Jump to content



Εταιρια ανακτησης δεδομενων


papatsonis

Recommended Posts

μολις τωρα εσκασε απεγνωσμενο τηλεφωνημα για εξωτερικο δισκο που επεσε και χτυπησε εν ωρα λειτουργιας με 230gb φωτογραφικη δουλεια (βασικα ΟΛΗ η φωτογραφικη δουλεια ever , ενος γνωστου)και ο δισκος πλεον κανει το κλασσικο κλακ-κλακ. Επειδη τα δεδομενα ειναι ιδιαιτερα πολυτιμα για το χρηστη καμια δοκιμασμενη αξιοπιστη εταιρια για ανάκτηση?

εδιτ1: για την τικ-τακ ειδα σε καποιο thread, να την αποφυγουμε, καλως.

εδιτ2: με ενα προχειρο google βρηκα μια www.datalabs.gr η οποια εχει και καλο πελατολογιο που την εχει εμπιστευτει.

εδιτ3: σε επικοινωνια μου με τον παθων μολις, μου οτι μιλησε στο τηλ τωρα με την datalabs, και του ειπαν ανεξαρτητως ογκου δεδομενων, το κοστος θα κυμαινεται απο 200-900€ (αναλογα την ζημια και υποθετω του αν θα χρειαστει να παει εξωτερικο (?)) , too good μου φανηκε και δε μου πολυγεμισε το ματι αυτο.(where is the catch..? )

Link to comment
Share on other sites

Από συνεργασία με την Datalabs, είχαν έναν δίσκο που τους είχαμε δώσει ένα μήνα περίπου, όλο "τα βλέπουμε τα δεδομένα, αλλά αργούν" και στο τέλος όσο τα είδες εσύ, άλλο τόσο κι εγώ. Μετά μας είπαν να πάει στο εξωτερικό ο δίσκος. Δεν ξέρω αν πληρώθηκαν ή αν ζήτησαν, αυτά ήταν του οικονομικού dpt.

Επικοινώνησε με τον χρήστη Mortisboy, τουλάχιστον αυτός μου είχε πει εξ' αρχής ότι δεν γινόταν τίποτα στην περίπτωση μου :)

Link to comment
Share on other sites

Eγω μπορω να κανω ανάκτηση αλλά θα πάρει καιρό στο λέω από την αρχή. Γύρω στο μήνα να υπολογίζεις. Εάν θέλεις στείλε μου πμ να σου πω λεπτομέρειες για τις διαδικασίες.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να κοιτάξεις και την εξής λύση του εξωτερικού: http://www.i365.com/

Θυγατρική της Seagate είναι, και σωστοί επαγγελματίες.

Τους είχα στείλει ένα seagate που τα χε παίξει και σε μία βδομάδα ακριβώς ήταν πίσω με όλα στη θέση τους.

Link to comment
Share on other sites

Στο PC World (τεύχος 50, σ.43) αναφέρονται (εκτός από την Datalabs και την Tic Tac, που ήδη αναφέρθηκαν) οι παράκάτω εταιρείες :

Anaktisis, 210-6518891/61, www.anaktisis.gr

FixDisk, 6932-008660, www.fix-disk.info

Newtechlabs, 210-6459395, www.newtechlabs.gr

Norhtwind, 2310-402675, www.northwind.gr

Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για την αξιοπιστία τους.

Θα σου πρότεινα πάντως, επειδή στην Ελλάδα ο όρος "επαγγελματισμός" είναι παρεξηγημένος, με οποιαδήποτε εταιρεία τελικά συνεργαστείς, να συνάψεις συμφωνητικό (έστω και ιδιωτικό), ακριβώς για να αποφύγεις περιπτώσεις σαν αυτή της Datalabs που ανέφερε ο jpavly παραπάνω.

Καλή τύχη.

Link to comment
Share on other sites

Τωρα δε ξερω αν αυτο που θα πω βοηθαει καθολου, αλλα ας περιγραψω τί ειχα παθει εγω..

Κλασσικα μπλα μπλα ο δισκος χαλασε και δεν τον εβλεπαν τα windows ΑΛΛΑ ακουγα οτι το πλατό μεσα γυρναγε. Με τα πολλα, εβαλα το acronis και καταφερα και πηρα back up απο όλο (σχεδον) το δισκο και σωθηκαν τα περισσοτερα δεδομενα.

Και σε μια εταιρεια (οχι ανακτησης) πληροφορικης που ειχαν το service του μηχανηματος και ειχα απευθυνθει, ειχαν πει οτι δε γινεται τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.