Jump to content



Recommended Posts

Απο εκει ηθελα και πληκτρολογιο και τουs ειπα οτι το θελω σαν gift pack αλλα δεν το κανουν

Ποσο καιρο εκανε να σου ερθει;

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

Νταξ δεν είναι όλοι λαμογια Κινέζοι :hehe:

Όπως σου είπα κ στο πμ, πάνω από 3 βδομαδες δεν είχε κάνει αλλά εξαρτάται κ σε τι φαση θα πετυχεις τις αποστολες. Εχω παραλαβει κ κοντα 50 μερες πράγματα

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Από άλλο πωλητή αυτή η καθυστέρηση, αλλά να έχεις μια ιδέα τι μπορεί να παίξει με Αμερική. Δεν είναι όμως κ τόσο τραγικά τα πράγματα. Καταστάλαξε οτι θες να σπρώξεις τόσο χρήμα για το πληκτρολόγιο και όλα γίνονται ;)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα,το καλωδιο του Cm Storm Quickfire Rapid μου κανει νερα,αναλογα ποσο το πιεζω το καλωδιο ποτε λειτουργει ποτε οχι.δοκιμασα ενα αλλο απο εξωτερικο σκληρο π εχω κ δουλευει απροβληματιστα,τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?Το kb το εχω σε συρταρακι κ λογικα εκανε γωνιες το καλωδιο αλλα οχι κατι τρελο,επισης δν φαινεται εξωτερικη φθορα.Να επικοινωνησω με CM HELLAS μπας κ μου στειλουν αλλο cord?

edit.

Ευχαριστω GoriLLakos για το support.

Για πες τελικά τι παίζει.

Με ενδιαφέρει κι εμένα ένα keyboard με Brown switches, backlight αλλά το Κ70 που μου αρέσει σε όλα θα βγει μόνο με Red (κλασσική Corsair). Οπότε πάμε σε Trigger, Widow Stealth, Quickfire TK. Widow είναι Razer οπότε τρώει άκυρο, Trigger πολύ ωραίο αλλά και πολύ ακριβό οπότε μόνο το Quickfire TK έμεινε που δυστυχώς δεν έχει wrist-rest αλλά δε βαριέσαι. :upside:

Διαβάζω όμως σε amazon reviews κτλ ότι πολλοί έχουν πρόβλημα με το αποσπώμενο καλώδιο, το οποίο αλλάζει εύκολα όμως εν καιρώ έχουν πρόβλημα με την USB θύρα.

Επίσης πείτε πόσο και από που :p

Link to comment
Share on other sites

Εγώ τελικά πήρα το CM Strom trigger με brown switches. Το πήρα από το αμερικάνικο amazon, και μου το έφερε φίλος από αμερική στην βαλίτσα του. Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί με την αίσθηση των brown, είναι ακριβώς αυτό που ήθελα. Είχα δοκιμάσει και όλα τα άλλα switches, αλλά με ενοχλούσε η έλλειψη tacktility στα red και black και στα blue με ενοχλούσε ο θόρυβος και το γεγονός οτι στην αρχή είχαν μια "νεκρή ζώνη" και μετά υπήρχε το tacktile bump.

Σχετικά με τον ήχο που κάνει το ελατήριο των brown, και σε εμένα τον έχουν 2-3 πλήκρτρα αλλά πραγματικά αν δεν έχεις το αφτί σου εκεί να τον ακούσεις, δεν σε αποσπά. Ίσα ίσα εμένα μου αρέσει γιατί σου θυμίζει οτι γράφεις σε μηχανικό πληκτρολόγιο με ελατήρια κάτω από τα πλήκτρα...

2 πράγματα με ενοχλούν λιγάκι.

1)Τα macro keys στα αριστερά πολλές φορές σε μπερδεύουν όταν πας να πατήσεις ctrl - tab κτλ.

2)Δεν γίνεται να κάνεις assign στα macro keys τα actions play/start/stop οπότε αναγκάστηκα να κάνω άλλη "χακεριά" για να δουλέψει αλλά και πάλι όχι όπως ακριβώς ήθελα.

Συμπέρασμα: Έχω πραγματικά ενθουσιαστεί. Τώρα ψαχνω για κανένα πιο διακριτικό Mechanical για την δουλειά, αλλά μέχρι να ξαναπάει φίλος μου στην αμερική (ή εγώ) δυσκολα θα σκάσω 150+ πάλι για πληκτρολόγιο... Ίσως κανένα φθηνό HPE ή κανένα cherry με clear switches...

