Jump to content



Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα


sotiris

Recommended Posts

σε συνεχεια του μυνηματος του ΓιαγκΤ

Αλλά ποιος νοιάζεται για την ασφάλεια και τον σωφρονισμό σε αυτή εδώ την χώρα; Πάντως, όχι τα κόμματα που μάχονται για την εξουσία. Κάπως έτσι φτάσαμε η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να έχει αρνητική γνώμη για τη Δεξιά και την Αριστερά, αλλά (συντριπτικά, επίσης) θετική γνώμη για τον νόμο, την ασφάλεια και την τάξη (δες και την έρευνα της 23ης Μαρτίου, της Metron Analysis που δημοσίευσε η «Ελευθεροτυπία»). Και όταν βρεθεί ο «πονηρός» που θα τρυγήσει αυτά τα πλειοψηφικά ποσοστά που ζητούν «νόμο και τάξη», οι «δεξιοί» και «αριστεροί» που κατάντησαν την ασφάλεια περιζήτητο αγαθό, θα παριστάνουν τους έκπληκτους.

για να μην περασει απαρατηρητο

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2,8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Και αυτοί έξω, όλοι έξω
Είχε αράξει την μηχανή του, εκατό μέτρα από την Ομόνοια, στην 3η Σεπτεμβρίου και περίμενε έναν φίλο. Δύο «τύποι» σταμάτησαν μπροστά του και του φώναξαν «τα λεφτά σου». Ο Πέτρος πήγε να γελάσει. Άκου εκεί «τα λεφτά σου», μέρα μεσημέρι, με τα μαγαζιά ανοιχτά και όλο τον κόσμο στον δρόμο. Χωρίς να το πολυσκεφθεί αντί για λεφτά, τους δίνει μια δυο άτσαλες μπουνιές. Ενστικτωδώς δηλαδή, όπως κλωτσάς ένα λυσσασμένο σκυλί που πάει να σε δαγκώσει. Οι «κακοί» υποχωρούν αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Ένας συνεργός τους, βγάζει από το μπουφάν του ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και, πισώπλατα, χτυπά τον Πέτρο στο κεφάλι. Τον ρίχνει στα γόνατα με τα μεταλλικά ρόπαλα -δύο; τρία;- να συνεχίζουν να τον χτυπούν ανηλεώς. Με τα χέρια προσπαθεί να καλύψει το κεφάλι του. Κυλιέται πια στο έδαφος, αυτοί, όμως, δεν φεύγουν. Άλλωστε, κανείς δεν αντιδρά. Οι περαστικοί επιταχύνουν το βήμα τους γιατί «πού να μπλέκεις τώρα». Οι μαγαζάτορες τραβιούνται και αυτοί πίσω. Ούτε την αστυνομία δεν καλούν. Οι «τύποι» αδειάζουν τις τσέπες του Πέτρου και φεύγουν βρίζοντας, στα ρώσικα λένε – αλλά και κυπριακά να μιλούσαν, τι σημασία έχει;

There is your problem.

Link to comment
Share on other sites

There is your problem.

Εάν εμπλακείς και χτυπήσεις κάποιον μια χαρά ξεκινάει η διαδικασία φυλάκισης για σένα. Ξέρουν ότι θα πληρώσεις και δεν θα τους πιάσεις χώρο σε κελί.

Άσε που μπορεί να αρπάξεις μαχαιριά και να χάσης την ζωή σου, ή να μείνεις με κουσούρι

Link to comment
Share on other sites

Εάν εμπλακείς και χτυπήσεις κάποιον μια χαρά ξεκινάει η διαδικασία φυλάκισης για σένα. Ξέρουν ότι θα πληρώσεις και δεν θα τους πιάσεις χώρο σε κελί.

Άσε που μπορεί να αρπάξεις μαχαιριά και να χάσης την ζωή σου, ή να μείνεις με κουσούρι

Δικαιολογίες για να μην βοηθήσεις έναν συνάνθρωπό σου πάντα θα υπάρχουν πολλές και όσο δικαιολογείς και απενοχοποιείς την απάθεια για τον συνάνθρωπό σου, τόσο πιο γρήγορα αχρηστεύεις τον θεσμό της κοινωνίας.

