εμπρός, το ένα πάνω στο άλλο (ας το βαπτίσουμε 1η σειρά)

6 στη 2η σειρά

8 στη 3η σειρά

10 στη 4η σειρά

12 στη 5η σειρά

συν άλλα 2 που στέκονται στη 4η και 5η σειρά

άρα έχουμε 2+6+8+10+12+2=40 τούβλα των 500Ευρώ με 600 χαρτονομίσματα έκαστο

40x 300.000 = 12.000.000

Ας πάμε στα 100άρικα:

1 τούβλο = 30.000

1η σειρά = 8

2η σειρά = 12

3η σειρά = 15 ?

4η σειρά = 18 ?

5η σειρά = 21 ?

6η σειρά = 21 ?

το ερωτηματικό μπήκε γιατί δεν είναι καλά στοιβαγμένα

σούμα = 95 τούβλα

95x 30.000 = 2.850.000 Eur

Τέρμα δεξιά τα 200άρικα:

1 τούβλο = 60.000

1η σειρά = 1

2η σειρά = 3

3η σειρά = 4

4η σειρά = 5

5η σειρά = 7

σούμα = 20

20x 60.000 = 1.200.000

σύνολο ότι βλέπω στη Photo : 16.050.000

oh yeah, money exist

Αν και για να λυθεί το πρόβλημα του δημόσιου χρέους (υποθετικά 360δίς), θέλουμε 1.200.000 "τούβλα" των 500ων, και πιστεύουν δηλαδή ότι (υποθετικά πάλι) ότι 12 εκατομμύρια Έλληνες (μέγιστο να είμαστε τόσοι) έχουνε μια δεσμίδα (60χαρτ.) των 500ων ευρώ ο κάθε ΕΝΑΣ σπίτι του; :hmm::hmm:

Μάλλον κάποιοι λίγοι τα έχουν μαζεμένα, και μάλιστα άπλετα και σε ποσότητα, σε τράπεζα (λογικά).

Έγινε επεξεργασία από Pokemon640
Link to comment
Share on other sites

NewsIt.gr: "Φεύγω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου", είπε ο ηλικιωμένος λίγο πριν αυτοκτονήσει στην πλατεία Συντάγματος!

bonus track: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=131957&catid=6

Δεν ξέρω αν αναφέρουν όλες τις αυτοκτονίες και τα αίτια τους στα αστυνομικά δελτία που έχουν γίνει τα τελευταία 2 χρόνια μέχρι τώρα, αλλά παίζει το bodycount να έχει ξεπεράσει και τον αριθμό νεκρών της 7ετίας... Πολλοί από αυτούς είναι άνθρωποι έμμεσα δολοφονημένοι, από μια κατά τ' άλλα δημοκρατική (:hehe:) κυβέρνηση...

Έγινε επεξεργασία από Jaco
Link to comment
Share on other sites

Μια που βγηκε και μια που επεσε (ολο το site) :hehe:

Χωρις πλακα, τωρα και τελειως σοβαρα...

Τι σκ@$%@!# ψηφιζουμε ΑΝ/ΟΠΟΤΕ εχουμε εκλογες???

Ειπαμε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/Ακυρο/Αποχη/Λευκο τρωνε "χ"

Παμε στα "μικρα" κομματα...

Υπαρχει ακομα κανεις απο σας που εχει εμπιστοσυνη στα προεκλογικα λογια (οποιουδηποτε) και στα "προγραμματα" των κομματων?

Αν πιστευουμε ακομα στα προγραμματα να ψηφισω και ΠΑΣΟΚ που εχει καλο προγραμμα :hehe:

Το παραπανω δεν το λεω για να μου πει καποιος ψηφισε "Καμμενο/χρυση αυγη/Τσιπρα/Παπαρηγα/Καζακη" για τον ταδε λογο... αλλα περισσοτερο με ποια λογικη,

α) συνεχιζουμε να πιστευουμε στην αλλαγη των πραγματων ΜΕΣΩ εκλογικης διαδικασιας

β) με ποια λογικη ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ καποιο μικρο κομμα (οποιοδηποτε)

Αν εχει καποιος εναν τροπο σκεψης που τον οδηγει σε καποια "οαση εμπιστοσυνης" στις εκλογες και στην αλλαγη που αυτες θα φερουνε με την επιλογη του μικρου κομματος θα ηθελα να ακουσω 1-2 σκορπιες σκεψεις... γιατι προσωπικα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τετοιες πανηγυρτζιδικες εκδηλωσεις δημοκρατιας.

