Jump to content



World of Tanks


deNordic

Recommended Posts

http://www.triklopodia.gr/dmitry-rogozin-chriazomaste-pektes-tou-world-tanks-gia-na-chiristoun-ta-tilekatefthinomena-armata/

 

κάτσε να δούμε ...για να μπω στο clan θα πρέπει να βρω πως κάνω αίτηση / να πάρω αρ.πρωτοκόλου /ν α εξεταστεί από τριμελή επιτροπή με 5 άτομα / να δώσω φακελάκι -γρηγορόσημο 

Έγινε επεξεργασία από sstav
Link to comment
Share on other sites

θα παίζει sd στο laptop (dell e6540) ;
Με i5 2500k και την intel HD3000 στο SD έπιανε 20-30 fps. Δε ξέρω τι ψάρια πιάνει η 4000 που έχεις εσύ
για να μπω στο clan θα πρέπει να βρω πως κάνω αίτηση / να πάρω αρ.πρωτοκόλου /ν α εξεταστεί από τριμελή επιτροπή με 5 άτομα / να δώσω φακελάκι -γρηγορόσημο
Κλικ μη http://eu.wargaming.net/clans/500067926/
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Έχοντας μια μικρή εμπειρία ο ίδιος και βλέποντας από φίλους καλούς παίχτες, προτείνω να παίξετε τις παρακάτω σειρές:

 

Ρώσικα Heavy tanks (την σειρά του KV-1 προς IS-3 κτλπ)

Ρώσικα Medium tanks (Τ-34 προς Τ-54 , Object 140 κτλπ)

Αμερικάνικα Heavy tanks (σειρά Τ29 , Τ32 κτλπ)

Γερμανικά Heavy/Meds tanks (σειρές Tiger & Panther)

Έγινε επεξεργασία από denz
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δίνει πόνο ο γρύλος :hehe:

 

Το παιχνίδι Αντώνη δεν το γνωρίζω, το ξέρει όμως η αδελφή μου.

Δεν θέλω να το πάρεις κατάκαρδα αλλά μου είπε ότι τα τανκ που έχεις είναι της πλάκας.  : P

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι τακτική να εφαρμόσω στις αναβαθμίσεις...εμένα πχ με ενδιαφέρει να αναπτύξω τεχνολογία και να ξεκλειδώσω σε πρώτη φάση τα γερμανικάα

άρματα...έχω τώρα class I και class II ...Ξεκλειδώνω όλες τις αναβαθμίσεις που παίρνουν καθένα από αυτά ωστε να παίζω  στο μεγιστο που μπορούν να αποδόσουν ή μόνο ότι οδηγεί στο next class? 

 

δεν φτιάχνουμε πεντε εξι επτα οκτω θεματάκια να αναλύσουμε την επιτυχία του αστρολάβου και του soulclaimer? ΑΑΑ.... να φτιάξουμε και ένα θεματάκι για να δούμε αν θα μπούμε να παίξουμε το ΣΚ.... :D  :D  :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Οι αναβαθμίσεις στο WoT χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Στα οχήματα και στο πλήρωμα.

 

Αναφορικά με τα οχήματα, σε κάθε μάχη παίρνουμε xp το οποίο χωρίζεται σε ελεύθερο (σαν μπαλαντέρ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα οχήματα) και σε xp του άρματος, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αναβαθμίσεις που αφορούν το συγκεκριμένο άρμα μόνο. Εννοείται βέβαια ότι για να μπορείς να έχεις καλές επιδόσεις στο παιχνίδι πρέπει το άρμα σου να έχει όλες τις αναβαθμίσεις, τις οποίες τις αποκτάς με τη χρήση xp και ασημένιων νομισμάτων, τα οποία και αυτά τα κερδίζεις σε μάχες.

 

Όσον αφορά το πλήρωμα τώρα, όταν επιλέγεις τανκ, μπορείς να επιλέξεις το ύψος της εξάσκησης που θα έχει αυτό. Με δωρεάν ξεκινάς από 50%, με 20.000 ασημένια το κεφάλι τους πας στο 75% και με 200 χρυσά τους πας στο 100%. Όταν το πλήρωμα φτάσει το 100%, τότε μπορεί να ξεκλειδώσει ένα skill, το οποίο είναι σχετικό με τη θέση την οποία κατέχουν, τα οποία skill αυξάνουν την διαχειρισημότητα του άρματος στη μάχη.