Edit:

Όριστε και μερικές φωτό, τώρα που έχω ευκαιρη την DSLR...

dsc0042resizeb.jpg

dsc0033resizen.jpg

dsc0024resize.jpg

Έγινε επεξεργασία από errik
Link to comment
Share on other sites

ρε παιδες σημερα προσεξα οτι το space bar του CM QFR-red εχει αρχισει και κανει εναν περιεργο θορυβο οταν το παταω απο την μεση και δεξια και εχει και εναν μικρο "τζογο"

τι μπορει να ειναι? ^^

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδες σημερα προσεξα οτι το space bar του CM QFR-red εχει αρχισει και κανει εναν περιεργο θορυβο οταν το παταω απο την μεση και δεξια και εχει και εναν μικρο "τζογο"

τι μπορει να ειναι? ^^

κάνα ελατήριο ίσως? τράβα το ένα video να το ακούσουμε. :)

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=14427]BloodMage[/MENTION]

Ακούγεται σαν το τυπικό θέμα με τους stabilizers που είναι κυρίως θέμα συναρμολόγησης. Stabilizers είναι τα μεταλλικά ελάσματα που έχουν τα μεγάλα κουμπιά (Space, Shift) ώστε όταν πατάς το κουμπί πχ στα αριστερά να μοιράζεται η πίεση σε όλο το κουμπί και να κατεβαίνει ολόκληρο.

Οπότε βγάλε το keycap και τσέκαρε αν είναι το μεταλλικό έλασμα καλά βαλμένο στη θέση του. Αν όλα είναι οκ τότε μάλλον χρειάζεται lubricant, που είναι και ένας λόγος για squeaky noises.

Δες εδώ:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=b8wYeGa6HEI]Cherry MX Stabilizer and Clip Installation - YouTube[/ame]

και για θόρυβο/lubricant:

Fix That Squeaky Key on Your Mechanical Keyboard | Das Keyboard Blog

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION]

[MENTION=22484]Andeus[/MENTION]

Βιντεο βαριεμαι ελεϊνα να ανεβασω :/

Παντος ηταν αυτο που δειχνει στο βιντεο που ποσταρε ο αντεους

Δεξια και αριστερα το space bar εχει κατι ασπρες βασουλες που κουμπωνουν μεσα στο keycap (και εχουν και μια τρυπα για μπαινει το συρματακι)......ε η δεξια βαση ειχε ξεκουμπωσει λιγο απο το keycap. Το κουμπωσα με το χερια αλλα εχει παλι εναν ελαχιστο "τζογο". Παντος βελτιοθικε αρκετα!! Λογικα καποια στιγμη θα μου το ξανακανει. τι πρεπει να κανω? να το αλλαξω ολο? (Keycap και βασουλες?)

Link to comment
Share on other sites

Μονο αυτα τα 2 παιζουν σε τετοια φαση?

Αυτο παντως δεν ειναι ασχημο ετσι οπως το χει κανει.

MX Blue εχει δοκιμασει κανεις? Αυτα που δινουν εμφαση? ΜΑρεσει παρα πολυ ενα πληκτρολογιο που χει βγαλει η Rosewill το Limited Edition Ivory.

Link to comment
Share on other sites

Σε κατι χωρις Keypad υπαρχει τπτ καλο? Ουτε στο gaming ουτε στην πληκτρολογηση μου χρειζονται και πιανουν τσαμπα χωρο αυτα τα πληκτρα...
ΜΑρεσει παρα πολυ ενα πληκτρολογιο που χει βγαλει η Rosewill το Limited Edition Ivory.

:whistle2:

Link to comment
Share on other sites

http://www.cmstorm.com/images/products/34/image_198.jpg

^^κοσμημα

αν και εχω δοκιμασει μονο το quick fire rapid (Red) νομιζω οτι την ποιοτητα κατασκευης του και την στιβαροτητα του δεν την βρισκεις ευκολα σε αλλο KB.

ζυγιζει 1 κιλο, αν δεν ητανε tenkeyless θα ζυγιζε 2... :p

η αισθηση που ειχει η αφη με τα ματ πληκτρα και γενικα με την επιφανεια ειναι φανταστικη.

και ειναι πανεμορφο, εχει για μενα μακραν την πιο ωραια γραμματοσειρα (ο λογος που δεν αλλαζω keycaps και ειμαι με γερμανικο layout ειναι οτι δεν μπορω να βρω keycaps με τοσο ομορφους χαρακτηρες)

επισης, μου αρεσουν τα leds ετσι οπως τα εχει στο capslock, το F9 και το scrlk

αγγιζει την τελειοτητα

βλεπω καποια αλλα που ποσταρουν καποιοι και μονο καποια duckies μπορω να συγκρινω σε εμφανιση.

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.