Jump to content



Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!


Recommended Posts

εκδικητική γιατί ο άλλος νόμιζε ότι με το αφαιρέσει πόντους από εμένα πχ, εγώ θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει (γιατί όντως φαινόταν κάπως βαθμοθηρικό το τότε σύστημα). αν ομως μπει, χωρίς να υπάρχουν πόντοι κλπ, όπως είναι και το thumbs up τώρα, δεν νομίζω πως θα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα.

Και αυτό που λέει ο Astro, καλό είναι αλλά δεν νομίζω ότι έχει νοήμα, για κάποιοι πίσω από την δήθεν ανωνυμία θα μπορούσαν να κάνουν βλακείες.

Link to comment
Share on other sites

πράγματι, δεν είχε χρησιμοποιηθεί σωστά και ηταν συνδυασμένο με το reputation. αν όμως μπει σαν το thumbs up, απλά για να φαίνεται, το φόρουμ μάλλον θα γίνει κάπως πιο spam-less

Thumbs UP και Thumbs Down,οπου και στα δυο θα αναγραφεται μονο ο αριθμος οσων το πατησαν.

Αν ειναι να φαινονται και τα names,μονο στα thumbs up,προς αποφυγην του spam σε συνομιλιες που ενα thumb up ειναι αρκετο.( "Harry Potter 6/10" ... thumb up και τελος ).

Αλλα μη γινεται της Καλλιοπης απο μερικους ,οπως τοτε ,που καναν thumbs down επειδη ο αλλος τους ειχε κανει 5 και ηθελαν να του κανουν 6. :getlost:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βελτιωθεί κάπως το search στο forum;

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ψάχνω για θέμα με το Battlefield Bad Company 2, το search βγάζει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην 5η θέση.

Άλλο παράδειγμα με αναζήτηση για Royal Mail. Πάλι το search βγάζει το αποτέλεσμα στην 10η θέση. Μάλιστα ίσως τελικά όταν ψάχνω για το θέμα του BFBC2 να ψάχνω καλύτερα για Royal mail μιας και έτσι βγαίνει στην πρώτη θέση :p

Αυτά στην γρήγορη αναζήτηση, γιατί αν κάνω εξελιγμένη και ψάξω μόνο στους τίτλους θα τα πάρω όπως θα τα περίμενα. Άρα μήπως η γρήγορη αναζήτηση να έδινε μια προτεραιότητα στους τίτλους; :)

Link to comment
Share on other sites

Ενα σχολιο και απο εμενα.

Ηταν πολυ βολικο (τουλαχιστον για μενα) αυτο στην κεντρικη σελιδα του Φορουμ αριστερα που εβλεπες τις τελευταιες απαντησεις-σχολια, δεν μπορει να ξαναμπει;

Ευχαριστω.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sorry, το Siverstone είναι όντως λάθος, νόμιζα ότι το είχα διορθώσει, είναι Silverstone, αλλάχτηκε και στο σταυρόλεξο. Όλα τα υπόλοιπα είναι όπως πρέπει να είναι.

Daymn, Silverstone το διάβαζα και εδώ και στο σταυρόλεξο :$

Link to comment
Share on other sites

κόντρα στον Αστρολάβο (:p), να κάνω και εγώ μια παρατήρηση-πρόταση επί του διαγωνισμού γιατί στο άλλο θέμα γίνεται χαμός από τις ευχές και θα χαθεί εντός δευτερολέπτων.

Καλό θα ήταν αν υπάρχει να μπορεί ο χρήστης να κάνει save και να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Ειναι εφικτό αυτό;

Link to comment
Share on other sites

Μόνο ένα πράμα θέλω να πώ. Πολύ μεγάλο λάθος να μην βάζετε στο Διαγωνισμό κάποιο περιορισμό. Κάμποσο αριθμό μηνυμάτων. Είδα άτομο που είχε εγγραφεί το 2005 και αυτό ήταν το πρώτο του μήνυμα...

Εντελώς φιλικά το λέω και συγνώμη κ astrolαbos που συνέχισα το θέμα ...

:)

Link to comment
Share on other sites

Όχι διότι εγώ μπορεί να έχω ένα μήνα εγγραφής και να έχω 13 post αλλά εκείνος είχε 5 χρόνια εγγραφής και δεν είχε ούτε ένα ποστ.

Αλλά αφου η Διοίκηση το θέλει χωρίς περιορισμό ότι και να λέμε εμείς...

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην μιλάμε και συνεπώς δεν μαλώνουμε, να το τονίσω αυτό.

Δεν έχω πρόβλημα ακριβώς αλλά σκέφτομαι το εξής.

Εγώ έχω ένα μηνα ακριβώς εγγραφής.Έχω κάνει 14 ποστς πράγμα που σημαίνει ότι μπαίνω και ασχολούμαι με το forum, μου αρέσει η θεματολογία του και συμμετέχω.

Aν τώρα κάποιος είχε εγγραφεί πριν 5 χρόνια και το πρώτο του μήνυμα ήταν στο διαγωνισμό αυτό με κάνει με κάνει να συμπεράνω, πώς δεν τον νοιάζει να προσφέρει στην κοινότητα και ήρθε μόνο όταν 'γίνεται διαγωνισμός.

Κατέμε είναι άδικο να κερδίσει αυτός κάτι και όχι εγώ, που αν και ένα μηνα εγγραφής έχω γράψει 13 μηνύματα(δεν μπορώ και περισσότερα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.