Jump to content



βρειτε τη διαφορα.....!!!! help για τροφοδοτικο!


cabdik

Recommended Posts

SilverStone ST60F - Τροφοδοτικό υπολογιστή - 600 Watt | Multirama

SilverStone Strider Series ST60F - Τροφοδοτικό - 600 Watt | Multirama

για δειτε αυτα τα 2 τροφοδοτικα, και πειτε μου ποιες ειναι οι λεπτομερειες που δικαιολογουν την διαφορα στην τιμη?

επειδη ψαχνομαι για τροφοδοτικο, επεσα σε αυτα τα 2 και δεν καταλαβαινω προς τι η διαφορα..!

επισης εχω δει και αυτο SAPPHIRE TECHNOLOGY FirePSU 625W, Τροφοδοτικά, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,, το οποιο μου κινησαν την περιεργεια τα watt...!! 625? βρωμαει ENERMAX?

Link to comment
Share on other sites

η silverstone στην σελίδα της έχει 3 τροφοδοτικά με κωδικους ST60

ST60F 80+ modular

ST60F-ES 80+ not modular

ST60F-P 80+ modular

τα οποία ανήκουν σε διαφορετικές σειρές, αρα μαλλον εχουν μπερδεψει τους κωδικούς και δεν τους γράφουν ολόκληρους.

το sapphire που λες είναι όντως η enermax ο oem, με οτι καλό (και κακό :p) συνεπάγεται αυτό. Πάρε και ένα rewiew να το δείς λίγο Sapphire FirePsu 625W - Introduction Προσωπικά, πήρα τροφοδοτικο πρίν μια εβδομάδα, και κατέληξα στο corsair tx 650,(εχω dfi, αλλλιώς μάλλον σε enermax θα πήγαινα). Αυτο που μου άρεσε περισσοτερο, εκτος απο τις σταθερές τάσεις που δίνει, ειναι τα 5 χρόνια εγγύησης:p τα οποία δεν παίρνεις σε enermax.. καλή αγορά:T:

Link to comment
Share on other sites

το εχω διαβασει το review που αναφερεις constandinos, και εκει διαβασα οτι προκειται για Enermax τροφοδοτικο..!!!

"Realizing that Sapphire's OEM is Enermax should be no brainer by now, as the FirePSU strongly resembles some of the latest Enermax products. Much like the respective 625W units from Enermax, the FirePSU is based on a proven double-forward symmetric bridge design."

επισης βλεπω στα χαρακτηριστικα του οτι το sapphire βγαζει 3χ12v rails με συνολικη ισχυς 600w, ενω το silverstone βγαζει 2 rails 12v με συνολο 576w.

επισης χτες, ειδα και αυτο τα AKASA http://www.multirama.gr/products/product?pid=0592545&catid=020500.

ειναι καλο-αξιοπιστο τροφοδοτικο? γιατι το βλεπω αρκετα φθηνο........!!!

Link to comment
Share on other sites

σορρυ που αργησα να απαντήσω,

κοίτα, το να πάρεις ολη την ισύ στην 12αρα είναι μαλλον απίθανο, εκτός αν κανεις crossfire/sli, σε αυτη την περίπτωση πας σε κάτι δυνατότερο απο τα 600watt. Για το akasa δεν μπόρεσα να βρώ review, αυτε ποιος ειναι ο oem, αλλα 600w και 45 ευρω μου ακούγεται κάπως....για μένα, πήγαινε σε enermax, antec, silverstone, corsair,και να ξέρεις, την ποιότητα και την δύναμη θα την πλήρωσεις, μην κοιτας τα 700 με 50 ευρω, καπου βρωμάει, ειδικα οταν για ενα αξιόπιστο πληρωνεις 100 ερω τα 600watt. ti budget εχεις;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

το είδα λίγο αργά , αλλά να πω ό,τι δυο (2) Enthusiast TX 850 V2 της Corsair μου χτύπησαν μέσα σε ένα μήνα . Το πρώτο δεν δούλεψε καθόλου και το δεύτερο ταπαιξε μετά από μήνα . Δεν ξέρω για όλη τη σειρά , ίσως να έτυχε σε μένα , αλλά έχω ψιλοκρυώσει με corsair . Την επόμενη φορά ξαναγυρνάω σε Enermax .

πάντως αλλάχτηκαν και τα δύο αμέσως , για να λέμε και το σωστό .

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

φιλε μου, καλο ειναι να ανοιξεις θεμα, οχι τπτ αλλο, αλλα για να δουν την απορια σου και να σου απαντησουν! αν μπαινεις μεσα σε αλλο θεμα, θα χαθει το δικο σου!! φιλικα!!

και καλο ειναι να αναφερεις και το συστημα που προοριζεται το τροφοδοτικο. παντως εμενα δεν μου κανει γκελ αυτη η μαρκα!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.