Jump to content



Dagalidis Was here...... GoodNight


Dagalidis

Recommended Posts

Χάρηκα πολύ για την γνωριμία μας......

Θα συνεχίσω να επικοινωνώ με όλους σας Don't worry.......

Aπλά σας απαλάσω από το κακό του χαρακτήρα μου για να σωθεί το FORUM......

GOOD LUCK to ALL of YOU......

AND KEEP the GOOD JOB HERE το αξίζετε.........

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Εγω πάντως αυτο που αναγνωριζω γενικα στην συμπεριφορα του Dag ειναι οτι ειναι ο μόνος που στηριζει την AMD τοσο πολυ,σε αντιθεση με το απεναντι στρατοπεδο που υπαρχουν αρκετοι κολλημενοι.

Τουλαχιστον αυτος εχει το θαρρος να το πει οτι ειναι κολλημενος με AMD οι αλλοι αρκουνται σε πικροχολα σχολια εις βάρος της AMD ακομα και περιοδους που δεν τους περνει να μιλησουν υπερ της ΙΝΤΕL(οχι δεν αναφερομαι σε σένα DJD).

Kαλα δε μιλαω επι εποχη P4 C vs Barton που αν και υπηρχαν σαφη επιχειρηματα που δικαιολογουσαν την AMD οπως (ξεκλειδωμα-χαμηλη τιμη) οι προαναφερθεντες ζηλωτες της INTEL παρουσιαζαν την amd σαν εταιρια του κ$λου και τους κατοχους Αthlon ως low budget γυφτο-users :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειμαι ουτε μηνα στο TheLab.gr και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο ολα τα μελη του καθως ολοι μα ολοι ανεξαιρετως εχουν αποδειχθει εξαιρετικα εξυπηρετικοι και προθυμοι να απαντησουν σε οτι και αν εχω ζητησει......

Δεν θελω να παιξω το ρολο του πυροσβεστη(πραγμα που κανω στην παρεα μου) καθως δεν γνωριζω τι εχει συμβει μεχρι το σημερινο Thread του Dagalidi.

Πιστευω παντως οτι οι υπολογιστες και το συγκεκριμενο site ειναι κατι το οποιο αγαπαμε ολοι μας.Ο χρονος που αφιερωνουμε στην μεταξυ μας επικοινωνια σιγουρα δεν παει χαμενος καθως λεγονται πολλα οχι μονο για υπολογιστες αλλα και για πολλα αλλα θεματα που χαρακτηριζουν την προσωπικοτητα του καθε μελους εδω μεσα.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλυτερα να ξεχαστουν οι αντιπαλοτητες και καμια παραπανω κουβεντα,αν ειπωθηκε,γιατι απο οτι καταλαβα απο πλακα ξεκινησε το ολο ζητημα....

Αφηστε λοιπον φιλοι μου τους προσωρινους εγωισμους στην ακρη και ας συνεχισουμε να συζηταμε για την αγαπημενη μας ασχολια με καλη διαθεση και καλη παρεα οπως λιγες παρομοιες υπαρχουν.

Αν και 1μηνα σας ξερω ολους εχω χασει το μετρημα απο τις απαντησεις μελων-φιλων που ειναι προθυμοι να με βοηθησουν αφηνοντας στην ακρη οποια κουραση νευρα ή οτι αλλο εχει ο καθενας μας στην καθημερινη του ζωη.

Ειναι ενα φαινομενο που δεν το συναντας συχνα.Το φαινομενο αυτο που το λεω συντροφικοτητα(δεν υπερβαλλω καθολου) ειναι το νο.1 χαρακτηριστικο του site.Με απλα λογια οποτε μπαινω εδω μεσα φορτιζω μπαταριες και καλη ψυχολογια.

Σαν πολλα εγραψα και δεν θελω να γινω Δρουζα.

