Qlim4X Μάϊος 7, 2006 #16723 Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Ρε παίδες..τι παίζει με τον HellasVagabond..Πολύ spamming λεμε...Βαριέμαι να τσακωθώ..άσε που θα φάω πάλι ban..και δε λεει να ειμαι banned να γίνει το παρτυ και να μην μπορω να γραψω... όλοι εδώ μέσα έχουμε φάει από μια φορά ένα ban......μην σχόλησε όπως έκανες με μένασκέψου ότι μου λέει ότι του την λέω συνεχεία αίνο δεν έχω απαντήσει ούτε μια φορά σε αυτόν και ούτε που τον ήξερα
Dr.Paneas Μάϊος 7, 2006 #16724 Μάϊος 7, 2006 Μαχβεμ, Αψού-ντουμάν! Αλσιβιότσινάτσι κούκουλος μπουρντούμ!Καληνύχτα Καληνύχτης... Θανάσσης Καληνύχτης!
---Zapotek-- Μάϊος 8, 2006 #16725 Μάϊος 8, 2006 Πω ρε παλουκαρια, πολυ καμενοι ειστε ρα... Κατι μερες λοιπω και το σκισατε το thread... 5pages/day το πατε ρε...
RootX Μάϊος 8, 2006 #16726 Μάϊος 8, 2006 Για τους φανατικούς του είδους,http://www.fguraunitedfc.com/worldcup2006.htm
YDinopoulos Μάϊος 8, 2006 #16727 Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr όλοι εδώ μέσα έχουμε φάει από μια φορά ένα ban...... Μιλα για την παρτη σου μονο σε παρακαλω! Δεν ειμαστε ολοι ισα κ ομοια
spc Μάϊος 8, 2006 #16728 Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Μιλα για την παρτη σου μονο σε παρακαλω! Δεν ειμαστε ολοι ισα κ ομοια Έλα τώρα κι εσύ! Επειδή δλδ έγινες στυλάκι τώρα (και πας να μου χαλάσεις και τον ''’λλον'' με δίαιτες και τέτοιες βλακείες), το παίζεις έξυπνος;
Chosen Μάϊος 8, 2006 #16729 Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από spc Έλα τώρα κι εσύ! Επειδή δλδ έγινες στυλάκι τώρα (και πας να μου χαλάσεις και τον ''’λλον'' με διαίτες και τέτοιες βλακείες), το παίζεις έξυπνος; Τι έγινε; Βγήκαμε (από τη "ντουλάπα") και αρχίσαμε τις εξυπνάδες;
spc Μάϊος 8, 2006 #16730 Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Τι έγινε; Βγήκαμε (από τη "ντουλάπα") και αρχίσαμε τις εξυπνάδες; Ελπίζοντας να έχω μην έχω υπερεκτιμήσει του χ(ι)ούμορ σου, απαντώ: ’σε, προχθές πάρκαρε ένας πίσω από την ''ντουλάπα'' και έμεινα όλο το βράδυ στη ''δουλειά''.
Bigi Μάϊος 8, 2006 #16731 Μάϊος 8, 2006 Γεια σας παίδες.Να ρωτήσω: από μια σκέτη διεύθυνση e-mail τι στοιχεία μπορούμε να συλλέξουμε;Μπορώ να βρω με κάποιον τρόπο από ποιό μέρος περίπου μου ήρθε ένα mail;Φχαστώωω.
YDinopoulos Μάϊος 8, 2006 #16732 Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:20] Έλα τώρα κι εσύ! Επειδή δλδ έγινες στυλάκι τώρα (και πας να μου χαλάσεις και τον ''’λλον'' με δίαιτες και τέτοιες βλακείες), το παίζεις έξυπνος; lol !
Dr.Paneas Μάϊος 8, 2006 #16733 Μάϊος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Bigi Γεια σας παίδες.Να ρωτήσω: από μια σκέτη διεύθυνση e-mail τι στοιχεία μπορούμε να συλλέξουμε;Μπορώ να βρω με κάποιον τρόπο από ποιό μέρος περίπου μου ήρθε ένα mail;Φχαστώωω. τους mailservers, dns, domain, company inc κλπ... κανε ενα whois scipt ή go to samspade.org (αν θυμαμαι καλα) και θα δεις...
ea6gka Μάϊος 8, 2006 #16734 Μάϊος 8, 2006 ειχαμε την βουγιουκλακη την εθνικη σταρ , το παπαδοπουλο εθνικο ΑΣΤΕΡΑ που εκτρεφει και τα τσιαουα, τωρα ερχεται και το εθνικο PC!
astrolabos Μάϊος 8, 2006 #16735 Μάϊος 8, 2006 Αυτοί οι χιλιάδες ενημερωμένοι χρήστες, κάπως μου κάθονται πάντως
dpresv Μάϊος 8, 2006 #16739 Μάϊος 8, 2006 ειλικρινά δεν το ξαναμαζεύω το σπίτιπροχτες το έκανα λαμπίκο και σήμερα δε βρίσκω πουθενά ένα #@$^*&(^$ CD....τα νεύρα μου έγιναν κρόσια, πρέπει να ψαχνα κανένα μιάωρο στο (τακτοποιημένο) σπίτι μου. αλλά καλύτερα που δεν το βρήκα, γιατί από ένα σημείο και μετά θα το σπαγα αμέσως μόλις το πιανα στα χέρια μου...
Sol Μάϊος 8, 2006 #16740 Μάϊος 8, 2006 ε και εσύ το καθάρισες... Επειδή μου έχει συμβεί πολλές φορές το ίδιο, κατέληξα στο συμπέρασμα πως η ακαταστασία στο δωμάτιο, γραφείο, (και στο pc) λειτουργεί πιο αποτελεσματικά! Μετά από προσεχτική σκέψη (και πολύ βρίσιμο), κατέληξα στο συμπέρασμα πως όταν το κάνεις λαμπίκο, μετακινείς πολλά αντικείμενα και χάνεις, ξεχνάς τις αναφορές τους, τοποθεσίες τους... Όταν είναι ακατάστατο απλά προσθέτεις σιγά σιγά πράγματα αλλά θυμάσαι που είναι. Η χρυσή τομή είναι μεταξύ ακαταστασίας και μπίχλας - βρώμας, προσοχή εκεί επιβάλλεται σιγύρισμα αλλά και πάλι όχι την ίδια μέρα... (τι λέω βραδυάτικα...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.