 

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://wiki.wargaming.net/en/Crew

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτό το έχω συναντήσει πολλές φορές. Να πηγαίνουν όλα τα heavy από τη μια και να σε γλεντάει ο αντίπαλος από την άλλη. Αυτό θέλει platoon και ακουστικά για να βγεί καλό παιχνίδι. Ή απλή λογική η οποία λέει ότι καλύπτουμε όλες τις μεριές όχι μόνο μια. Για να μη μιλήσω για τους campers.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το έχω συναντήσει πολλές φορές. Να πηγαίνουν όλα τα heavy από τη μια και να σε γλεντάει ο αντίπαλος από την άλλη. Αυτό θέλει platoon και ακουστικά για να βγεί καλό παιχνίδι. Ή απλή λογική η οποία λέει ότι καλύπτουμε όλες τις μεριές όχι μόνο μια. Για να μη μιλήσω για τους campers.

Όποτε μπαίνω με TD.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Για πείτε, υπάρχει λόγος να κρατάω crew per tank? τώρα πχ τράβηξα το Τ1 crew μου στο T2 που χρησιμοποιώ τώρα. Έχει νόημα ίσως σε μεγαλύτερα tier?

Από tier 6-7 και μετά γιατί έχεις πολύ μεγαλύτερα grinds άρα περισσότερες μάχες για να ξεκλειδώσεις το επόμενο άρμα οπότε αν για παράδειγμα έχεις πλήρωμα 90% στο 7άρι σου μόλις ξεκλειδώσεις το 8άρι και μπορείς να πατήσεις accelerate crew exp τότε το κρατάς το άρμα μέχρι να κατοσταρήσεις το πλήρωμα και να δώσεις ειδικότητα,στα χαμηλότερα δεν υπάρχει λόγος.

Υπάρχουν και τα keeper άρματα τα οποία ο καθένας τα κρατάει για δικούς του λόγους ή για clan wars & strongholds,από εκείνα συνήθως εγώ τραβάω το προσωπικό και το βάζω στα μεγάλα tiers της σειράς γιατί εκεί είναι που πονάει ειδικά αν είναι στοκ το 8άρι ή 9άρι σου οπότε θέλεις καλό πλήρωμα για να μην αρχίσεις να βαράς την οθόνη από τη συμπεριφορά του άρματος.Για παράδειγμα το is7 μου έχει το πλήρωμα από το KV με 4 ειδικότητες και τελειώνω την 5.Τεράστεια διαφορά γιατί δοκίμασα με 75άρι πλήρωμα καμιά 10αριά μάχες και μόλις έβαλα τους μάστορες από το kv μέρα με τη νύχτα.

 

Και μιας και έχω οίστρο ας συνεχίσω.

Όσοι αγοράσετε premium τανκ μπορείτε να το έχετε για εκπαιδευτή προσωπικού παράλληλα με τη χρήση κουμπαρά(να βγάζει φράγκα).

Για παράδειγμα.Έχω αγοράσει το E25.Αφού του τελείωσα την πρώτη ειδικότητα και θέλω να ανεβάσω το πλήρωμα πχ του jagpanther2 στέλνω το προσωπικό του E25 στους στρατώνες. Πάω στο τζαγκ και παράω return crew,το ίδιο και στο Ε25.Εφόσον είναι και τα 2 TD δεν χρειάζεται retrain το πλήρωμα οπότε όταν επιλέγω να μπω σε μάχη με το Ε25 αυτό φορτώνει αυτόματα το πλήρωμα του jag με αποτέλεσμα να κερδίζουν +50% exp από κάθε μάχη παραπάνω απ'ότι θα κέρδιζαν σε μάχη με το jag.Στην τελική έχω το ίδιο πλήρωμα και για τα 2 άρματα.

Έγινε επεξεργασία από raziel
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.