Link to comment
Share on other sites

Έλαβα το παρακάτω σε email και το παραθέτω αυτούσιο:

Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει 3 φορές - Τρία credit event θα υπάρξουν, το πρώτο σημειώθηκε 9 Μαρτίου, το δεύτερο 18 Απριλίου ή 15 Μαίου, αλλά το χειρότερο θα έρθει αρχές του 2013 και ελπίζουμε να μην είσαστε παρόντες...

Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει 3 φορές. Ναι καλά διαβάσατε 3 φορές.

Θα αποτελέσει η χώρα παγκόσμια πρωτοτυπία, προφανώς δεν θα είμαστε περήφανοι ως κοινωνία και λαός γι' αυτή μας την πρωτιά αλλά το σίγουρο είναι ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει 3 φορές.

Η πρώτη χρεοκοπία σημειώθηκε επίσημα με όρους ISDA της Διεθνούς Ένωσης Swaps και Παραγώγων στις 9 Μαρτίου ενώ 19 πληρώθηκαν τα CDS.

H δεύτερη χρεοκοπία θα έρθει πιθανότατα 18 Απριλίου (ή 15 Μαίου) καθώς τότε λήγει η προθεσμία για τα XS ελληνικά ομόλογα αλλοδαπού δικαίου.

Οι κάτοχοι των 8,3 δις ευρώ δεν συναινούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στο PSI, το ελληνικό κράτος δηλώνει ότι δεν θα πληρώσει τα ομόλογα γιατί απλά δεν έχει αλλά και αν το κάνει θα προκαλέσει την αντίδραση όσων συμμετείχαν εθελοντικά.

Στις 15 Μαίου λήγουν 450 εκατ. ευρώ (FRN). Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει περίοδος χάριτος ορισμένων ημερών, υπάρχουν φόβοι ότι η Ελλάδα μπορεί να κηρύξει στάση πληρωμών, με την υπόθεση προφανώς να παραπέμπεται στη δικαιοσύνη.

Η ISDA απειλεί ότι θα πιστοποιήσει νέο credit event και προφανώς θα πληρωθούν τα CDS γι' αυτά τα ομόλογα XS που περιλαμβάνονται στην διαδικασία του PSI+.

Πιθανότατα η νέα χρεοκοπία της Ελλάδος θα σημειωθεί στις 18 Απριλίου - αν δεν υπάρξει νέα παράταση από το ελληνικό δημόσιο-.

Ο αντίκτυπος από την νέα χρεοκοπία θα είναι πολύ μικρός καθώς θα αφορά ομόλογα 8,3 δις ευρώ.

Μια φορά χρεοκόπησε η Ελλάδα να χρεοκοπήσει και δεύτερη δεν θα είναι και καταστροφή.

Όμως αυτό που η επίσημη πολιτεία αποφεύγει να αναφέρει είναι ότι η 3η χρεοκοπία που σχεδιάζεται μεθοδικά θα είναι καταστροφική.

Η 3η χρεοκοπία που χρονικά προσδιορίζεται αρχές του 2013 θα περιλαμβάνει νέο haircut 50% με 70% στα νέα ελληνικά ομόλογα αγγλικού δικαίου, στα ομόλογα του επίσημου τομέα των κεντρικών τραπεζών αλλά και τα δάνεια που χορηγήθηκαν από την Τρόικα στην Ελλάδα.

Με την πρώτη χρεοκοπία η Ελλάδα γλίτωσε 100 δις.

