Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από vdeseris

Thanks for the tip! Καλό φαίνεται ως τώρα... :D

η παραγωγη του lost οτι θα ειναι 6 seasons! ffs

του prison break 2 κανονικα αλλα λογο της μεγαλης θεαματικοτητας ισως και 3 seasons

το heroes εχει αρκετα κοινα με το 4400 και εχει χαβα, hiro ole :D

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Χμ αγγελία για το evga i680 από το διαγωνισμό 265 ευρώ...269 την δίνει το πλαίσιο με τζάμπα μεταφορικά,βάζουμε και μεταφορικά από Μυτιλήνη, ε χμ.......

Δε με ενοχλεί/με ενδιαφέρει η αγγελία, ούτε το ποσό, αλλά δε πιστεύω πως έτσι είναι δυνατόν να πουληθεί.....Λογικά θα το καταλάβει αργά η γρήγορα....

Αρχική απάντηση από ergotelis

Χμ αγγελία για το evga i680 από το διαγωνισμό 265 ευρώ...269 την δίνει το πλαίσιο με τζάμπα μεταφορικά,βάζουμε και μεταφορικά από Μυτιλήνη, ε χμ.......

Δε με ενοχλεί/με ενδιαφέρει η αγγελία, ούτε το ποσό, αλλά δε πιστεύω πως έτσι είναι δυνατόν να πουληθεί.....Λογικά θα το καταλάβει αργά η γρήγορα....

....

Να πώ ότι την πλήρωσε....να πάει στο διατανο...αλλά τσμπέ ήαν έλεος δλδ...

Δεν λέω να την σκοτώσει αλλά ένα 220 θα του ήταν κουτί και θα έφευγε αρκετά γρήγορα...

39,5 πυρετο γαμω το κεφαλι τηε αλεπους... :(

1.87cm πρωτοπαλλικαρο και ειμαι καθηλωμενος... (καπου εδω περιμενω την καυστικη απαντηση του spc... :p

Αρχική απάντηση από greekfragma

Cyber_Jim....το νεο αστερι της ομαδας μας:hehe:

Xaxaaxaxax με πρόλαβες πάνω που πήγα να κάνω πόστ!Τι λέτε, θα σπάσει το ρεκόρ των 37 πόστ σε μια μέρα?Ήδη είναι στα 29, μικρή απόδοση δίνουμε δυστυχώς....

Λες ωστόσο να είναι αποφασισμένος all the way to 300? εδώ που τα λέμε θέλει 7 μερούλες, δεν είναι άσχημα καθόλου!

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

κι όμως εργοτέλη...είναι πιο παλιός από σένα...

Date Registered: 16-05-2004

Ναι, αλλά δεν έχει αυτό σημασία, αν στα καλά των καθουμένων αποφάσισε να αρχίζει να spammarei σημαίνει κάτι η ημερομηνία εγγραφής?Μερικά παλιά μέλη με λίγα και σεβαστά πόστ, όντως αδικούνται, αλλά αυτός πάει φουριόζος για τα 300!

οπα...ξεχασα να γράψω κάτι

" κι όμως εργοτέλη...είναι πιο παλιός κι από σένα...""

Date Registered: 16-05-2004

Φυσικά και δεν σημαίνει τπτ...απλά μ έκανε εντύπωση όπως επίσης ότι είναι και 17 χρονών κοντα

Αρχική απάντηση από Vadergr

39,5 πυρετο γαμω το κεφαλι τηε αλεπους... :(

1.87cm πρωτοπαλλικαρο και ειμαι καθηλωμενος... (καπου εδω περιμενω την καυστικη απαντηση του spc... :p

a)ο spc δεν ειναι αυτος που ξεραμε..

β)σας ριχνω στο μπόι αλλα μου ριχνεται στον πυρετο..

Εκανα max post 38,9:hehe: (και εκει πισω εμεινα γμτ)

Tην τεταρτη που περασε..

Μαζι με ολα τα καλα που ειχε η συγκεκριμενη ιωση..

Ευχαριστηθηκα υπνο ομως....(οση ωρα δεν ετρεχα σε wc...)

Εχω τρια pcia...

το ενα κανει 33.687 ...το αλλο κανει 33,388 και το τριτο το ....βαρυτερο κανει 27,4 περιπου..!(αυτα ειναι χρονοι στο 1Μ ..για οσους δεν καταλαβαν)

Τα δυο πρωτα ειναι λαπτοπ...

το πρωτο merom @1,66 το αλλο dothan 755@2336Mhz (ελαφρως oced που ειχα κανει πριν 16μηνες..περιπου!)

Αντε να δω ποτε θα ερθει και το καλο...

Και τελος...

για ergotelis και ΑΝ...

κοιταξτε ποτε εκανε εγγραφη ο ενας και μοναδικος...

Μεχρι και εγω εμεινα με το στομα ανοιχτο...!!:hehe:

(πιο παλιος απο μενα...αλλα πιο νεος απο τον ΑΝ)

εμενα παντως η αγγελεια για το eVga μπορω να πω οτι με εξοργησε...χωρις πλακα....

και γενικα οι τιμες στις τελευταιες αγγελεις ειναι λιγο εκνευριστικες μπορω να πω...

πλακα πλακα ο spc εχει πεσει πολυ στο ποθ.

Cyber_Jim= agganis νουμερο 2 :p

εγω λεω να κανουμε το οριο 1000 ποστ και 2 χρονια στο φορουμ. ετσι αμα θελει καποιος να πουλησει κατι σε 2 χρονια θα ειναι σαβουρα και θα βαριεται να ποσταρει. :p

για ολα βρισκω λυση. :hehe:

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 00:15]

εμενα παντως η αγγελεια για το eVga μπορω να πω οτι με εξοργησε...χωρις πλακα....

και γενικα οι τιμες στις τελευταιες αγγελεις ειναι λιγο εκνευριστικες μπορω να πω...

Σε παρακαλω διορθωσε το ποστ σου σε ελληνικα :p

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

Eντάξει δικαίωμα του καθενός είναι, τι να κάνουμε, ανάλογα τη ζήτηση διαμορφώνεται και η πώληση....

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

LOL

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=35249

Τα μεταφορικα δικα του ή οχι?

Όχι βέβαια, τζάμπα τη πήρε για να τα κάνει δώρο? :p

Kαλημερες !!

@GoriLLakoS Το πρωι ειδα το msn. Στα επομενα 5 χρονια δεν σκοπευω να πατησω το ποδι μου σε κανενα !!!

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 00:15]

δηλαδη;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.