Jump to content



Official Battlefield 3 Thread


Jaco

Recommended Posts

Θα το ανέφερα από καιρό, ...της κατηφόρας που έχει πάρει το franchise.

Απαντάς μόνος σου Αθανάσιε...

...γλυκάθηκε από το χρήμα που έρεε στο COD franchise και ήθελε μέρος στο φαγοπότι...

Καλώς ή κακώς, η κοινωνίας μας κινείται με το χρήμα. Μακάρι να είχα μερικά εκατομμύρια στην άκρη και να μπορούσα να πετάξω άλλα τόσα, για να σχεδιάσω και να παράγω ένα παιχνίδι που δε θα παίζει κανείς. Η προσπάθεια γίνεται για το κέρδος, δεν την κάνουν για το κέφι τους. Αφού βλέπουν λοιπόν ότι η βλακεία (για πολλούς) CoD, φέρνει χρήμα, λογικό είναι να πάνε προς τα εκεί, αλλά όχι 100%, γιατί θα μπουν σε ξένα χωράφια. Διαφοροποιούνται λίγο, κρατάνε μερικά παλιά στοιχεία και παίρνουν μια μεγάλη μερίδα του κόσμου. Του κόσμου, που δεν έχει και επιλογές. Ότι άλλο κυκλοφορεί, είναι μέτριο, ατελές, με προβλήματα και το βασικότερο, μη δημοφιλές. Τι να το κάνω το τέλειο παιχνίδι, αν υπάρχουν 3 servers και είναι άδειοι;

Το αγοραστικό κοινό είναι αυτό που καθορίζει την πορεία των εταιριών. Πουλάνε τα shoot-em-up? Τέτοια θα βγάλουν. Θέλουν απίθανα γραφικά και μηδέν ουσία; Το ίδιο. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή ενός τέτοιου παιχνιδιού, κοστίζει εκατομμύρια. Αν δεν έχεις το ανάλογο κοινό, να βγάλεις έστω τα έξοδά σου, δε θα το κάνεις, εκτός αν, όπως είπα και παραπάνω, έχεις λεφτά για πέταμα.

Link to comment
Share on other sites

Εγω ενα πραγμα ξερω και θυμαμαι.Ακομα και newbies με τι σημασια την κυριολεκτικη της λεξεως(νεεοι παικτες) στο ΒF2 παιζανε ομαδικα.Το commorose δουλευε αψογα και εβλεπες οτι το παιχνιδι ηταν ακομα και 50 - 50 kills ,tactical-objectives.

To θεμα commander πιστευω οτι εγινε για 2 λογους.

Υπηρχαν 2 κατηγοριες BF2 player.

Aυτοι που το μισουσαν γιατι δε γουσταραν top down λες και παιζανε strategy(μειονοτητα).

Kαι η 2η κατηγορια, επειδη commander ηταν μονο 1ας σε καθε team, αυτοι που εβριζαν τον commander για τις επιλογες του γιατι δε προλαβαν να παρουν αυτη την θεση του.

Anyway η DICE εφτιαξε για μενα ενα CODfield.Το περιεργο ειναι οτι τα οπλα αν και πολλα εχουν ισως δυσκολοτερο χειρισμο να τα masterareis στο normal απο το BF2 παρολα αυτα ολα τα γιδια παιζουν με την τακτικη ντουγρου και οποιον παρει ο χαρος.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=20642]andreas_a[/MENTION] Nαι, ένα όπλο (ΑΝ-94) το έχω μάθει αρκετά καλά :):p δεν φοβάμαι να το "πώ", αλλά 1 weapon</>"παιχτούρα". (δεν έχεις τύχει σε voice party/skype που να είμαι 10-50 :hehe::p να "θαυμάσεις" "παιχτούρα", μετά ήθελα κατευθείαν εξομολόγηση -soz victor :p-)

Link to comment
Share on other sites

Ο Papatsonis ειναι ζωντανο παραδειγμα ατομου που εχει υπερ-εξοικειωθεί με το οπλο του.

ΑΝ-94 παντα και παντου.

Ξερει που τον παιρνει και το δισφαιρο του σε ξαπλωνει αμεσα.

Πλεον και γω αφου εχει μεινει μονο το SV98 απο τα "αξιολογα" να ανοιξω, θα παρω ΕΝΑ οπλο και θα παιζω με αυτο.

Η συχνη αλλαγη δεν βοηθαει αφου δεν "μαθαινεις" το οπλο.

-γνωμη μου παντα αυτη ε-

Link to comment
Share on other sites

Ναι και εγω, ειχε παει τουαλεττα.

Δεν πεφτει με τιποτα λεμε.

Τα λες αυτά επειδή δεν τον έχεις δει να κάνει jumps στο κενό στην DM17 του Q3. Εκεί τέλειωνε και με αρνητικό σκορ. :p

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.