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ

ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΙ

(ειμαι και ερασιτεχνης στα στιχακια)

Link to comment
Share on other sites

Dag ξερεις οτι σε συμπαθω τα μαλα.Στο εχω πει και αλλη φορα οτι γινεσαι υπερβολικος.Δεν θα μπω στην διαδικασια του να μεινεις η να φυγεις....Και εγω ειχα αμδ και εχω π4 δοκιμαζεις και βλεπεις...Αλλα καπου ξεφυγες...και καπου καποιοι κατι την γνωμη σου αντεδρασαν υπερβολικα.Αλλα αυτα εγιναν σε φιλικα πλαισια.Κακως το κανεις θεμα.Οι φιλοι ειναι για να μενουν και οι παρεξηγησεις για να λυνονται .Ελπιζω μονο οτι οι πραξεις σου να ειναι μεσα απο την καρδια σου και οτι δεν ειναι "ψευτικες".Εαν ποτε κατι χρειαστεις ο Νονος θα ειναι εδω οπως και τα παιδια ( και εννοω τους παντες....) .Ξερω οτι σε αυτες τις περιπτωσεις δεν κρατιουνται κακιες και το ξερεις και αυτο εσυ.Καποτε ειχαμε μιλησει και για την Aggoyrex και τα λογια και τα δικα σου και αλλων ηταν οχι βαρυγδουπες δηλωσεις....και καλυτερα μια αποχωρηση χωρις πολλα πολλα και εαν καποιος ειχε το θρασσος να ζητησει τα ρεστα να το κανει ανοικτα και οχι πισω απο την πλατη μας.Φιλακια στα τρυφερα μαγουλακια σου που εχουν το σημα της AMD Dag.

P.S.

Α και πρωτου παρω καμια απαντηση οτι γλυφω η καμια απαντηση σε σχεση με πλεκτανες προδοποιω οτι οσοι υποθεσουν ενα απο τα 2 παραπανω η και τα 2 και το ποσταρουν θα τα ακουσουν χοντρα....

Link to comment
Share on other sites

καλέ που πάει αυτό;;;

ντάαγκ ντου νοτ γκόου ..διζ πιπλ νιντ γιου σο δατ γιου ολ τουγκεδερ καν κριέιτ σαμθινγκ γκουντ εντ γιου νιντ δεμ αζ γουέλ

άι ντοντ οφ κορς μπικοζ άι ντου νοτ ιντερφίρ γιθ κομπιούτερς

άι αμ σούρ δατ γιου γουλντ λάικ του στέι ..σο ντου νοτ πέι ατένσιον του δε κονφλικτς ιν χίερ κοζ ιν αλ φόρους δερ αρ γκονα μπι κονφλικτς

αι αμ γκλαντ δατ αι ντιντ μπρέικ δε φόρουμ ρουλς αμπάουτ δε γκρικ καρακτερς δόου..δε τρουθ ιζ δατ άι αμ τάτσντ :'(:'(:'(

σο νταγκ στέι του χαβ α γκουντ τάιμ

Link to comment
Share on other sites

Αρε Dag με στεναχωρησες σημερα.Με εριξες σε βαθυστοχαστη σκεψη η οποια οδηγησε στην στιλιστικη και μινιμαλιστικη ωριμανση της γενικης εικονας της ωριμης παρουσιας στο φορουμ.Αυτο ειχε σαν συναπεια να μπορεσω να ταυτιστω με την παρουσια της ψυχικης φορτισης και του δεοντα τεστοτερισμου της καταστασης και να εμβαθυνω περισσοτερο στην ανθρωπινη ποια κατασταση στην οποια ειχες θεσει εσυ ο ιδιος πια το σωμα αλλα και το μυαλο σου.Ετσι μετα απο τον ολο στοχασμο και την επικοινωνια με την αποτερη πεμπτουσια της ανρθωπινης ψυχολογιας υπο την κατασταση ουτοπικης νιρβανας σου αφιερωνω το παρακατω.......

Αρε Dag :D :D :D :D :D :D :D :D :inlove::D :D :D :D :D

sound 2.zip

Link to comment
Share on other sites

Είσαι υπερβολικός!!!

Σε παρακαλώ δώσε τόπο στην οργή και μη δίνεις σημασία σε κάποια πικρόχολα σχόλια

Ο σκοπός είναι να αποφύγουμε τις τριβές!

