Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

εχμ όχι.. είναι αρκετά μακριά η Παπανικολή από τη Πλατεία Φλέμιγκ. Αν θες να πας στην Παπανικολή δες αν μπορείς να κατέβεις με τρένο· η Παπανικολή είναι δίπλα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Περισσό

μολις ειδα μια φερραρι εδω στο κιλκις με πινακιδες που εγραφαν PANOS. 430 πρεπει να ηταν αλλα δεν παιρνω και ορκο. ωραιο ηχο ομως...

ωρεε μυριζω μετακομιση...ποσα να παιρνουν αραγε με κανα 150αρι θα μαι οκ...

αλλιως παιρνω το στακερ τον ενισχυτη και ενα κρεββατι και ειμαι οκ..δεν θελω αλλα..

Αρχική απάντηση από DJD

Το τέρμα των λεωφορείων στον περισσό ξέρει κανείς που είναι;

θα έρθεις για καφέ? :hehe:

βρες τη συμβολή των οδών κύμης και βυζαντίου

θες εικόνα?

38° 2'2.07"N

23°46'8.18"E

google earth

Αρχική απάντηση από DarkSaga

θα έρθεις για καφέ? :hehe:

βρες τη συμβολή των οδών κύμης και βυζαντίου

θες εικόνα?

38° 2'2.07"N

23°46'8.18"E

google earth

έμπα msn

παρατηρησε κανενας την ημερομηνια στον υπολογιστη αν εχει αλλαξει σε 27/9 ?

Ξαφνικα βλεπω 27/9 και ρωτησα ενα παιδι κ σε αυτον το ιδιο.....

Ετυχε σε κανεναν;

Αρχική απάντηση από Athens2004

jpavly @ Πριν κάνεις edit το ποστ μου , το κράτησες στις φαβορίτες τουλάχιστον ?

όχι, αν είσαι τόσο έξυπνος όσο το παίζεις μπορείς να δεις το history σου αν σου έλειψε το video.

@AN7 overclocker εγω εχω αυτο το προβλημα με την Χ1950ΠΡΟ....

το απλό που κανω ειναι βάζω την εκδοση του cd και μετα θέλει αναβάθμιση μια μια οι επόμενες...Αν ξεχάσω μια κρασαρει ο CCC

Και κάτι ακόμα παιδιά....ΑΝΤΙΟ :bye:

Παντα προσωρινα μεχρι να μου βαλει η VODAFONE το σταθερο 2-3 μερες δηλαδή γιατι μου ειπαν οτι μεχρι μετα να συνδεθει το dsl στισ 10 μερες θα μου δώσουν dial-up δωράκι....!

Ξεκινάω για αθήνα απο λεπτό προς λεπτό...:woot::jump: ΤΕΛΟΣ

Ρε παιδιά....τόσα χρόνια πως την παλεύαμε με 56K dial-up? Και μ' αρέσει που πλήρωναμε κιόλας για συνδρόμες κτλ κτλ... χώρια τα λεφτά για "καλά" dial-up modems...

....Για να ανοιξουν properly τα threads... ειδικά με εικόνες... παίζει να κάνω και ολόκληρο τσιγάρο... :hehe:

PS: Ευχαριστώ ρε guys για χτες... το ταξίδι πήγε σούπερ αλλα μου βγήκε ολίγον ξυνή η άδεια... σημερα το απόγευμα με απέλυσαν δια τηλεφώνου...'νταξ.... ούτως ή αλλος ένα βήμα πριν τον φόνο ήμουνα....

Εμ δεν τα ξέρεις ρε μαν εδώ με τις "εταιρείες"... για να γλυτώσουν ... να μην μου πληρώσουν 30μέρες...

Δευτέρα μάλλον θα επιστρέψω για να κόψω την άδεια.... 50ευρω η μέρα ειναι... ;)

Αρχική απάντηση από astrolabos

Καλά σου έδωσαν άδεια και μετά σε απέλυσαν;

συνηθως αυτο κανουν οι καφροι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.