Jump to content



Αποχαιρετισμός...


Grace

Recommended Posts

Για αρχή, ας πω ότι αυτό το post δεν είναι για να κατηγορήσει κανέναν, ούτε από αυτό το forum ούτε από κανένα άλλο, όσο και αν πληγώθηκα από ορισμένα περιβάλλοντα και καταστάσεις. Είναι μόνο ένας αποχαιρετισμός, κάτι σαν κατάθεση ψυχής ας πούμε για όλο τον καιρό που υπήρξα μαζί σας, κάτι σαν τον λόγο των απόφοιτων ή των μελλοθάνατων, όπως το δει κανείς. Δεν θέλω να πληγώσω κανέναν και καμία με αυτό, αλλά θα το κάνω έστω και άθελά μου, το γνωρίζω. Δυστυχώς δεν μπορώ όμως να κάνω αλλιώς και είναι η πρώτη φορά που ξέρω τι θέλω να κάνω.

Πολλοί είναι εναντίων τέτοιων post, και καλά κάνουν αφού είναι η γνώμη τους, αλλά εγώ δεν το βρίσκω σωστό απλά να εξαφανιστώ χωρίς κανένα ίχνος ή λόγο για το τι έγινε ή τι σκέφτομαι αυτή την στιγμή. Θέλω να πω ότι ποτέ δεν με πείραξε κανένας που αντιπαρατέθηκε ευθέως μαζί μου, η αντιδικία και η λογομαχία είναι κάτι ανθρώπινο και φυσιολογικό καθώς και ο μεγάλος εγωισμός μου δεν μου επιτρέπει να αφήσω κάτι όταν πιστεύω ότι έχω δίκιο αν και θάπρεπε να γνωρίζω καλύτερα εδώ που έχω φτάσει. Δεν θα αποχωρούσα ποτέ για κάποιον τέτοιο λόγο. Οι λόγοι δυστυχώς για εμένα είναι πολλοί και βαρύτεροι. Πολύ βαρύτεροι στην ψυχή μου και τόσοι πολλοί που δεν μπορώ ούτε κατά διάνοια να τους αναφέρω όλους. Και είναι δυστυχώς πάρα πολλοί όσο καιρό είχα αυτό το ψεύτικο ηλεκτρονικό πρόσωπο και την ψευδαίσθηση ότι θα μπορούσα να γίνω αποδεκτή σε έναν τέτοιο κόσμο από τους περισσότερους. Κάθε ψυχή έχει ένα ποτήρι που γεμίζει. Το δικό μου γέμισε πολλές φορές και ξεχείλησε πολλές φορές. Απλά το σκούπιζα κάθε φορά γιατί νόμιζα ότι δεν έχω άλλη επιλογή. Τώρα έχω. Προτιμώ να αφήσω το ποτήρι να ξεχειλίσει και να πνίξει αυτή την ψεύτικη ύπαρξη προτού πνίξουν την αληθινή τα δάκρυά μου.

