acct Απρίλιος 9, 2014 #1861 Απρίλιος 9, 2014 minast έγραψε: Είναι το βασικό μου wallpaper, δουλεύει μια χαρά και σε ταμπλέτες Καλά που το 'πες. Το έβαλα κι εγώ στην ταμπλέτα, αλλά μου τη δίνει που η LG δεν έχει επιλογή για live wallpaper στη lock screen. Και που προσπέρασα 1-2 καλές φωτογραφίες και πατάω εναγωνίως μέχρι να βρω την επόμενη.
deninho Απρίλιος 9, 2014 #1862 Απρίλιος 9, 2014 στις ρυθμίσεις του προγράμματος έχει ιστορικό με τις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν (και δυνατότητα να τις ανοίξεις στο 500px.com)
acct Απρίλιος 9, 2014 #1863 Απρίλιος 9, 2014 Είχα ήδη καθαρίσει την cache, αλλά και να μην είχα, δεν είδα να μπορώ να το αναγκάσω να επαναφέρει μια εικόνα μέσα από τo history. Μπορώ βέβαια να την βρω στο 500px και να την κατεβάσω χειροκίνητα ως στατικό wallpaper, γιατί την έχω ακόμη στο κινητό. Όμως, όσο είναι συνδεδεμένη η εφαρμογή, κατεβάζει συνέχεια φρέσκες. Και την ταμπλέτα την έχω συνέχεια στο WiFi.
acct Απρίλιος 9, 2014 #1865 Απρίλιος 9, 2014 nikchris έγραψε: To Muzei δεν το εχετε ακουσει;Το Firepaper εδώ και λίγους μήνες μπορεί και να τροφοδοτεί εικόνες στο Muzei, δεν είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα.
nikchris Απρίλιος 9, 2014 #1866 Απρίλιος 9, 2014 Εγω εχω βαλει Muzei + 500px advanced config που εχει της Παναγιας τα ματια απο επιλογες και ρυθμισεις.Ρυθμιζεις χρονο μεχρι και ανα λεπτο, refrsh only on wifi, εχει ολες τις κατηγοριες, και fresh/popular/upcoming/κλπΜπαταρια μηδεν μου καιει.
deninho Απρίλιος 9, 2014 #1867 Απρίλιος 9, 2014 nikchris έγραψε: To Muzei δεν το εχετε ακουσει;πολύ ερειστικός σε όλα σου τα ποστ. πρόσεχε.
Ntontotis Απρίλιος 9, 2014 #1868 Απρίλιος 9, 2014 Παιδιά, έχεις κανείς να προτείνει κανά καλό offline gps app για το κινητό? Μερικά που βρήκα θέλαν όλα τους σύνδεση στο internet για να λειτουργήσουν...
Delijohn Απρίλιος 9, 2014 #1869 Απρίλιος 9, 2014 Ntontotis έγραψε: Παιδιά, έχεις κανείς να προτείνει κανά καλό offline gps app για το κινητό? Μερικά που βρήκα θέλαν όλα τους σύνδεση στο internet για να λειτουργήσουν... Είχα κάποτε ένα πολύ βολικό, της copilot. Είχε και πολλά σημεία ενδιαφέροντος κ με είχε βολέψει πολύ. Από όταν όμως έγιναν και τα Maps με navigation, το έχω βγάλει.. δεν θυμάμαι πώς το έλεγαν ακριβώς.