Με την δεύτερη χρεοκοπία η Ελλάδα θα γλιτώσει περίπου 7 δις από τα 8,3 δις

Στην 3η χρεοκοπία το ελληνικό κράτος θα γλιτώσει από το haircut τουλάχιστον άλλα 100 δις αλλά στην 3η χρεοκοπία η Ευρώπη θα θέσει θέμα παραμονής της Ελλάδος στο ευρώ και βεβαίως οι τράπεζες θα ανακεφαλαιοποιηθούν εκ νέου. Το ζητούμενο είναι ποιος θα βάλει τα κεφάλαια τότε;

Η 3η χρεοκοπία ίσως είναι και η φαρμακερή όπως λέει ο θυμόσοφος λαός.

Η 3η χρεοκοπία θα είναι και η καταστροφή της Ελλάδος.

Ειλικρινά ελπίζουμε να μην είσαστε παρόντες στο credit event στις αρχές του 2013.

Υποσημείωση

Μην αψηφήσετε αυτό το κείμενο.

Πέτρος Λεωτσάκος

BankingNews.gr | Online τραπεζική ενημέρωση

:nothing:

Link to comment
Share on other sites

Σόλωνα δεν ξέρω κατα πόσο εκφράζω και άλλους αλλα το δικό μου σκεπτικό ειναι -αρχικά- πως δεν υπάρχουν οάσεις. Δυστυχώς, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Εγω θα το ρίξω στον Καμμένο πάντως, εχοντας πλήρη επίγνωση και του -βεβαρημένου- ιστορικού του πάνω απο ολα γιατι ειναι ο μόνος που ειναι ξεκάθαρος και απόλυτος στις θέσεις του. ΔΕΝ πιστεύω οτι θα γίνει κωλοτούμπας και αν διαβάσεις το μανιφέστο με τις θέσεις του το οποίο κυκλοφόρησε σημερα το πρωί, θα δείς ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ καλές και εύστοχες τοποθετήσεις, τοσο σαφείς και ξεκάθαρες που δεν αφήνουν περιθώριο για παρερμηνεία.

Μεχρι στιγμής, δεν εχω δει κανένα αλλο κομμα-κινημα να εχει ξεκαθαρες θέσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα περαν "γραμμων πλεύσης". Θεωρώ επίσης πως δεν εχουμε δικαίωμα να ειμαστε καχύποπτοι απεναντι σε κινηματα που δεν εχουμε δοκιμάσει την ιδια στιγμή που ανεχόμαστε τόσα χρόνια τους κόπανους που μας τυρανανε. (τωρα θυμηθήκατε οτι ο ταδε εκανε το δεινα αλλα ξεχνάτε τι τραβαμε τοσα χρονια; )

Αυτή ακριβώς ειναι και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας, την οποία δυστυχώς 3 οικογένειες μας εχουν βγάλει απο το μυαλό και δεν μπορούμε πλεον να εμπιστευτούμε κανέναν.

Ήδη ο Καμμένος εχει δωσει πολυ ωραία και σοβαρα δείγματα γραφής σε οτι αφορά την διαφάνεια των υποψηφίων του (απλος κοσμάκης απο ολα τα στρωματα και πεποιθησεις).

Μην με περασετε για κολλημένο, βασιλοφρων, χουντικό, κλπ. Αν εμπιστευτω τον Καμμένο σε μια τοσο σημαντική καμπή για την ελληνική ιστορία και με προδώσει, εχει να φαει τετοιο μαυρο και τετοια λασπη που θα ευχεται να ηταν αστροναύτης. (Αν δεν ηταν ο Καμμενος, το εριχνα Καζάκη δαγκωτό).

Θεωρώ πως πρεπει να γινει ενα reset στην νοοτροπία μας. Αλλα αυτο το reset προϋποθέτει μαρκάρισμα των bad sectors για αποφυγη στο μέλλον (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ το χανουν δλδ απο τα αποδυτηρια) και ανοιχτο μυαλό στις επιλογές μας.

Η νοοτροπία του αριστεροκεντροδεξιου σοσιαλδημοκρατη ειναι αυτη που μας εχει φτασει εδω. Οπως εχω ξαναπεί στο παρελθόν πρέπει να αποτάξουμε τις οποιες ταμπέλες κουβαλάμε και να κοιτάξουμε το καλό της χώρας.