Οι λόγοι ήταν απλά θυμός ή λύπη εώς μόλις σήμερα. Δυστυχώς είχα κάνει ένα λάθος πριν αρκετό καιρό, πίστεψα ότι αυτός ο λαός που ήθελα να λέω ότι είναι δικός μου θα μπορούσε να με αποδεχτεί. Ξέχασα ότι η νοοτροπία των Ελλήνων έχει αλλάξει πολύ και στέφτονται πολύ διαφορετικά από ότι θα ήθελα. Αντί απλά να με δεχτούν ως έχει άρχισαν κατά μήκος της χώρας οι υποθέσεις, τα σενάρια και τα κουτσομπολιά για το ποιά μπορεί να είμαι ( και όχι μόνο ). Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που με τσάκιζε πάντα. Αλλά τώρα παραέγινε. ’ρχισε να πληγώνει και άλλα άτομα, άτομα που αγαπώ. Δεν μπορώ να πληγώνω άλλους επειδή εγώ έχω ψευδαισθήσεις. Με πληγώνει πάρα πολύ ότι ενώ έγινα εύκολα αποδεκτή σε πολλά ξένα forum, δεν μπόρεσαν ποτέ να με αποδεκτούν οι άνθρωποι που μεγάλωσα ανάμεσά τους. Δεν ήθελα ποτέ να παραδεχτώ ότι με αποδέχονταν άνθρωποι που ήταν ξένοι για εμένα αφού και αν κατάγομαι από την χώρα που διαμένω δεν μεγάλωσα εδώ και δεν ένοιωσα ποτέ σπίτι μου, ακόμα και άνθρωποι αλλόθρησκοι, ενώ δεν μπόρεσα ποτέ να συμβιώσω με τον λαό που ήθελα να αγαπήσω και αγάπησα όπως και να ήρθαν τα πράγματα. Ίσως πριν λίγο καιρό να ξαναμάζευα τα νερά από το ποτήρι, να τα κατάπινα και ξανά από την αρχή. Μάλλον γιατί δεν είχα κάτι να στηριχτώ για να κάνω το αντίθετο και γιατί είχα ακόμα την ψευδαίσθηση ότι θα μπορέσω να γίνω αποδεχτή. Τώρα έχω λόγους να μην το κάνω. Δεν μπορώ να βάλω άτομα που αγαπώ σε μπελάδες επειδή εγώ είμαι εγωίστρια. Έχω πάρει προαγωγή στην εργασία μου και έχω πολλά να κάνω. Και έχω βρει έναν άνδρα που έκανε την πέτρινη καρδιά μου να ματώσει ξανά μετά από πολλά χρόνια οπότε θα αφιερώσω τον χρόνο μου πάνω του, είναι το λιγότερο που αξίζει να κάνω για αυτόν. Θέλω μία άλλη ζωή και αυτήν θα προσπαθήσω να επιτύχω.

Τέλος να πω ότι αγάπησα πολλούς από εσάς και πολλούς και από άλλα forum. Λυπάμαι που σας απογοητεύω αλλά θέλω να έχω μία άλλη επιλογή στην ζωή μου. Δεν φταίει κανείς σας και κανένα forum για την αποχώρησή μου. Φταίω μόνο εγώ και οι αποφάσεις μου. Η νοοτροπία μου ή η προσωπικότητά μου ή όπως θέλει να το πει κανείς. Δυστυχώς αυτή είμαι εγώ και μόνο εγώ φταίω. Αυτή η αποχώρηση δεν είναι μόνο από αυτό το forum αλλά από τον χώρο των υπολογιστών γενικότερα. Εξάλου έχω μετατεθεί σε άλλο τμήμα και δεν ασχολούμαι με την δοκιμή hardware αλλά με τις δημόσιες σχέσεις της εταιρίας μου. Οτιδήποτε νέο θα το γνώριζα μόνο εμπειρικά και δεν θα ήμουν πιό χρήσιμη από έναν οποιοδήποτε χρήστη σε κανέναν. Οπότε δεν έχω κανένα λόγο να ασχολούμαι με τους υπολογιστές πλέον. Ζήτησα την διαγραφή μου από moderator στα site που ήμουν και θα παρατήσω εντελώς αυτή την ύπαρξη. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με τους υπολογιστές, όχι αν δεν με αναγκάσει η δουλειά μου έστω.

Στο τέλος θέλω να πω συγνώμη για τα πολλά ψέμματα που έχω πει σε πάρα πολλούς προκειμένου να μπερδέψω και να παραπλανήσω. Δυστυχώς ένοιωθα πως είχα αυτή την ανάγκη για να αποφεύγω εύλογες ερωτήσεις. Υπήρξα πολύ εγωίστρια. Και θα ζητήσω κάτι. Όχι για εμένα, ο εγωισμός μου πέθανε και η λαχτάρα μου για σεβασμό επίσης. Το ζητάω ως ένδειξη σεβασμού προς τους ίδιους σας τους εαυτούς. Μην τσακωθήτε σε αυτό το thread. Εκτός του ότι πολύ πιθανόν δεν θα το δω καν και σίγουρα δεν θα υπάρξουν απαντήσεις αφού είπα ότι ήθελα να πω, δεν αξίζει τον κόπο. Δεν έχετε λόγο να το κάνετε αφού κανείς σας δεν φταίει σε τίποτα. Ο καθένας σας έχει δικαίωμα να έχει την δική του γνώμη. Δεν αξίζει να θυμώνετε επείδη άλλος έχει άλλη. Υπάρχουν πιό όμορφα πράγματα στην ζωή.

