Vassilis Μάϊος 21, 2004 #381 Μάϊος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis To Chieftech είναι ή μου φαίνεται; Πάντως συγχαρητήρια για τα καλλώδια. Antec PlusView ! Πολυ ευχαριστημενος απο το ενλογω κουτι !
jax7480 Μάϊος 21, 2004 #382 Μάϊος 21, 2004 Για αλλη μια φορα ο Chosen ΕΓΡΑΨΕ.ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ.........ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :worship: :worship: :worship:
Makis Hourdakis Μάϊος 22, 2004 #383 Μάϊος 22, 2004 Το δικό μου βαριέμαι να το βγάλω φωτό αλλά για να καταλάβετε πως είναι αυτή τη στιγμή, βρείτε ένα σωρό λαμαρίνες και θα καταλάβετε... Του έχω βγάλει όλα τα πρετσίνια (εκτώς του pci panel) και θα άλω βίδες. Μετά θα πάει για εσωτερικό βάψιμο, παράθυρο και γενικά περιποίηση. Το μόνο ρε γαμ#το οτι δεν βρήκα τις βίδες που ήθελα και θέλω καμιά 60αρά. Βρήκα κάτι ξυλόβιδες με σταυρό αλλά ήθελε λίγο πιο χοντρές. Θα ψάξω μπας και βρώ πουθενά αλλιώς θα πάω πάλι να πάρω τις ίδιες σε πιο χοντρές. Μήπως έχει κανένα μαγαζί στην Αθήνα; Αν ναι μπορώ να συνενοηθώ με τον ξάδερφό μου να μου στείλει...
zyx Μάϊος 22, 2004 #384 Μάϊος 22, 2004 @Chosen για αλλη μια φορα εγραψες φιλε μου μας εχεις παρει μονοτερμα
unstoppable Μάϊος 22, 2004 #385 Μάϊος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 21:21] Οριστε: lol chosen:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Makis Hourdakis Μάϊος 22, 2004 #386 Μάϊος 22, 2004 Αντε, πάρτε και το δικό μου (οι φωτογραφίες είναι λίγο χάλια επειδή έχουν υποστεί μεγάλη μείωση ανάλυσης):
Makis Hourdakis Μάϊος 22, 2004 #389 Μάϊος 22, 2004 Αν εξαιρέσεις το PCI panel...ΟΛΑ! Πιο όμορφο δεν είναι έτσι;
Makis Hourdakis Μάϊος 22, 2004 #391 Μάϊος 22, 2004 Θέλω να αντικαταστήσω τα πρετσίνια με βίδες. Το είχα κάνει πριν ένα μήνα στην οροφή και επειδή βγήκε καλό είπα να προχωρήσω. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να το modάρω γιατί μπορώ να επεξεργάζομαι κάθε κομμάτι ανεξάρτητα. Επίσης όλα τα μέρη είναι πλέον αφαιρούμενα απλώς με το ξεβίδωμα μιας (καλά, εντάξει καμιάς δεκαριάς) βίδας.
Κοπρίτης Μάϊος 22, 2004 #392 Μάϊος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 15:21] Θέλω να αντικαταστήσω τα πρετσίνια με βίδες. Το είχα κάνει πριν ένα μήνα στην οροφή και επειδή βγήκε καλό είπα να προχωρήσω. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να το modάρω γιατί μπορώ να επεξεργάζομαι κάθε κομμάτι ανεξάρτητα. Επίσης όλα τα μέρη είναι πλέον αφαιρούμενα απλώς με το ξεβίδωμα μιας (καλά, εντάξει καμιάς δεκαριάς) βίδας. ειναι οντως καλη φαση.....διευκολυνει πραγματικα και αξιζει τον κοπο.....ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση....και σε καταλαβαινω απολυτα.....για βιδες πες στον αδερφο σου να κοιταξει στη Βουλιαγμενης 343 "Βιδοτεχνικη'λεγεται το καταστημα,... οποτε οπως καταλαβαινεις θα βρεις αυτο ακριβως που ζητας....για τηλ. ψαξε στον χρυσο οδηγο, εκει τους βρηκα....
