Jump to content



Atiman Catalyst Uninstaller software


Recommended Posts

Εδω και τρεις ωρες στο ιδιο link υπαρχει η αναβαθμιση του Atiman Uninstaller 8.3.5.

Ο λογος της αναβαθμισης αυτης περιγραφτηκε λιγο πιο πανω και περιλαμβανει τα εξης.

1) Στα Windows 7 το προγραμμα ελεγχει το UAC, εαν το βρει ενεργο βγαζει μια καρτελα που μας ανακοινωνει οτι θα προχωρησει αυτοματα στην απενεργοποιηση του και θα κανει και αμεσα restart. Μετα το restart η εφαρμογη του uninstaller θα ξεκινησει αυτοματα χωρις να ξαναπατησουμε το shortcut.

2) Στα Windows 8 και 8.1 το προγραμμα ελεγχει και το UAC αλλα και το administrator account, οπως επισης και το αν ο χρηστης εχει κανει login ως administrator.

Οι πιθανοι συνδυασμοι που μπορει ενας χρηστης να εχει συνδεθει ειναι συνηθως οι εξης,,

a) Disabled UAC χωρις administrator account και login ως απλος χρηστης (ειναι administrator του συστηματος).

B) Enabled UAC χωρις administrator account και login ως απλος χρηστης (ΔΕΝ ειναι administrator του συστηματος).

c) Enabled UAC με active administrator account και login ως απλος χρηστης (ΔΕΝ ειναι administrator του συστηματος).

d) Enabled UAC με active administrator account και login ως administrator (ειναι administrator του συστηματος).

Το προγραμμα ελεγχει καθε μια απο τις πιθανες περιπτωσεις συνδεσης και μας ενημερωνει με το μηνυμα Administrator PRIVILEGES Detected! η Administrator PRIVILEGES NOT Detected!.

Εαν δεν βρει οτι ειμαστε administrators του συστηματος τοτε βγαζει ενα μηνυμα που μας λεει τις αιτιες που δεν ειμαστε. Ταυτοχρονα μας ρωταει με δυο επιλογες και περιμενει την ενεργεια μας.

*) Force Disable UAC (πατωντας το απενεργοποιει αυτοματα το UAC κανει restart και ξεκινα την εφαρμογη αυτοματα μετα το login με οποιαδηποτε μεθοδο).

*) Uninstaller stoped and exit (πατωντας το κλεινει την εφαρμογη). Σε αυτη την περιπτωση οι επιλογες που εχουμε ειναι δικες μας. Μπορουμε δηλαδη να εχουμε το UAC enabled και να φτιαξουμε εναν real administrator account και να κανουμε login ως administrator.

Τελικα το να φτιαξω το προγραμμα να κανει εγκατασταση χωρις να εχουμε Administrator PRIVILEGES, μπορει να ηταν βολικο αλλα αποδειχτηκε οχι και τοσο καλο στην πραξη, αφου παρα πολλοι με ρωτουν γιατι δεν λειτουργει.

Παροτι το αναφερω ρητα στην παρουσιαση του, σχεδον κανεις απ' οτι φαινεται δεν τα κοιταει αυτα....

Να υπενθυμισω οτι κανενα προγραμμα που ασχολειται με την registry και με βαθια 'απαγορευμενα πεδια' δεν μπορει να δουλεψει χωρις πραγματικα δικαιωματα administrator..

Έγινε επεξεργασία από atiman
Link to comment
Share on other sites

Μολις εγκατεστησα το atiman unistaler το τελευταιο και μου βγάζει error

Windows cannot find c:\windows\Atiman Technologies\Data\Main Core\atumuix64.msi γιατί συμβαίνει αυτό??

Μολις έκανα disable uac έτρξε κανονικά

Έγινε επεξεργασία από alldaynews
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=9179]atiman[/MENTION]

Θα ήταν καλό για κάθε νέα έκδοση του Unistaller να βάζεις το download link στην πρώτη σελίδα στο πρώτο post αυτού του thread, γιατί έτσι όπως είναι τώρα ενδιάμεσα στις σελίδες, μετά από καιρό χάνεται το link της τελευταίας έκδοσης ανάμεσα σε διάφορα post με σχόλια και άλλα.

Με τον τρόπο που σου προτείνω, μπορεί ο οποιοσδήποτε να βρίσκει ποια είναι η τελευταία έκδοση και από που την κατεβάζει.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=9179]atiman[/MENTION]

Θα ήταν καλό για κάθε νέα έκδοση του Unistaller να βάζεις το download link στην πρώτη σελίδα στο πρώτο post αυτού του thread, γιατί έτσι όπως είναι τώρα ενδιάμεσα στις σελίδες, μετά από καιρό χάνεται το link της τελευταίας έκδοσης ανάμεσα σε διάφορα post με σχόλια και άλλα.