Αυτά είχα να πω. Πιστεύω ότι φτάνουν. Το μόνο που μπορώ να σας ευχηθώ τώρα πια είναι καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνετε, αλλά υγεία πάνω από όλα. Αντίο σε όλες και σε όλους. :flower:

Με αγάπη,

Χαρά.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

...αρα κατι ηξερα χθες που σου λεγα "Lady come back..."

Anyway....

Tο forum θα ειναι πιο φτωχο χωρις την παρουσια σου...

αλλα τετοιου ειδους αποφασεις δεν σηκωνουν πολλες συζητησεις.....

Καλη τυχη σε οτι κι αν κανεις...:flower:

Link to comment
Share on other sites

Πολύ σοβαρά το πήρες βρε Χαρά - δικαίωμά σου βέβαια, εσύ ξέρεις καλύτερα, εσύ αποφασίζεις - ένα forum είναι, και προς Θεού όλοι μας έχουμε "ζωή" και πέρα από εδώ και άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε...

Δεν θα επηρεάσει και τη ζωή μας ένα forum!

Δεν είναι κάτι εξαναγκαστικό, απλά αφιερώνουμε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο μας (όποτε υπάρχει) , λέμε τα δικά μας, ακούμε, μαθαίνουμε, χαβαλεδιάζουμε, επικοινωνούμε γενικότερα.. είναι μια όμορφη ηλεκτρονική "κοινωνία", και βέβαια είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν και κακές στιγμές.

Όσο για την αποδοχή, θα διαφωνήσω μαζί σου... σίγουρα υπήρξαν και "κακές γλώσσες" και κουτσομπολιά, αλλά νομίζω ότι είχες την αποδοχή από το μεγαλύτερο μέρος του forum, οι γνώσεις σου είναι αδιαμφισβήτητες - και ας συνοδεύονταν μερικές φορές από ένα ειρωνικό στυλ (και δικαιολογημένο κατά τη γνώμη μου πολλές φορές... ) - και πιστεύω ότι η απουσία σου θα είναι αισθητή...

Καλή τύχη

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Grace

Οπότε δεν έχω κανένα λόγο να ασχολούμαι με τους υπολογιστές πλέον. Ζήτησα την διαγραφή μου από moderator στα site που ήμουν και θα παρατήσω εντελώς αυτή την ύπαρξη. Δεν θα ασχοληθώ ξανά με τους υπολογιστές, όχι αν δεν με αναγκάσει η δουλειά μου έστω.

Με αγάπη,

Χαρά.

Αν και το βρίσκω πολύ δύσκολο να απέχεις, Good luck. Εγώ τουλάχιστον θα το έλεγα αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω.

:flower: :flower:

Link to comment
Share on other sites

Καλή τύχη Grace.

Καλές επιτυχίες στον νέο σου ρόλο στην εταιρία , και να είσαι κ να περνάς καλά.

Δεν ξέρω για ποιούς λόγους αποφάσισες να φύγεις , πάντως είναι αποδεκτή η κίνησή σου ( αν και δεν θα θέλαμε να φύγεις )

Όπως και να 'χει , να σαι καλά.

Φιλικά

Bill

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από billpeppas

Δεν ξέρω για ποιούς λόγους αποφάσισες να φύγεις , πάντως είναι αποδεκτή η κίνησή σου

Bill

Α ρε Bill... έχεις τον τρόπο σου... δλδ άμα δεν αποδεχόμασταν την κίνηση, τι θα έκανε, θα έμενε?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.