Makis Hourdakis Μάϊος 22, 2004 #393 Μάϊος 22, 2004 Τώρα σου απαντούσα στο άλλο... Πάντως ψάχνει και αυτός για βίδες για το παραθύρι του οπότε θα πάει τρέχοντας!!! Υ.Γ.: Δεν είναι αδερφός μου αλλά ΞΑδερφός μου. Ο αδερφός μου είναι φοιτητής στα Χανιά και άμα περιμένω απ'αυτόν... σώθηκα!
Makis Hourdakis Μάϊος 22, 2004 #394 Μάϊος 22, 2004 Πότε θα τελειώσουν οι εξετάσεις να το ξεσκίσω;;;;;;;;;;;;;;;;;; (Ξέρω, 16 Ιουνίου...) :'( :'( :'(
Dagalidis Μάϊος 22, 2004 #395 Μάϊος 22, 2004 Tι να σας πώ ρε παιδιά ....... Χαρά στο κουράγιο σας..... Εγώ τα βαριέμαι κάτι τέτοια μέχρι αηδίας..... Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επιλογή του AVATAR μου .....
Κοπρίτης Μάϊος 22, 2004 #396 Μάϊος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 21:15] Tι να σας πώ ρε παιδιά ....... Χαρά στο κουράγιο σας..... Εγώ τα βαριέμαι κάτι τέτοια μέχρι αηδίας..... Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επιλογή του AVATAR μου ..... καταρχην Welcome back Dag:T: αλλα οσο αφορα το κατα ποσο βαριεται κανεις κατι τετοια... ειναι καθαρα θεμα του πως το βλεπει το θεμα... εγω το βλεπω σαν χομπυ ... και σαν χομπυ δεν μπορει παρα να μου προσφερει την ευχαριστηση της δημιουργιας... και οχι βαρεμαρα η οτιδηποτε παρομοιο.... εστω και αν το αποτελεσμα πολλες φορες δεν ειναι κοινως αποδεκτο ή το τιμημα σε εργατοωρες δεν ειναι αντιστοιχο του πρακτικου οφελους...
Dagalidis Μάϊος 22, 2004 #397 Μάϊος 22, 2004 Και εγώ σαν Χόμπυ τα έχω όλα αυτά ...... αλλά έχω και δύο γιούς πάνω από το κεφάλι μου που καθημερινά με εξουθενώνουν με την ζωηράδα τους ..... οπότε βαριέμαι μέχρι αηδίας κάτι τέτοια....... Ο μόνος τρόπος για να ασχοληθώ είναι το ξεωνύχτι όταν όλοι πέσουν για ύπνο αλλά τα άτιμα τα παιδιά (Ας είναι καλά τα κουτσούβελα) συνήθως αυτά με βάζουν για ύπνο πρώτα ..... :D
Κοπρίτης Μάϊος 22, 2004 #398 Μάϊος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 22:31] Και εγώ σαν Χόμπυ τα έχω όλα αυτά ...... αλλά έχω και δύο γιούς πάνω από το κεφάλι μου που καθημερινά με εξουθενώνουν με την ζωηράδα τους ..... οπότε βαριέμαι μέχρι αηδίας κάτι τέτοια....... Ο μόνος τρόπος για να ασχοληθώ είναι το ξεωνύχτι όταν όλοι πέσουν για ύπνο αλλά τα άτιμα τα παιδιά (Ας είναι καλά τα κουτσούβελα) συνήθως αυτά με βάζουν για ύπνο πρώτα ..... :D respect Daddy..... :worship:
Makis Hourdakis Μάϊος 23, 2004 #399 Μάϊος 23, 2004 Κι εγώ σαν χόμπι το 'χω. Και αν σκεφτείς και οτι τα πρετσίνια τα έβγαλα μόνος μου (60 περίπου) χωρίς τρυπάνι, αλλά με χίλια δυο άλλα εργαλεία... Μου βγήκε το χέρι. Αφού λέω αύριο γράφω και δεν θα χω χέρι για να γράψω...
Nedi46 Αύγουστος 6, 2004 #400 Αύγουστος 6, 2004 ερωτηση τι χρωμα να το βαψω τωρα??????????????????????????? ειναι ΜΠΛΕ!!!
Recommended Posts