Link to comment
Share on other sites

Έλαβα το παρακάτω σε email και το παραθέτω αυτούσιο:

:nothing:

Ετσι να συνεχισει η (ανουσια) οικονομικη τρομοκρατια...

Δεν φτανουν αυτα που περναμε/βλεπουμε γυρω μας. ΠΡΕΠΕΙ να συνεχισουμε να μην σηκωνουμε κεφαλι γιατι ερχονται χειροτερα. Ουστ ρε!

και το γλεντι κοροιδιας συνεχιζεται... Πραγματικα πως μπορουνε και τα λενε ολα αυτα και δεν σηκωνεται καποιος απο τους γυρω να τους πεταξει κατι βαρυ??

Πρόκληση-Μπεγλίτη: Δεν ξέρουμε αν τα

557322_10150773759592392_773437391_11368807_373589365_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Χωρις πλακα, τωρα και τελειως σοβαρα...

Τι σκ@$%@!# ψηφιζουμε ΑΝ/ΟΠΟΤΕ εχουμε εκλογες???

Ειπαμε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/Ακυρο/Αποχη/Λευκο τρωνε "χ"

Πράγματι, βάση των πρόσφατων μόνο γεγονότων το πασοκ κέρδισε τις εκλογές με ψεύδη και τελείως φασιστικά και αντισυνταγματικά συνεχίζει να καταστρέφει με δόλο την χώρα...

Η νδ από την άλλη έχει δηλώσει υπέρ του μνημονίου και επίσης είναι εξίσου ένοχη για την κατάσταση σήμερα...

Παμε στα "μικρα" κομματα...

Υπαρχει ακομα κανεις απο σας που εχει εμπιστοσυνη στα προεκλογικα λογια (οποιουδηποτε) και στα "προγραμματα" των κομματων?

Αν πιστευουμε ακομα στα προγραμματα να ψηφισω και ΠΑΣΟΚ που εχει καλο προγραμμα :hehe:

Το παραπανω δεν το λεω για να μου πει καποιος ψηφισε "Καμμενο/χρυση αυγη/Τσιπρα/Παπαρηγα/Καζακη" για τον ταδε λογο... αλλα περισσοτερο με ποια λογικη,

α) συνεχιζουμε να πιστευουμε στην αλλαγη των πραγματων ΜΕΣΩ εκλογικης διαδικασιας

β) με ποια λογικη ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ καποιο μικρο κομμα (οποιοδηποτε)

Από που ν'αρχίσουμε..? Από τα κόμματα της αριστεράς...? Εκτός του ότι είναι τελείως άκυρη όλη η ιδεολογία τους περί κομουνισμού (πρέπει να είναι πολύ ζώο κάποιος για να πιστεύει ότι ο Σταλινισμός είναι κάτι λιγότερο από το να βάζεις ένα πιστόλι στο κεφάλι σου και να αυτοπυροβολήσαι), αν έστω υποθέσουμε ότι είναι μόνο στα χαρτιά και όχι στην πράξη κομουνιστικά κόμματα ποιος θα πάει να ψηφίσει κάποιον που έχει δηλώσει ότι δεν θέλει την εξουσία, αλλά μόνο να αντιπολιτεύεται... Όλα αυτά τα κόμματα είναι κρατικοδίαιτα και λειτουργούν όπως τα πιατάκια στις γλάστρες που συλλέγουν τα νερά που πάνε να ξεφύγουν... όποιος τα παίρνει πάει και ψηφίζει αυτούς και αυτοί απλά εξυπηρετούν τους από πάνω τους... Ο Τσίπρας...? Ξέρει ο Τσίπρας τι πάει να πει δουλειά και κόπος...? Πότε δούλεψε...? Πως πήρε πτυχίο...? Τι έκανε στην ζωή του...? Είναι απλά δημόσιος υπάλληλος και φυντάνι της νεοελληνικής πολιτικής πραγματικότητας, η οποία δεν είναι καθόλου καλύτερη από την προηγούμενη γενιά... Για την Παπαρήγα τι να πει κανείς, τα λόγια είναι περιττά...