Jimakos666x Απρίλιος 9, 2014 #1870 Απρίλιος 9, 2014 Ntontotis έγραψε: Παιδιά, έχεις κανείς να προτείνει κανά καλό offline gps app για το κινητό? Μερικά που βρήκα θέλαν όλα τους σύνδεση στο internet για να λειτουργήσουν... Maps with me pro! FTW
bassplayer Απρίλιος 10, 2014 #1871 Απρίλιος 10, 2014 acct έγραψε: Αν εννοείς τη search bar, νομίζω είναι κανονικό widget. Βέβαια πάει καιρός που δεν έχω χρησιμοποιήσει 4.0.x, αλλά δοκίμασε παρατεταμένο πάτημα και αφαίρεση.το κραταω πατημενο αρκετη ωρα και μολις το αφησω το ενεργοποιει :suicide2:
nick-firestorm Απρίλιος 14, 2014 #1872 Απρίλιος 14, 2014 (edited) ψαχνω στο νετ και δε βρισκω κατι παρα μονο διασπαρτα λινκς σε upload services, οποτε ρωταω εδω: υπαρχει κανα αξιοπιστο μερος οπου αγοραζεις apps? (pm ) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 16, 2014 από astrolabos ಠ▃ಠ
o polonos Απρίλιος 16, 2014 #1873 Απρίλιος 16, 2014 bassplayer έγραψε: το κραταω πατημενο αρκετη ωρα και μολις το αφησω το ενεργοποιει :suicide2:Το πατας και το ΚΡΑΤΑΣ πατημενο μεχρι να σου εμφανισει τον καδο στο κατω μερος της οθονης. Και μετα (πατημενο παντα) το σερνεις στον καδο μεχρι να κοκκινισει. Αυτο ησχυει και για τα εικονιδια.
l2phile Απρίλιος 16, 2014 #1874 Απρίλιος 16, 2014 Ntontotis έγραψε: Παιδιά, έχεις κανείς να προτείνει κανά καλό offline gps app για το κινητό? Μερικά που βρήκα θέλαν όλα τους σύνδεση στο internet για να λειτουργήσουν... Γενικά λιώνω το Maps With Me (απίστευτη ταχύτητα rendering) Επίσης χρησιμοποιώ και TriAdvisor (σε ...trips : P ) και παλαιότερα το OsmAnd+ (πολλές πληροφορίες, αλλά το rendering είναι ΑΘΛΙΟ)
bassplayer Απρίλιος 16, 2014 #1875 Απρίλιος 16, 2014 o polonos έγραψε: Το πατας και το ΚΡΑΤΑΣ πατημενο μεχρι να σου εμφανισει τον καδο στο κατω μερος της οθονης. Και μετα (πατημενο παντα) το σερνεις στον καδο μεχρι να κοκκινισει. Αυτο ησχυει και για τα εικονιδια.το κραταω κανα λεπτο ετσι (σε αλλα shortcuts το βγαζει σε αυτο οχι)και μολις το αφηνω το ενεργοποιει...θα πρεπει να μαθω να ζω με αυτο!!!
mer Απρίλιος 16, 2014 #1876 Απρίλιος 16, 2014 bassplayer έγραψε: το κραταω κανα λεπτο ετσι (σε αλλα shortcuts το βγαζει σε αυτο οχι)και μολις το αφηνω το ενεργοποιει...θα πρεπει να μαθω να ζω με αυτο!!!Ναι λογικό να στο κάνει γιατί δεν είναι συντόμευση για να διαγραφεί. Πήγαινε στις ρυθμίσεις μετά στο home και δες εκεί τις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης. Λογικά θα έχει ρύθμιση άμα είναι να εμφανίζεται ή όχι. Ψαχτο και πες ενημέρωσε άμα είναι. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
l2phile Απρίλιος 17, 2014 #1877 Απρίλιος 17, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera• Photo Spheres for immersive 360º views• Lens Blur mode for SLR-like photos with shallow depth of field• Panorama mode with high resolution• 100% viewfinder for getting the maximum resolution from the sensor (no dropped pixels)• Updated UI that gets out of your way and is centered on an extra large capture button• Works on phones and tablets running Android 4.4+ KitKat
tragikos Απρίλιος 17, 2014 #1879 Απρίλιος 17, 2014 l2phile έγραψε: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera• Photo Spheres for immersive 360º views• Lens Blur mode for SLR-like photos with shallow depth of field• Panorama mode with high resolution• 100% viewfinder for getting the maximum resolution from the sensor (no dropped pixels)• Updated UI that gets out of your way and is centered on an extra large capture button• Works on phones and tablets running Android 4.4+ KitKatΣε Note II με DN3 4.4.2 δεν μου δίνει επιλογή για εγκατάσταση πάντως...
Recommended Posts