Jump to content



Πεθαινουν οι μνημες;


.38-.45

Recommended Posts

δεν μου εχουν πεθανει μνημες μεχρι στιγμης. ειμουν ομως αρκετα συντηρητικος στη χρηση τους. δεν εχω δωσει πανω απο 2.9 volt. οχι γιατι δεν ηθελα αλλα γιατι δεν μπορουσα (δεν πιανουν τα χερια μου στο κολλητηρι). αλλα μαλλον θα πεθαινουν λογω volt με τη μια.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να πεθαίνουν, με max τάση τα 3.3V.

Υπάρχει η πιθανότητα να καλομάθουν εκεί, και να μην ακούνε σωστά σε χαμηλότερες, αλλά για να τα φτύσουν με 3.3, δεν το νομίζω.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω και γω με τον RootX μεχρι τα 3.3 και με ενα fun να τις φυφαει δεν παθαινουν τιποτα (τουλαχιστον απο την εμπειρια μου) ...και στα 3 πισια μου τρεχουν με 3.2v(P4)24/7

3.2v(Amd) και 2.9v(Amd)24/7 και no prob..... !

....αλλα αβυσσος η ψυχη των μνημων........ :devil:

Link to comment
Share on other sites

Οι μνήμες δύσκολα πεθαίνουν γιατί πολύ πριν καούν έχει κωλύσει ο υπολογιστής

Παρ όλα αυτά πιστεύω ότι λόγο υπερθέρμανσης αλλοιώνονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Μπορεί να μη χάνουν συχνότητα αλλά κάποια στιγμή υψηλής πίεσης με πολλά Volt (εννοείται ότι την βασανίζουμε για πολύ καιρό τη μνήμη) πεθαίνουν ξαφνικά.

Link to comment
Share on other sites

Kατά την εμπειρία μου, πολύ δύσκολα θα καταστραφούν μνήμες από τάση και/ή θερμοκρασία, πλην των no-name και συναφών. Για παράδειγμα έχω μνήμες που δουλεύουν με και άνω των 3.2ν εδώ και 2 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει no-name με 3.1ν και καταστράφηκαν αμέσως όμως.

Βέβαια έχω κάψει και εγώ μνήμες, 2 κομμάτια παλαιότερα που κάηκαν όταν έπαθε ζημιά η μητρική και 1 κομμάτι προσφάτως όταν έδωσα 3.85ν για δοκιμή για εκτεταμένη περίοδο χωρίς ιδιαίτερη ψύξη πάνω του.

Αυτό που λέει ο RootX ισχύει όμως, σε ένα σημείο βέβαια. Οι μνήμες μου βγάζουν λάθη σε οποιαδήποτε συχνότητα με τάση κάτω των 2.6ν τώρα πια. Με και άνω των 2.6ν λειτουργούν άψογα στις ανάλογες δυνατότητές τους. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.