Πάμε στα δεξιά κόμματα... Χρυσά Αυγά...? Δεν σπαταλάω joule για να εξηγήσω τι εστί ακροδεξιός φασισμός... όλες οι πολιτικές ιδεολογίες έχουν μια δόση φασισμού εξ' ορισμού, αλλά αυτοί όμως... είναι κάτι ανάλογο του κομουνισμού... Ο Καμμένος...? Ρε παιδιά δεν είναι νέο πρόσωπο στην πολιτική, ας ψάξει κάποιος για την ιστορία του... Ο Καρατζαφέρης...? Ο ορισμός του καιροσκόπου και όπου φυσάει ο ένεμος, μέρος του συστήματος και αυτός...

Αν εχει καποιος εναν τροπο σκεψης που τον οδηγει σε καποια "οαση εμπιστοσυνης" στις εκλογες και στην αλλαγη που αυτες θα φερουνε με την επιλογη του μικρου κομματος θα ηθελα να ακουσω 1-2 σκορπιες σκεψεις... γιατι προσωπικα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τετοιες πανηγυρτζιδικες εκδηλωσεις δημοκρατιας.

Ψάξε για κάτι που να σε εκφράζει και να είναι εκτός βουλής και να μην χρηματοδοτείται από το κράτος... πχ όπως είπες το ΕΠΑΜ του Καζάκη αν σε εκφράζει ή κάτι άλλο...

Έλαβα το παρακάτω σε email και το παραθέτω αυτούσιο::nothing:

Στο χέρι μας είναι αν θα χρεοκοπήσουμε ή όχι... και η Γερμανία που χρεοκόπησε μετά τον Β' ΠΠ απλά αρνήθηκε να πληρώσει, το ίδιο μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε στιγμή και εμείς... Επίσης άλλο η πραγματική χρεοκοπία και άλλο το στυλ χρεοκοπίας που κάνουν τώρα, το δεύτερο είναι έχει σοβαρότερες επιπτώσεις και ειδικά μακροπρόθεσμα αν δεν γίνει πραγματικό reset, γιατί η κυριαρχία θα συνεχίσει να παραμένει σε ξένα χέρια... Επίσης όσο περισσότερο αργούν να πάρουν τον π*υλο οι προδότες από εδώ και χαρίζουν/παραχωρούν/πουλάνε στους έξω (γη, δικαιώματα κλπ), τόσο λιγότερο αναίμακτη θα είναι η επιστροφή τους πάλι στο κράτος, όταν αυτό θα είναι ξανά ελεύθερο...

Link to comment
Share on other sites

Σόλωνα δεν ξέρω κατα πόσο εκφράζω και άλλους αλλα το δικό μου σκεπτικό ειναι -αρχικά- πως δεν υπάρχουν οάσεις. Δυστυχώς, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Εγω θα το ρίξω στον Καμμένο πάντως, εχοντας πλήρη επίγνωση και του -βεβαρημένου- ιστορικού του πάνω απο ολα γιατι ειναι ο μόνος που ειναι ξεκάθαρος και απόλυτος στις θέσεις του. ΔΕΝ πιστεύω οτι θα γίνει κωλοτούμπας και αν διαβάσεις το μανιφέστο με τις θέσεις του το οποίο κυκλοφόρησε σημερα το πρωί, θα δείς ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ καλές και εύστοχες τοποθετήσεις, τοσο σαφείς και ξεκάθαρες που δεν αφήνουν περιθώριο για παρερμηνεία.

Μεχρι στιγμής, δεν εχω δει κανένα αλλο κομμα-κινημα να εχει ξεκαθαρες θέσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα περαν "γραμμων πλεύσης". Θεωρώ επίσης πως δεν εχουμε δικαίωμα να ειμαστε καχύποπτοι απεναντι σε κινηματα που δεν εχουμε δοκιμάσει την ιδια στιγμή που ανεχόμαστε τόσα χρόνια τους κόπανους που μας τυρανανε. (τωρα θυμηθήκατε οτι ο ταδε εκανε το δεινα αλλα ξεχνάτε τι τραβαμε τοσα χρονια; )

Αυτή ακριβώς ειναι και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας, την οποία δυστυχώς 3 οικογένειες μας εχουν βγάλει απο το μυαλό και δεν μπορούμε πλεον να εμπιστευτούμε κανέναν.