Με τον τρόπο που σου προτείνω, μπορεί ο οποιοσδήποτε να βρίσκει ποια είναι η τελευταία έκδοση και από που την κατεβάζει.

θα ηταν πραγματι καλο και βολικο για ολους αλλα η πλατφορμα του φορουμ δεν το επιτρεπει..

Αν ειναι εύκολο σίγουρα θα βοηθούσε πολυ ,εμένα μου βγήκε η πιστή για να δω που ηταν η τελευταία εκδοσή πριν λίγες εβδομάδες

sent from mobile

δεν είναι στην υπογραφή του [MENTION=9179]atiman[/MENTION];;;

Αρκεί να βρείτε το τελευταίο του μήνυμα...

Σωστα, στο spoiler της υπογραφης, θα βρισκετε παντα την τρεχουσα εκδοση σε link προς την σελιδα παρουσιασης του thelab.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

[MENTION=9179]atiman[/MENTION]..

o1JQMKG.jpg

Πως κάνω Remove την 7970 που έχει μείνει μέσα..

Σε κάποια φάση μου λεει ο Unistaller Remove Non-Present Hardware κάθε φορά πατάω Yes αλλά τίποτα..

Επίσης στα Windows 8.1 καθέ φορά αφού κάνω Unistall και Restart, με το που μπαίνω τα Windows βάζουν μόνα τους αυτάματα έναν Driver μέσα σε δευτερόλεπτα.. πως το σταματάμε αυτό το πράγμα..

Link to comment
Share on other sites

Αλλα, για να σας λυθουν ολες οι απορειες, ναι θα το κανω. Θα φτιαξω ενα update του uninstaller που να σας εμφανιζει στο log file και τα αρχεια του mantle κατα την απεγκατασταση.

Την Κυριακη το βραδυ θα το εχετε !!!

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο και εγώ με τον sfirculitu.Μου εμφανίζει σαν Nonpresent card την πρώην 670 που είχα, πατάω να την διαγράψει και μόλις το ξανατρέξω την ξαναεμφανίζει.

Επίσης έχω και ένα άλλο θέμα.Επειδή μέχρι να μου έρθει η κάρτα (R9 290) έτρεχα με την ενσωματωμένη του 3770k, μόλις περάσω τους drivers της AMD και κάνω restart, μετά το λογότυπο των win αρνείται να μπει στα win.Μένει μια μαύρη οθόνη με κολλημένο σύστημα (το κατάλαβα απ' το πληκτρολόγιο γιατί δεν αναβοσβήνουν numlock-caps lock κλπ.)

Όταν μπω πρώτα με την ενσωματωμένη, τρέξω τον uninstaller, μου διαγράφει και τους drivers της ενσωματωμένης αλλά μέχρι να κάνω restart τους ξαναπερνάει μόνο του.

Να τονίσω εδώ ότι μία φορά που το πρόλαβα και έκανα restart χωρίς να περάσει τους Intel 4000 drivers, η AMD έπαιξε μια χαρά.

Με λίγα λόγια, έχω εγκατεστημένους τους onboard drivers, περνάω τους AMD, κάνω restart, αλλάζω το καλώδιο απ' τη μητρική στην R9 και μένει black screen μετά το λογότυπο.

Θα μπουτάρει εάν δεν υπάρχουν εγκατεστημένοι οι onboard drivers, πράγμα που δεν μπορώ να πετύχω γιατί μόλις τους σβήσει ο uninstaller, τα win τους ξαναπερνάνε κατευθείαν :...:

Edit:Μόλις βρήκα ότι είναι conflict μητρικής και όχι drivers.Κρίμα τόσα λεφτά μητρική... Anyway το θέμα όμως με την 670 να την βρίσκει παραμένει!

Logfile Φεβ-2014- 9-41.txt

Έγινε επεξεργασία από AgMa
Link to comment
Share on other sites

Με 7850K με τα ενσωματωμένα γραφικά το έχει δοκιμάσει κανείς? Γιατί μόλις το έτρεξα και ξεκίνησε τα σβησίματα έσβησε και η οθόνη και δεν...

Να ρωτησω... Ποιους οδηγους προσπαθησες να απεγκαταστησεις? Mantle or pre-Mantle?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.