Απλά μου κάνει εντύπωση πως η είδηση εδώ είναι το ότι οι ληστές έτυχε να είναι Ρώσοι (ξέρω ξέρω, οι Έλληνες δεν κάνουμε τέτοια πράγματα) και όχι το γεγονός ότι δεν είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε ως σύνολο και ως κοινωνία ακόμα και στο πιο πρωτογενές επίπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Απλά μου κάνει εντύπωση πως η είδηση εδώ είναι το ότι οι ληστές έτυχε να είναι Ρώσοι (ξέρω ξέρω, οι Έλληνες δεν κάνουμε τέτοια πράγματα) και όχι το γεγονός ότι δεν είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε ως σύνολο και ως κοινωνία ακόμα και στο πιο πρωτογενές επίπεδο.

Μα και να τους πλακώσεις στο ξύλο, αντιδρώντας ως (πολιτισμένη?) κοινωνία, αύριο θα είναι έξω κάνοντας τα ίδια.

Δες για παράδειγμα τη δράση των φυλακών. Σωφρονίζεται κανένας? Σωφρονισμός σημαίνει επαναφορά στη λογική, στο να γίνουν σώφρονες και όχι αλήτες. Έχεις δει εσύ κανέναν να σωφρονίζεται στη φυλακή? Μόνο ο Γαβαλάς παίζει να ... σωφρονίστηκε.

Και για να στο πω και αλλιώς, έχεις τον Ριζάι που έφερε χειροβομβίδα στην Αχαρνών.

Και 7 φορές ισόβια να του βάλεις, δεν φτάνει, χρειάζεται για συγκεκριμένες περιπτώσεις θανατική ποινή. Κι εγώ είμια εναντίον και ποιος είμαι εγώ που θα κρίνω κλπ. αλλά για κάποιες περιπτώσεις που δεν υπάρχει η ελπίδα του σωφρονισμού, οι λύσεις είναι περιορισμένες.

Το ίδιο και για τον άλλον που σκότωσε μια 25χρονη κοπέλα στην Κόρινθο σε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Όλα τα κράτη από τα οποία προέρχονται οι συγκεκριμένοι έχουν αυστηρές ποινές. Έρχονται στην Ελλάδα του 'δυτικού 'πολιτισμού'' και αλωνίζουν. Δεν θα πρέπει να υπάρξει κάποια προσαρμογή?

Και για να μην τρέφεις αυταπάτες περί κοινωνίας, αν ένας μαγαζάτορας 'πιάσει' τους ληστές, πιθανότατα θα σκάσουν μύτη την επόμενη μέρα 10-20 'φίλοι' τους και θα του το κάνουν λιάρδα (σύνηθες φαινόμενο γκετοποιημένων γειτονιών που έχω δει να συμβαίνει, που λειτουργεί το κοινωνικό ένστικτο της αγέλης αντί για τους νόμους).

Link to comment
Share on other sites

Δεν προχωρούν οι συμφωνίες

Στην άρνηση άλλων χωρών προσκρούει ο επαναπατρισμός κρατουμένων in.gr

Στην άρνηση άλλων χωρών προσκρούουν οι προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για τη σύναψη διακρατικών συμφωνιών που θα έχουν ως αποτέλεσμα την επαναπροώθηση αλλοδαπών, που κρατούνται στις ελληνικές φυλακές.

Για το σωφρονιστικό πρόβλημα και τον συνωστισμό στις φυλακές είχε απευθύνει επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος ζήτησε την κατάρτιση συμφωνιών για την αμοιβαία έκτιση ποινών στις χώρες προέλευσης.

«Υπάρχουν τέτοιες διμερείς συμβάσεις, αλλά σύμφωνα με το περιεχόμενό τους δεν μπορείς να επαναπροωθήσεις κανέναν χωρίς τη συναίνεση του κρατούμενου» είπε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει την άρνηση αλλαγής των συμφωνιών και την απροθυμία των κρατουμένων να φύγουν από την Ελλάδα.

«Επί Καστανίδη είχε γίνει πρόταση στην Αλβανία να χτίσουμε με δικά μας έξοδα εκεί φυλακές. Δεν έγινε αποδεκτό» είπε ο κ. Καραγκούνης και προσέθεσε ότι το θέμα τέθηκε επίσης από τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο στον Αλβανό ομόλογό του και στον Αλβανό πρόεδρο της Αλβανίας, αλλά αρνήθηκαν.

Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε βόμβα μεγατόνων την κατάσταση στις φυλακές και ζήτησε και από τον πρωθυπουργό να ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα, διότι εκτός από το ανησυχητικό ζήτημα της ασφάλειας και κοινωνικής σταθερότητας, υπάρχει και ζήτημα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των προσώπων που βρίσκονται συνωστισμένοι στις φυλακές μέσα σε συνθήκες υπερπλήρωσης

Link to comment
Share on other sites

... οι ληστές έτυχε να είναι Ρώσοι (ξέρω ξέρω, οι Έλληνες δεν κάνουμε τέτοια πράγματα)...

Πέτρο, μην τα λέμε πάλι. Έχει μπει παλαιότερα επίσημη στατιστική της ΕΛ.ΑΣ που λέει την αναλογία εγκλημάτων ημεδαπών και αλλοδαπών. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Σε κάποιες περιπτώσεις ήταν 10πλάσια τα ποσοστά.

Link to comment
Share on other sites

Κυριακή απόγευμα. Συνάδελφος επιστρέφει από το Δήλεσι με τη γυναίκα του και την κόρη τους, 18 μηνών. Στην παλαιά εθνική, ακολουθούν ένα Vitara σε απόσταση ασφαλείας. Ξαφνικά, από το απέναντι ρεύμα, ένα αυτοκίνητο μόνο του κι ενώ ο δρόμος είναι ευθεία, φεύγει από την πορεία του και μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Ο οδηγός του Vitara κάνει δεξιά για να αποφύγει το όχημα. Τον χτυπάει πλαγιομετωπικά. Ο συνάδελφος, κάνει αντανακλαστική κίνηση προς τα αριστερά, όπου τον χτυπάει κι αυτόν στην πόρτα και το πίσω φτερό. Ευτυχώς δεν ερχόταν άλλο όχημα από το αντίθετο ρεύμα, και φεύγει από το δρόμο καταλήγοντας στο χωράφι. Αφού ελέγχει ότι γυναίκα και παιδί είναι καλά, βγαίνει να δει τι έχει γίνει, όπου διαπιστώνει πως το όχημα που τους χτύπησε είναι παρατημένο στη μέση του δρόμου, με τις 4 πόρτες ανοικτές και 4 μελαψοί, μάλλον κεντροασιατικής καταγωγής (σικ...) τρέχουν στα χωράφια, ο ένας εκ των οποίων υποβασταζόμενος και κουτσαίνοντας. Στο άλλο όχημα, επίσης οικογένεια με 2 ετών παιδί στο πίσω κάθισμα. Ευτυχώς και εκεί όλοι καλά. Απέφυγαν τα χειρότερα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με την αστυνομία, διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν κλεμμένο και κατά συνέπεια ανασφάλιστο. Θα μπορούσαν να είναι και Έλληνες. Θα μπορούσαν...

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] lol και για τα τροχαία οι ξένοι φταίνε; Εδώ δεν παίζουν καθόλου στατιστικά να μας δείξεις;

Π.χ. πόσοι θάνατοι έχουν προκληθεί στην Ελλάδα από Έλληνες και από ξένους οδηγούς, για να ξέρουμε ποιανού το DNA είναι πιο επικίνδυνο πίσω από το τιμόνι;

Το λέω γιατί έχω έναν ξάδερφο, τον Κωσταντή, ο οποιός γεννήθηκε φυσιολογικός αλλά όταν ήταν 1.5 χρονών το 1978 τον παρέσυρε μαζί με την θεία μου ένα Volvo σε μια διάβαση στον Βύρωνα. Η θεία μου πέθανε στον τόπο και ο ξάδερφός μου προσγειώθηκε στους θάμνους της νησίδας 30 μέτρα μακριά.

Σήμερα είναι 36 χρονών με το δεξί χέρι και πόδι παράλυτα, πηγαίνει ακόμα σε "ειδικό σχολείο" και το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το Σκορ 4 και τα Lego.

Ο οδηγός που τους χτύπησε είχε άκρες και καθάρισε με 80.000 δραχμές. Α και ήταν Έλληνας.

