Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

αμα του βγαλω το Moderator κατω απο το ονομα , θα εισαι οκ ? :p:P:P:P

Anyway, καλα να περνας παλικαρε στην ξενιτια :D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Επρεπε να ερθω στην Κινα να βρω την γυναικα των ονειρων μου. Αλλα....:inlove:

’σε Γιάννη, κι εδώ στο πανεπιστήμιο έχει κάτι ασιατάκια (Κίνα, Ιαπωνία, Νεπάλ, ό,τι τραβάει η όρεξή σου)...Κουκλάκια τα άτιμα! :inlove:

Αν και τελευταία κοιτάζω προς κάτι darker,if you know what I mean.. :p

Χαλάλι τα 9k euro για το μεταπτυχιακό! :hehe:

Edit: Μόλις είδα την pic..."Λάμπεις Μπάμπη μου"! :cool:

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

@ gnzp

το pm box σας εχει τιγκαρει μεχρι αηδιας....

ξεσκαρταρετε και τα λεμε αργοτερα ;)

OUPS!!! :D <---Χαμόγελο Shogoku

Sorryz

Αρχική απάντηση από jpcupra

@gznp οι μνημες στα 1800 με τι timings ειναι???ακου εκει 4 *900:P :p :P :p:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

gznpld6.jpg

Πέθανα στο γέλιο μαν, δεν το είχα δει ΚΑΝ, ο :devil: του τυπογραφείου :D :D

ε............διορθωσε το ομως...εκτος και αν θες κανενας χριστιανος να νομιζει οτι οι conroe εχουν multi 4....:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Μάγκες, με το που τελειώνει το φορμάτ και πάει να μπουτάρει, μου βγάζει ότι το αρχείο ntoskrnl.exe είναι κατεστραμένο. Με την κονσόλα αποκατάστασης fixoot k fixmbr δεν βοήθησαν. Το αρχείο το βρήκα σε άλλον υπολογιστή, το πρόβλημα είνια πως θα το βάλω στο προβληματικό...να κάνω δισκέτα εκίνησης δεν γίνεται, έχω φορητό, μπορώ να κάνω σιντάκι εκίννησης και να το βάλω εκεί;

Αρχική απάντηση από dohc16 [Σήμερα, στις 02:28]

Μάγκες, με το που τελειώνει το φορμάτ και πάει να μπουτάρει, μου βγάζει ότι το αρχείο ntoskrnl.exe είναι κατεστραμένο. Με την κονσόλα αποκατάστασης fixoot k fixmbr δεν βοήθησαν. Το αρχείο το βρήκα σε άλλον υπολογιστή, το πρόβλημα είνια πως θα το βάλω στο προβληματικό...να κάνω δισκέτα εκίνησης και να το ενσωματώσω εκεί; γίνεται;

google it

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.