Jump to content



Tablet PC's


vic

Recommended Posts

Εν τω μεταξύ δεν έχω βρεί κανένα 8άρι τωρινό η μελλοντικό με ανάλυση μεγαλύτερη 1024χ768... Ακόμη και το καινούριο onda με τον Α31 αυτή την ανάλυση έχει

Πολλοί δεν ξεκαθαρίζουν τι οθόνη θα φοράνε (π.χ. στο P88 που λέω παραπάνω η Teclast λέει είναι "πολύ πιθανό" να φοράει μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη).

Νομίζω περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή μήπως εξασφαλίσουν 8'' retina.

1024x768 στις 8'' είναι 160PPI, όσο και του iPad mini. Μια χαρά είναι - αρκεί να μη βάλεις κάποιο με retina δίπλα.

Έγινε επεξεργασία από Shaman
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ρε παιδες ψαχνω αυτό εδώ το ταμπλετ για ενα φίλο.

Ainol Novo8 Dream Tablet PC 8 Inch Quad Core Dual Camera HDMI Bluetooth GPS

αλλά δεν ειναι διαθέσιμο στα μαγαζιά που ξερω. ξέρετε εσείς κανένα άλλο; επισης αν το παραγγείλω και ειναι εκτός στοκ τοτε ξερετε περίπου ποσο καιρο θα κάνει; προφανως ρωτάω εσας και οχι την ainol γτ θα μου πουν σε ενα μηνα και θα κανει 6 κλπ κλπ...

επισης αν το εχει κανεις ας πει και καμια εντυπωση!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γεια σας παιδιά,

σκέφτομαι να αγοράσω ένα tablet γιατί χρειάζομαι κάτι μικρό και φορητό. Το πρόβλημα μ είναι οτι το χρειάζομαι για να δουλεύω ένα πρόγραμα που αναλύει δεδομένα που παρέχει ένα μηχάνημα (ιατρικό) μέσο buetooth. Ρώτησα και μ είπαν οτι δεν γίνετε. Βέβαια διάβασα οτι δεν γίνετε σε tablet me Windows RT, στα υπόλοιπα windows γίνετε. Προφανώς το πρόγραμα είναι ελαφρύ και δουλεύει σε winows.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Μετά από προτροπή μου (να'ναι καλά ο [MENTION=616]Shaman[/MENTION] που μου την έφερε στα υπ'όψιν), ένας κολλητός μου παράγγειλε την Vido N70HD. Του πήγε 120€, δε πέρασε τελωνείο, αλλά έκανε ένα μήνα να έρθει (απλό ταχυδρομείο...του το άφησε ο ταχυδρόμος στην είσοδο :p)

Το έφερε σήμερα από το σπίτι μου, δυστυχώς δεν έκατσε ώρα να κάνω full review/σύγκριση με το nexus 7. Θα πω τις εντυπώσεις μου από την λίγη ώρα που το χρησιμοποίησα - πάντα συγκριτικά με το n7.

Έχετε το νου σας ότι συγκρίνω μία ταμπλέτα των 120ε με μία 2πλάσιας τιμής στα παρακάτω.

Όπως είπε ο shaman έχει μία άλφα πλαστική αίσθηση. Από βάρος μου φάνηκε ελαφριά και καλό κράτημα. Η οθόνη είχε καλή φωτεινότητα, αλλά δε ξέρω πώς να το περιγράψω, μου φαινόταν χειρότερη από το nexus. Τα χρώματα ήταν λίγο ξεπλυμμένα...κάτι. Τo wifi μου φάνηκε ok, αλλά δεν έκανα εκτενή τεστ. H μπαταρία μου είπε το παλικάρι ότι του κράταγε 5 ώρες γερής χρήσης, νταξ του νεξους κρατάει κάνα 8-9ωρο. Παιχνίδια κτλ δε βάλαμε, αλλά δεν ήταν τόσο σβέλτη όσο το nexus στο λειτουργικό. Π.χ. στο ίδιο animated/live wallpaper το nexus δε κόλλαγε, η vido είχε καθυστερήσεις. Παίζει να φταίει το λειτουργικό, μιας και δεν είχε περαστεί 4.2 (4.1.κάτι ήταν νομίζω). Επίσης ένοιωθα μια μικρή (ελάχιστη, μη νομίζει κανείς κάτι το τρομέρο) καθυστέρηση από την αφή στο να κάνει κάτι.

Διαβάζοντας κάποιος τα παραπάνω θα νόμιζε ότι είναι κακή ταμπλέτα. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. Για 120€ θα έλεγα είναι καλύτερο value από την ν7 μου. Νταξ, λογικό να έχει λίγο υποδεέστερη οθόνη και υλικά, και πιστεύω με 4.2 update θα είναι το ίδιο σβέλτη με τη δικιά μου. Και έχει και καλύτερη επεκτασιμότητα.

Θα ήθελα να είχα λίγο χρόνο παραπάνω να την λυώσω, ώστε να έχω καλύτερα τεκμηριωμένη γνώμη, αλλά στο λίγο χρόνο που μου διατέθηκε, μου φάνηκε άξιο ταμπλετάκι.

Σκέφτομαι να πάρω και γω μία...:p

Έγινε επεξεργασία από Volrath
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να είχα λίγο χρόνο παραπάνω να την λυώσω, ώστε να έχω καλύτερα τεκμηριωμένη γνώμη, αλλά στο λίγο χρόνο που μου διατέθηκε, μου φάνηκε άξιο ταμπλετάκι.

Χαίρομαι που σας άρεσε! Εγώ πλέον τις έχω κατά νου και ως άριστο δώρο στην τιμή αυτή.

"Φορούσε" stock firmware?

Link to comment
Share on other sites

Ναι, όλα μαμά, δεν έχει προλάβει να κάνει κάτι.

Πες του να βάλει το Andronoob ή το TianLong από εδώ. Είναι 10 λεπτά δουλειά, και θα δει μεγάλη διαφορά σε απόκριση, features, full access στο market κλπ.

Link to comment
Share on other sites

επειδή τα μαγαζιά που ξέρεις εσύ, εμείς δεν ξέρουμε ποια ειναι, πες μας πρώτας σε ποια έχεις ψάξει για να μην παίζουμε την κολοκυθιά :p

sorry ξέχασα να σου απαντήσω...

iPadAlternative.com - Android Tablet Store

Ainol Novo - Ainol Novo Android Tablet - Ainol Novo Online Store (κατευθείαν από την μαμά δλδ)

αυτά τα δύο ξέρω..

Link to comment
Share on other sites

Ainol Novo - Ainol Novo Android Tablet - Ainol Novo Online Store (κατευθείαν από την μαμά δλδ)

Δεν είναι η "μαμά" αυτή.

Είναι κάποιο κινέζικο μαγαζί που έχει καβατζώσει όλα τα σχετικά ονόματα (το έχουν κάνει και για άλλες εταιρείες).

Πάντως οι περισσότεροι αγοράζουν χωρίς πρόβλημα από εκεί.

Θα προτιμούσα ipad-alternative βέβαια ή ακόμα και κάποιο καλό πωλητή από aliexpress.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.