Έλα, βγάλε κανα ποσοστάκι με εθνικότητες οδηγών-δολοφόνων να γελάσουμε με τα κριτήρια βάσει των οποίων καταδικάζεις ;)

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=129]Chosen[/MENTION] νομίζω ότι τα επίσημα στατιστικά της αστυνομίας δε χωράνε ιδιαίτερη αμφισβήτηση. Επίσης, το ένα περιστατικό που γνωρίζεις, δεν αποτελεί στατιστική. Ούτε το δικό μου φυσικά. Όμως, πες μου ειλικρινά, πόσες πιθανότητες έχεις να βρεις τους 4 αλλοδαπούς, ή τους 4 Έλληνες που θα ήταν μέσα; Θα πρέπει να έχεις καταλάβει, ότι δεν έχω πρόβλημα με τον οποιοδήποτε αλλοδαπό, αφού άλλωστε ψάχνω πως θα γίνω κι εγώ. Πρόβλημα έχω με τους παράνομους. Με αυτούς που έρχονται εδώ παράνομα και ζούνε παρασιτικά. Με αυτούς που κυκλοφορούν σα φαντάσματα και δεν υπάρχουν σε χαρτιά, αρχεία, εφορίες, κλπ. Σίγουρα δεν είσαι καλυμμένος 100% από όλους τους νόμιμους, αλλά από τους παράνομους, δεν είσαι ποτέ. Μετανάστης είσαι. Ξέρουν ποιός είσαι, που μένεις, που εργάζεσαι, πληρώνεις φόρους και δεν κλέβεις.

Link to comment
Share on other sites

Βρε τα είδαμε της Αστυνομίας, της Τροχαίας θα τα βγάλεις στη φόρα, ή δεν παίζουν ρόλο αυτά; Δε μπορείς ρε αδερφέ να πετάς μια είδηση με ένα τροχαίο στο "Μεταναστευτικό", ακολουθούμενο από σποντίτσες "θα μπορούσαν" για τις εντυπώσεις και μετά να βάζεις όπισθεν "οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ήταν" και το πόσα περιστατικά είναι αρκετά για στατιστική.

Ή θα μιλάμε σαν ενήλικες και θα συζητάμε για υπαρκτά προβλήματα, ή θα πετάμε μεμονωμένα περιστατικά που δεν είναι αρκετά για στατιστικά ή ασφαλή συμπεράσματα (αλλά είναι μια χαρά για τον εντυπωσιασμό ατόμων που φιλτράρουν την είδηση όπως τους βολεύει). Αλλαξοκωλήσεις από το ένα κριτήριο στο άλλο, δεν αποπνέουν αέρα αντικειμενικής συζήτησης.

Δεν ξέρω, είχα την εντύπωση ότι η πλειοψηφία των μελών μας δεν αρκείται σε παράθεση φιλτραρισμένων κι εμπλουτισμένων ειδήσεων με μορφή που θα εντυπωσίαζε άνετα ένα καφενείο γεμάτο με 70χρονους σ'ένα χωριό στο βουνό, αλλά προτιμούν το ψάξιμο και την εξακρίβωση. Λέω γω τώρα...

Link to comment
Share on other sites

Βρε τα είδαμε της Αστυνομίας, της Τροχαίας θα τα βγάλεις στη φόρα, ή δεν παίζουν ρόλο αυτά; Δε μπορείς ρε αδερφέ να πετάς μια είδηση με ένα τροχαίο στο "Μεταναστευτικό", ακολουθούμενο από σποντίτσες "θα μπορούσαν" για τις εντυπώσεις και μετά να βάζεις όπισθεν "οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ήταν" και το πόσα περιστατικά είναι αρκετά για στατιστική.

Ή θα μιλάμε σαν ενήλικες και θα συζητάμε για υπαρκτά προβλήματα, ή θα πετάμε μεμονωμένα περιστατικά που δεν είναι αρκετά για στατιστικά ή ασφαλή συμπεράσματα (αλλά είναι μια χαρά για τον εντυπωσιασμό ατόμων που φιλτράρουν την είδηση όπως τους βολεύει). Αλλαξοκωλήσεις από το ένα κριτήριο στο άλλο, δεν αποπνέουν αέρα αντικειμενικής συζήτησης.

Δεν ξέρω, είχα την εντύπωση ότι η πλειοψηφία των μελών μας δεν αρκείται σε παράθεση φιλτραρισμένων κι εμπλουτισμένων ειδήσεων με μορφή που θα εντυπωσίαζε άνετα ένα καφενείο γεμάτο με 70χρονους σ'ένα χωριό στο βουνό, αλλά προτιμούν το ψάξιμο και την εξακρίβωση. Λέω γω τώρα...

