Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

πω ρε γμτ ποτε πηγε παρασκευη... εχασα τις μερες. δευτερα πρεπει να παω παλι λαρισα και βαριεμαι...

Αρχική απάντηση από spresv

Καλημερες! Ξερει κανα καλο παιδακι πως θα κατεβασω video απο youtube/google video? Νομιζω εχει ξαναποσταριστει στο ποθ, αλλα με τοσες σελιδες....

http://video.qooqle.jp/dl/

Αρχική απάντηση από ea6gka

πως ειναι η παρασκευη στα κινεζικα ρα?

弗莱达! Eξυπνάκια...! Και διαβαζεται Fú - lái - dá (4oς τονισμός) :p:P:P

Λες να μπω στο μισθολογιο κ εγω? Δεν εχω ακουσει καλα λογια....Επισης λενε οτι μερικα αφεντικα (αφεντες) ειναι λιγο ιδιοτροποι :D

θα πληρωνεσαι για καθε VGA 3 παντσετες , για καθε CPU 2 μπιφτεκακια , κατεψυγμενα στη πορτα σου με κουριερ με αγαπη απο εμας :happy2: :D

Μονο αν μιλαμε για γεμιστα μπιφτεκια !!! :rofl:

Anyway, εδω εχουμε πηξει στην υγρασια. Την μερα εχει 25-27 βαθμους με υγρασια 70-80% απιστευτο λιωσιμο. Κινεζουλες τιγκα :inlove: Και πολλες ξενες κοπελες που ειτε δουλευουν εδω ειτε σε ενα απο τα 3 μεγαλυτερα πανεπιστημια της Κινας που ειναι εδω...Not bab, eh ?

o wireless γείτονας πειραματίζεται δεν εξηγείται αλλιώς. αλλάζει δύναμη το σήμα, τη μια κατεβάζει φέτες και εγώ τίποτα, ξαφνικά κλειδώνει μετά ξεκλειδώνει... μου φαίνεται ότι οι πειρατικές μου μέρες είναι λιγοστές πάντως! :p

αναβάθμιση στη γραμμή adsl δεν παίζει ακόμα, vivodi δίκτυο ανύπαρκτο. Δευτέρα τους (Ote - Connex μάλλον) πάω τα έγγραφα για φοιτητικό internet, από τα 64 καλά είναι και τα 384 :(

να δω πότε θα έχω adsl

ea6gka θα φάμε ποτέ ρααα? :D

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

. Κινεζουλες τιγκα :inlove:

:whip: :whip: :whip::D

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 15:47]

Μονο αν μιλαμε για γεμιστα μπιφτεκια !!! :rofl:

Anyway, εδω εχουμε πηξει στην υγρασια. Την μερα εχει 25-27 βαθμους με υγρασια 70-80% απιστευτο λιωσιμο. Κινεζουλες τιγκα :inlove: Και πολλες ξενες κοπελες που ειτε δουλευουν εδω ειτε σε ενα απο τα 3 μεγαλυτερα πανεπιστημια της Κινας που ειναι εδω...Not bab, eh ?

Πόσταρε φωτο και ότι άλλο σου κάνει κλικ από Κίνα.

Χαρά στο κουράγιο σου.

Κι αν θες Ελληνικό καφεδάκι πες μας να σου στείλουμε αν δεν βρίσκεις εκεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.