Τζώρτζης Δεκέμβριος 21, 2004 #621 Δεκέμβριος 21, 2004 ας δείξω το κουτάκι μου! thermaltake wingo v7000a
DJD Δεκέμβριος 21, 2004 #622 Δεκέμβριος 21, 2004 Έτσι όπως βλέπω αυτόν τον μπόγο με τα καλώδια.. θέλω να πάρω το ψαλίδι και να μην αφήσω τίποτα! :devil:
PGM Δεκέμβριος 21, 2004 #623 Δεκέμβριος 21, 2004 πισω απο τα καλωδια υπαρχει μητρικη ? λολ λολ.....μαζεψε βρε Τζώρτζη λιγο τα καλωδια .Το πλεξι στο πλαι ειναι για να βλεπουμε το εσωτερικο, στο κουτακι σου δεν μπορουμε να δουμε τιποτα ....Edit : Με προλαβες παλιοαντμιν
Τζώρτζης Δεκέμβριος 21, 2004 #624 Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Έτσι όπως βλέπω αυτόν τον μπόγο με τα καλώδια.. θέλωνα πάρω το ψαλίδι και να μην αφήσω τίποτα! :devil: σωστός!!πως να τα μαζέψω??είναι και πολλά τα άτιμα!ας τα αφήσω έτσι να μη το πιάνει το μάτι :P
Shidokanjohn Δεκέμβριος 21, 2004 #625 Δεκέμβριος 21, 2004 Ρε Web μαστορα...........ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΔεν εχεις και αδικο
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 21, 2004 #626 Δεκέμβριος 21, 2004 Συμβουλές: 1. Αντικατέστησε τις καλλωδιοταινίες με round cables.2. Sllevαρε τα καλλώδια του τροφοδοτικού.Και μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο και φανεί και το υπόλοιπο PC, θα σου δώσω κι άλλες άμα βρώ...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 21, 2004 #627 Δεκέμβριος 21, 2004 :D από αύριο έχω φουσκώσει με τα soublacos....πάντως θα το τακτοποιήσω το θέμα!!!
FrOsT Δεκέμβριος 21, 2004 #628 Δεκέμβριος 21, 2004 Ο τυπηκός χαμός μέσα σε ένα Thermaltake!!!Καλή τύχη στο μάζεμα!
zyx Δεκέμβριος 21, 2004 #630 Δεκέμβριος 21, 2004 τζωρζη εγω ειμαι μαζι σου μη μασας αστο ετσι καποιοι πρεπει να κανουν και τη διαφορα. πολυ μονοτονια βρε αδελφε μου
FrOsT Δεκέμβριος 21, 2004 #631 Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης ατυχία με κόβω... Κουράγιο! Σκέψου πόσο ωρέο θα φένετε μαζεμένο και βάλε τα δυνατά σου! May the force be with you...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 21, 2004 #634 Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Συμβουλές: 1. Αντικατέστησε τις καλλωδιοταινίες με round cables. 2. Sllevαρε τα καλλώδια του τροφοδοτικού. Και μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο και φανεί και το υπόλοιπο PC, θα σου δώσω κι άλλες άμα βρώ... 1. χρειάζονται επειγόντως! 2.Εννοώντας?.... Αρχική απάντηση από zyx τζωρζη εγω ειμαι μαζι σου μη μασας αστο ετσι καποιοι πρεπει να κανουν και τη διαφορα. πολυ μονοτονια βρε αδελφε μου χοχοχοχοχοχοχοχοχο Αρχική απάντηση από FrOsT Κουράγιο! Σκέψου πόσο ωρέο θα φένετε μαζεμένο και βάλε τα δυνατά σου! May the force be with you... help me obi one kennobi u are my only hope!!!!!
Overclocker Δεκέμβριος 25, 2004 #635 Δεκέμβριος 25, 2004 Μετα απο τοσο καιρο μελος του φορουμ λεω να σας δειξω και εγω το πισι μου.... Εγινε μετα απο καμποση δουλεια....
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 25, 2004 #636 Δεκέμβριος 25, 2004 @Τζώρτζης: Ενωώ να περάσεις μια επκάλυψη σαν διχτάκι από πάνω τους. Δεν έχω κάποια φωτογραφία να σου δείξω ωστόσο ψάξε στο forum για "sleeves" και νομίζω οτι έχει κάπου κάτι φωτογραφίες. Επειδή είναι σχετικά δύσκολο να βρείς, σου λέω οτι έχουν τα Multirama σε set ικανά να καλύψουν ένα μέτριο τροφοδοτικό έναντι 16 και λίγο ακόμα extra για μεγάλα τροφοδοτικά έναντι 4 νομίζω...@Overclocker: Ωραίο το PC σου. Απλό, λιτό αλλά όμορφο. Ωστόσο θα πρότεινα τα drives να τα έβαφες αντίστροφα. Δηλαδή άσπρες προσόψεις με μαύρα στρταράκια. Επίσης θα πρότεινα να έβαφες τις άσπρες επιφάνιες σε κάποιο άλλο χρώμα, π.χ. ασημί.
DJD Δεκέμβριος 25, 2004 #637 Δεκέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis@Overclocker: Ωραίο το PC σου. Απλό, λιτό αλλά όμορφο. Ωστόσο θα πρότεινα τα drives να τα έβαφες αντίστροφα. Δηλαδή άσπρες προσόψεις με μαύρα στρταράκια. Επίσης θα πρότεινα να έβαφες τις άσπρες επιφάνιες σε κάποιο άλλο χρώμα, π.χ. ασημί. Μάλλον είναι ασημί Μάκη, αλλά δε φαίνεται καλά στην φωτογραφία. Πρόσεξε λίγο τον σωλήνα πάνω γιατί τσακίζει.
Recommended Posts