Για τροχαία δε βρήκα. Το θέμα όμως εδώ είναι το κλεμμένο και η εγκατάλειψη, αφού δε μπορούν να τους βρουν. Όσον αγορά στο ανασφάλιστο όμως, πόσες πιθανότητες να βρεις Έλληνα και πόσες κάποιον που δεν έχει δίπλωμα, αφμ, ταυτότητα, διεύθυνση...; Δες πχ για τις κλοπές οχημάτων τι παίζει:

Κλοπές Τροχοφόρων ΙΧΕ αυτ/των 436 176

Κλοπές Τροχοφόρων Μοτοποδηλάτων 233 76

Κλοπές Τροχοφόρων Μοτοσυκλετών 643 237

Αν το ανάγεις σε πληθυσμό, 10εκ Έλληνες με 1εκ αλλοδαπούς, βλέπεις τις πιθανότητες. Δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάθε φορά εξακρίβωση και ανάλυση. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Εγώ βλέπεις ότι δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, αλλά έτυχε σε φίλο την Κυριακή για αυτό και το αναφέρω. Αν κάτσω να γράψω κάθε φορά που βλέπω κάτι παρόμοιο, θα έπρεπε να γράφω σχεδόν κάθε μέρα.

Link to comment
Share on other sites

There is your problem.

Με στεγνα facts and figures, αν πλακωθω με εναν αλλοδαπο, δεν διατρεχουμε τον ιδιο κινδυνο φυλακισης. Αυτος κινδυνευει απο τις απλες διαταξεις περι σωματικης βλαβης, εγω απο τις ειδικες και βαρυτερες περι πραξης υποκινουμενης απο φυλετικο μισος κλπ, με λιγα λογια αν εισαι ελληνας, συμφερει πολυ να πλακωνεσαι μονο με ελληνες. Ειδαλλως την πατησες.

Και πες οτι αυτο ειναι ενα παραδειγμα για εναν οξυθυμο βλακακο.

Να μπλεξω πιο πολυ το πραγμα.. Εαν επρεπε να υπερασπιστω εναν αλλοδαπο που πηγε να ληστεψει ελληνα, πιθανως θα χα πολλες περισσοτερες πιθανοτητες να τον ξελασπωσω, γιατι θα το πηγαινα στις διαταξεις περι φυλετικου μισους κλπ και μπορει να βγαινε και μπλεγμενος ο ελληνας...

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] Με τις πιθανότητες, τα "περίπου" και τα "υπολόγισε με το μυαλό σου", δεν καταδικάζεις κόσμο. Εξακολουθείς τις αλλαξοκωλήσεις, το ποστ δεν το έκανες για το καημένο το κλεμμένο το αμάξι, όταν μιλάς για παιδάκια στο πίσω κάθισμα που απέφυγαν τα χειρότερα κλπ. Επαναλαμβάνω, με επιλεκτικό φιλτράρισμα και συναισθηματικό εμπλουτισμό μιας ιστορίας μπορείς να εντυπωσιάσεις αρκετό κόσμο, κυρίως άτομα σαν κι αυτά που αναμεταδίδουν τα hoaxes στο Facebook. Αλλά όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο που η πλειοψηφεία έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις στην ενημέρωση από το "ένα περιστατικό άκουσα εγώ, σίγουρα γίνονται άπειρα κάθε μέρα", έχεις διαφορετικές υποχρεώσεις.

Δεν αμφιβάλλω ότι γίνονται κλοπές, ληστείες, φόνοι κλπ ούτε το ότι το να είσαι αφακέλωτος σου δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στην παρανομία. Το πρόβλημά μου είναι η γρήγορη καταδίκη βάσει φυλετικών χαρακτηριστικών. Η ευκολία του να κάψουμε και τα χλωρά μαζί με τα ξερά όταν μιλάμε εκ του ασφαλούς χωρίς να ανήκουμε σε καμία από τις 2 κατηγορίες. Το φιλαράκι σου δηλαδή είδε "μελαμψούς" (στάνταρ αλλοδαποί, καθώς οι Έλληνες φημιζόμαστε για το ξανθό μαλλί, πράσινο μάτι και ανοικτόχρωμο δέρμα...) άρα το πρόβλημα κατατάσσεται σε μεταναστευτικό.