Ήδη ο Καμμένος εχει δωσει πολυ ωραία και σοβαρα δείγματα γραφής σε οτι αφορά την διαφάνεια των υποψηφίων του (απλος κοσμάκης απο ολα τα στρωματα και πεποιθησεις).

Μην με περασετε για κολλημένο, βασιλοφρων, χουντικό, κλπ. Αν εμπιστευτω τον Καμμένο σε μια τοσο σημαντική καμπή για την ελληνική ιστορία και με προδώσει, εχει να φαει τετοιο μαυρο και τετοια λασπη που θα ευχεται να ηταν αστροναύτης. (Αν δεν ηταν ο Καμμενος, το εριχνα Καζάκη δαγκωτό).

Θεωρώ πως πρεπει να γινει ενα reset στην νοοτροπία μας. Αλλα αυτο το reset προϋποθέτει μαρκάρισμα των bad sectors για αποφυγη στο μέλλον (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ το χανουν δλδ απο τα αποδυτηρια) και ανοιχτο μυαλό στις επιλογές μας.

Η νοοτροπία του αριστεροκεντροδεξιου σοσιαλδημοκρατη ειναι αυτη που μας εχει φτασει εδω. Οπως εχω ξαναπεί στο παρελθόν πρέπει να αποτάξουμε τις οποιες ταμπέλες κουβαλάμε και να κοιτάξουμε το καλό της χώρας.

ας κανουμε στην ακρη οτι ειναι φασισταριο.

εχεις δει τι γραφει ο καμμενος?

φορολογική αμνήστευση

όλων των κεφαλαίων που εισρέουν στη χώρα εντός διετίας από την έναρξη

του προγράμματος, χωρίς καμία φορολογική επιβάρυνση και άνευ ελέγχου

πόθεν έσχες, με μόνη προϋπόθεση τα κεφάλαια να μην προέρχονται από

ξέπλυμα χρήματος ή παράνομες δραστηριότητες όπως ορίζει ο νόμος.

Ενεργοποίηση Προγράμματος ολικής απέλασης λαθρομεταναστών

που σε βάθος τετραετίας θα υλοποιηθεί με απελάσεις και

επαναπροωθήσεις. Όλα τα έξοδα απέλασης και επαναπατρισμού των

λαθρομεταναστών που θα αποφασίζεται να επαναπροωθηθούν, θα

χρεώνονται άμεσα στις χώρες προέλευσης, με χρέωση στην κεντρική

τους τράπεζα, ενώ συγχρόνως θα ενημερώνεται επίσημα η αντίστοιχη

πρεσβεία ή το προξενείο τους στην Ελλάδα. Σε περίπτωση άρνησης

πληρωμής η καθυστέρησης άνω των 15 τραπεζικών ημερών, θα

βγαίνει δικαστική απόφαση άμεσα εκτελεστή και η χρέωση θα βαρύνει

την Πρεσβεία ή το Προξενείο στην Ελλάδα

εμετικα και γελοια τουλαχιστον.

μας βρηκε ο καρατζαφερης νουμερο 2.

Link to comment
Share on other sites

Kαι πως θα γινει ?? Θα ειμαστε μονιμα προκατειλημμένοι 2 βήματα μπροστά με τους

φασίστες
?? Τουλάχιστο εχει μια πρόταση ο ανθρωπος ( δεν ξερω αν τον ψηφισω να εξηγουμαστε . Η αν θα την υλοποιήσει ) Αντε να το ρίξουμε στους Δημοκράτες που μια 10ετια τώρα παλευουν συστηματικα να κανουν την χώρα Αφγανιστάν ???? Επειδη ο κάθε καμμένος ειναι φασισταριό γιατί προτείνει λύσεις για τον τόπο του ? Έγινε επεξεργασία από Athens2004
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.