Μη κάνεις την αρχή! Έλεος

Κάπως έτσι έγινε και στο Pc tech και έφυγαν τα περισσότερα μέλη που πραγματικά είχαν την όρεξη να αποφέρουν.

Ήρθε και ένα πατατράκ ανάμεσα στους MODs και έγιναν όλα ας μη το χαρακτηρίσω

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από dfragos

Ρε παιδιά.... δεν νομίζω ότι αξίζει να αναφερόμαστε στο P@@@. Δεν συγκρίνονται τα δύο....

Μια παρέα είμαστε όλοι. Εκτός αν το νιώθω μόνο εγώ αυτό.

Moνο εσυ?Καθε παρασκευη τα ιδια βλεπει και ο Νονος......

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από dfragos

Ρε παιδιά.... δεν νομίζω ότι αξίζει να αναφερόμαστε στο P@@@. Δεν συγκρίνονται τα δύο....

Μια παρέα είμαστε όλοι. Εκτός αν το νιώθω μόνο εγώ αυτό.

Αυτό λέω κι εγώ!!! Μη χαλάμε το κλίμα του the lab

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από unstoppable

Εγω εχω βαρεθει πια αυτες τις δηλωσεις,οποιος θελει να φυγει μπορει να φυγει χωρις τετοια posts.

^^^Αυτο.

Μισο χρονο τωρα που εχεις τον 64αρη σε παρακαλουσαμε για benches (κατι παραπανω απο το περιβοητο "καλο" SuperPi σου). Και ολο κατι συνεβαινε και ξεχασες τα screenshots στον αλλο σκληρο και εριξε χιονι στη Μαλακασα κλπ.

Σε ενα φορουμ συμβαλλεις με την ενεργη συμμετοχη σου, και οταν λεω "ενεργη συμμετοχη" εννοω τις αντικειμενικες μετρησεις, την εμπειρια, την ευκαιρια να δοκιμαζεις κατι που εχεις για τους αλλους, γιατι δεν μπορουμε να αγορασουμε ο καθενας απο εναν P4 C, Barton, 64, FX, Prescott & P4 EE. Εσυ εκανες ενα SuperPi και μετα μας κανεις 5 θρεντς και αλλα 35 ποστς απο το www.mitsos.ru και το www.amdfanatics.com για το ποσο καιει ο Prescott, για το αν κατεβασε τα βρακια της η "Μπλε κυρια" και το αν στο Mathematica βγαινει πρωτος παντα ο FX. Αν θες να εισαι χρησιμος και οχι κουραστικος, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ για το φορουμ, γινε αντικειμενικος.

Και για να απαντησω και στον Helly: Φιλε μου, σ' αυτο το φορουμ δεν βοηθας αν εισαι "πιστος οπαδος". Ουτε η Intel ουτε η AMD ειναι καμια θρησκεια για να παραδεχτω τον Δαγκαλιδη και τον καθε φανατικο για την προσυλωση του. Αυτο που χρειαζομαστε ολοι εδω μεσα ειναι αντικειμενικοτητα και αν του Δαγκαλιδη του σπασανε το μπετσο πριν απο κανα δυο χρονια για την AMD τιποτα ανωριμα παιδακια, δεν εχει δικαιολογια να αντιδρα κι αυτος ανωριμα, μονο και μονο επειδη "τοτε" του την λεγανε και γιατι "τωρα εχει το δικαιωμα να τα χωνει".

Ο κοσμος εξελισσεται και τον Δαγκαλιδη θα τον παραδεχομουνα αμα εβγαινε να πει "Μαγκες, εδω, εδω κι εδω ο 64 δεν πιανεται, αλλα εκει κι εκει μενει λιγο πισω".

Αυτο χρειαζομαστε εδω μεσα, γιατι ο "νεος" κρεμεται απο τον Δαγκαλιδη, εμενα κι εσενα να του πουμε τι να αγορασει. Κι ακριβως επειδη θα "σκασει" τα του, εχουμε χρεος να του πουμε ποια CPU θα κανει την δουλεια του πιο καλα/γρηγορα, οχι να κουβαλαμε λινκς αγνωστου εγκυροτητας και να τα περιλουζουμε με "ξεβρακωματα" και "This, last year".

Grow up.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.