Κανέναν δεν φαίνεται να απασχολεί το πραγματικό πρόβλημα, όλοι προτιμάνε την εύκολη λύση της καταπολέμισης ενός εκ των συμπτωμάτων. Έχω σταματήσει να ασχολούμε ιδιαίτερα με το θέμα, η άποψή μου πλέον είναι "μακάρι να κάνει και κυβέρνηση με 45% η Χρησί Αυγί, να κάνουνε και κανα-δυο φυλετικές "καθάρσεις", μπας και μας βομβαρδίσει η Αμερική να τελειώνουμε.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται μια χαρά και ακόμα και τα Χρυσαύγουλα καταλαβαίνουν ότι όταν θα χαθεί το μέτρο και η μπάλα, οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι και όποιος άλλος έρθει να μας "καθαρίσει" μετά, θα φέρνουν τους Έλληνες πολίτες-ψηφοφόρους της ΧΑ στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να βλέπουν πως ακριβώς εφαρμόζουν τον Εθνικισμό οι φασίστες.

ΥΓ#1:

Epic win ο άλλος που ποστάρει από κάτω το πρωτοσέλιδο της ΕλΑς που περιέχει 6 ανακοινώσεις για Έλληνες παρανομούντες και 3 για αλλοδαπούς, στην προσπάθειά του να κάνει case για την εγκληματικότητα των αλλοδαπών (από την ευστοχία του αυτή καταλαβαίνω ήδη ότι ψηφίζει Χρησί Αυγί :slap: )

ΥΓ#2:

Ο Hitler όταν ανέβηκε στην εξουσία, με εκλογές ανέβηκε όχι με πραξικόπημα. Και το πρόγραμμα πάνω στο οποίο βασίστηκε για να τον ψηφίσουν οι Γερμανοί πολίτες, δεν έλεγε για μαζικές δολοφονίες παιδιών φυσικά, έλεγε για το πρόβλημα των ξένων, που φταίνε για την φτώχια και την ανεργία των αγνών Γερμανών κλπ. Και οι Γερμανοί πολίτες που τον ψήφισαν τότε, έλεγαν "εντάξει, δε λέει για μαχαιρώματα και δολοφονίες μεταναστών, απλά για καθαρισμό της χώρας, εγώ γι'αυτό θα τον ψηφίσω"... Hint hint, nudge nudge.

ΥΓ#3:

Δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάθε φορά εξακρίβωση

Για να κάνω quote και τον Stewart Lee "I'm not interested in facts, I find they tend to cloud my judgement; I prefer to rely on instinct and blind prejudice" :)

Link to comment
Share on other sites

Με στεγνα facts and figures, αν πλακωθω με εναν αλλοδαπο, δεν διατρεχουμε τον ιδιο κινδυνο φυλακισης. Αυτος κινδυνευει απο τις απλες διαταξεις περι σωματικης βλαβης, εγω απο τις ειδικες και βαρυτερες περι πραξης υποκινουμενης απο φυλετικο μισος κλπ, με λιγα λογια αν εισαι ελληνας, συμφερει πολυ να πλακωνεσαι μονο με ελληνες. Ειδαλλως την πατησες.

Και πες οτι αυτο ειναι ενα παραδειγμα για εναν οξυθυμο βλακακο.

Να μπλεξω πιο πολυ το πραγμα.. Εαν επρεπε να υπερασπιστω εναν αλλοδαπο που πηγε να ληστεψει ελληνα, πιθανως θα χα πολλες περισσοτερες πιθανοτητες να τον ξελασπωσω, γιατι θα το πηγαινα στις διαταξεις περι φυλετικου μισους κλπ και μπορει να βγαινε και μπλεγμενος ο ελληνας...

Σωστός μεν, αλλά ένα ρημάδι τηλέφωνο την αστυνομία μπορείς να το πάρεις.

Έτσι δεν είναι?

Link to comment
Share on other sites

απο τη σελιδα της ελας βρισκει τα παντα με στατιστικα οποτε θελει οποιος θελει.

το χω ξαναποσταρει!

κουραζεστε να ψαξετε ωστε να μην το δειτε και στεναχωρεθειτε;;; Γελαει ο κοσμος!:hehe:

ολο συμπερασματα βγαζει ο τσοζενακος ενοχλειται!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.