Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Interrer' (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1386 C2.325) - Error loading pbcl

Sorry αν έχει αναφερθεί πάλι, αλλά μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε πως μπορώ να διορθώσω το punkbuster kick που τρώω κάθε φορά από το game;

ps. Όχι, δε hackάρω.

Έγινε επεξεργασία από Occultist

Sorry αν έχει αναφερθεί πάλι, αλλά μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε πως μπορώ να διορθώσω το punkbuster kick που τρώω κάθε φορά από το game;

ps. Όχι, δε hackάρω.

PBsetup. Τρεχτο, και κανε update

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PX1LhvFC3Xo]Phoenix Wrong - No Shit Sherlock - YouTube[/ame]

:p

Το μονο game που ξερω οτι εχει αυξησεις με HT on ειναι το crap-sis 3, στα αλλα ή δεν δινει τιποτα ή/και ειναι μπελας.

Παλικάρια μια ερώτηση θέλω να κάνω.

Είχα πάρει το καλοκαίρι που μας πέρασε την ρώσικη έκδοση με 17 ευρώ, το είχα παίξει λίγο και το παράτησα. Επειδη αυτές τις μέρες έρχεται η 7970 που παρήγγειλα, είπα να το ξαναπεράσω. Αλλά δεν μπόρεσα τελικά να το κάνω να δουλέψει στα αγγλικά (να σημειώσω ότι δοκίμασα αυτά που λέει εδώ How to Change Language Battlefield 3 Language Changer tool Origin - CJS CD Keys αρκετές φορές χωρίς επιτυχία).

Σε αυτο το λινκ Battlefield 3 Premium Edition - Origin βλέπω ότι το έχουν σε έκπτωση οπότε λέω να το αγοράσω πάλι μπας και ευχαριστηθώ επιτέλους το Game.

Σε αυτό το πακέτο των 30 ευρώ περιλαμβάνεται το αρχικό παιχνίδι μαζί με τα expansions που αναφέρει, σωστά; Δηλαδή δε θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι παραπάνω...

Just checking...

τελικά λέει το end game?

Σε σειρά προτίμησης βάζω πρώτο το aftermath,μετά τα end game/karkand.

Xειρότερα dlc θεωρώ το armored kill και το close quorters.

Όσον αφορά το end game:

Σε conquest ξεχωρίζει μόνο το railroad map,με χειρότερο το χιονισμένο pipeline map στο οποίο 9/10 φορές βλέπω baserape καταστάσεις.

Στο capture the flag που αξίζει να παίζεις με φίλους,ξεχωρίζει το riverside map με max 48 άτομα.

Rush λίγο που έπαιξα είχε ενδιαφέρον,και tdm δεν μου άρεσαν τα map(στο pipeline πχ έχουν βάλει και crane και warehouse roof :S)

Πάντως τα bikes διαφήμιζαν για το dlc αλλά νομίζω τα ελικόπτερα έχουν την τιμητική τους σε αυτό το expansion.

Το νέο dropship το βρίσκω πολύ πιο balanced και μακάρι να το είχαν έτσι και στο armored kill.

[MENTION=13751]peopas[/MENTION] "αν σ'αρέσει η περιπέτεια.." στην χώρα των τακος έχει σχεδόν μισή τιμή;) το αγγλικό..

Στάλθηκε από το U8800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Που Δλδ το έχει τόσο γιατί δεν σε κατάλαβα.

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Παλικάρια μια ερώτηση θέλω να κάνω.

Σε αυτο το λινκ Battlefield 3 Premium Edition - Origin βλέπω ότι το έχουν σε έκπτωση οπότε λέω να το αγοράσω πάλι μπας και ευχαριστηθώ επιτέλους το Game.

Σε αυτό το πακέτο των 30 ευρώ περιλαμβάνεται το αρχικό παιχνίδι μαζί με τα expansions που αναφέρει, σωστά; Δηλαδή δε θα χρειαστεί να πληρώσω κάτι παραπάνω...

Just checking...

παρτο μη το σκεφτεσαι καθολου μια χαρα τιμουλα ειναι!!. και εχεις και τα updates σου και ολα.